Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A meni Aleksandra Jeftanovic ribetina![]()

iako su male za mene su ribetine..pazi ti nju ona ce sa 60 imati istu ovakvu facu

haha pa sta da dajemo kaces svakoj nadjes falinkuiako su male za mene su ribetine..pazi ti nju ona ce sa 60 imati istu ovakvu facu
![]()

joj ne bih volela ni sa 90 da imam takvu facu
nego dzordzi sve neke dzepne venere biras,je l ti to nemas vise od 70kg?![]()

eo jos ova bez mane

seve je meni apsolutna carica.Nisam muško, ali kad vidim Seve cure mi bale na sve strane!
Nema joj ravne!
Gledajte je ovde kako izgleda, a ima skoro 40 godina!
'Ajde žene da čujem vaše favoritkinje!

Aham..mislis ljubomorneeo jos ova bez mane
![]()

Ахаха..па јесте, а кад год је помену, замислим јр са китом у устима и шампањцем у дупету, или беше обрнуто?Meni se ne svidja. Da citiram mog komsiju...:"Ima usta ko krava pi.cku"

Što je dobra!http://4.***************/-aqFG-g7UVrI/Tb7FB20Qr6I/AAAAAAAAAXE/K-hfugMpaUc/s1600/big_fish-711096.jpg
Ajmo sa moalo više fotki da podržimo temu.
Mož' da metnete i komšinicu sa trećeg ako je dobra.![]()

ja videla jednom brenu na ulici (pretpostavljam izasla u setnju, posto zivi u istom kraju i nije bila nista posebno picnuta), i jedva sma je prepoznala. prvo sam iz daljine pomislila boze kakva zena sa plavim zbunom na glavi i leopardastim pantalonama....moze, moze nemoj da si naivna.....pusit Seku ona voli da je debela...pogledaj Brenu, kakva je na spotovima, a kakva u
emisijama...ni sama sebe ne moze da prepozna to ti garantujem, i sigurno misli....oooooooo kakva sam "ribetina", a imam
toliko godina![]()
a onda kad je prosla pored mene, jedva shvatih ko je jer ima jako rosavu facu