Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni Aleksandra Jeftanovic ribetina![]()
haha pa sta da dajemo kaces svakoj nadjes falinkuiako su male za mene su ribetine..pazi ti nju ona ce sa 60 imati istu ovakvu facu
![]()
joj ne bih volela ni sa 90 da imam takvu facu
nego dzordzi sve neke dzepne venere biras,je l ti to nemas vise od 70kg?![]()
seve je meni apsolutna carica.Nisam muško, ali kad vidim Seve cure mi bale na sve strane!
Nema joj ravne!
Gledajte je ovde kako izgleda, a ima skoro 40 godina!
'Ajde žene da čujem vaše favoritkinje!
Aham..mislis ljubomorneeo jos ova bez mane
![]()
Ахаха..па јесте, а кад год је помену, замислим јр са китом у устима и шампањцем у дупету, или беше обрнуто?Meni se ne svidja. Da citiram mog komsiju...:"Ima usta ko krava pi.cku"
Što je dobra!http://4.***************/-aqFG-g7UVrI/Tb7FB20Qr6I/AAAAAAAAAXE/K-hfugMpaUc/s1600/big_fish-711096.jpg
Ajmo sa moalo više fotki da podržimo temu.
Mož' da metnete i komšinicu sa trećeg ako je dobra.![]()
ja videla jednom brenu na ulici (pretpostavljam izasla u setnju, posto zivi u istom kraju i nije bila nista posebno picnuta), i jedva sma je prepoznala. prvo sam iz daljine pomislila boze kakva zena sa plavim zbunom na glavi i leopardastim pantalonama....moze, moze nemoj da si naivna.....pusit Seku ona voli da je debela...pogledaj Brenu, kakva je na spotovima, a kakva u
emisijama...ni sama sebe ne moze da prepozna to ti garantujem, i sigurno misli....oooooooo kakva sam "ribetina", a imam
toliko godina![]()