RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gina-gershon-0.jpg

Slazem se cist degenerik..ko je gledao skrivenu kameru zna kakav je isfolirani kameleon
Sta znam ove nase su mi bzvz..a sve se uglavnom bace pod noz i naprave uzas umesto da se bave sportom ko madona..ima puno glumica scarlett johanson..lucy liu
Kylie_Minogue_0.jpg

Đina Geršon nije lepa, ali jeste hot! Onu drugu ne znam ko je.
Anđelina mi je premršava i njene usne su prevelike. Celo lice joj je nekako predimenzionirano, a glava nekako prevelika u odnosu na telu. Nije mi seksi ni najmanje.
Beyonce ne bih ni spominjala.

Kajli je šećer, ali nije ribetina.

Sindi super izgleda, ali nije ribetina. Nema seksipil, nekako mi je previše plastična.

Dajte još!

od svih zena sa foruma koje sam upoznala, a upoznala sam ih dosta, jedino bih za neimenovanu osobu x i za lindu rekla da su ribetine..:)

Nisam muško, ali kad vidim Seve cure mi bale na sve strane!
Nema joj ravne!:super:
Gledajte je ovde kako izgleda, a ima skoro 40 godina!:zper:

'Ajde žene da čujem vaše favoritkinje!
seve je meni apsolutna carica.:)
nije lepa, ne dopadaju mi se usne.
ali je toliko sexipilna, i toliko zraci, ajme..:D
inace za mene je ribetina naomi...

Poslednja izmena:
Meni se ne svidja. Da citiram mog komsiju...:"Ima usta ko krava pi.cku"
Ахаха..па јесте, а кад год је помену, замислим јр са китом у устима и шампањцем у дупету, или беше обрнуто? :think:
Није требало да гледам порнић, сад ништа не мож да оправи утисак који је на мене оставила :rotf:

Ajmo sa moalo više fotki da podržimo temu.
Mož' da metnete i komšinicu sa trećeg ako je dobra. :per:

Ово је моја бивша комшиница и само због тога стављам.
Много боље изгледа уживо и пристојна је ђевојка ескорт типа више класе..
А и СрБкиња је.

Da, Stajsiceva egzoticno izgleda...

@georgejune svaka cast za Dzenifer Koneli, najlepsi par ociju definitivno

A vidim da se Dzoli vise svidja zenama, meni nikad nije bila ni u deset, daleko od toga da nije izazovna ali nesto ne sljaka kod nje, isforsirana je suvise...:kafa:

....moze, moze nemoj da si naivna.....pusit Seku ona voli da je debela...pogledaj Brenu, kakva je na spotovima, a kakva u
emisijama...ni sama sebe ne moze da prepozna to ti garantujem, i sigurno misli....oooooooo kakva sam "ribetina", a imam
toliko godina:D
ja videla jednom brenu na ulici (pretpostavljam izasla u setnju, posto zivi u istom kraju i nije bila nista posebno picnuta), i jedva sma je prepoznala. prvo sam iz daljine pomislila boze kakva zena sa plavim zbunom na glavi i leopardastim pantalonama :eek: a onda kad je prosla pored mene, jedva shvatih ko je jer ima jako rosavu facu :confused: bas ne lici na sebe sa televizije :confused: mada meni i dalje nije jasno kako mogu nekoga toliko da transformisu da bas ne mozes da ga prepoznas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back