RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
хаха лупио сам бре за Аницу.. Ево нашао сам твоју слику на љису, па лепа си... Рупица на бради је симпа.. : )))

Мени је то увек било симпатично.. Или кад се људи смеју па им се направе оне јамице на образу... : )))

Али знаш како је лош трип када мушкарац има ту рупицу, а мора да се брије... Имам ортака искасапи се сваки пут хахаха : )

23332248_f606f88eee.jpg

Yasmin Ghauri
pic01.jpg

Neko je napisao da su crnke najlepse,i po meni jesu,imaju nesto posebno, a ova Jasmin se meni dopada,ima egzotike,i one rasne lepote.
Bavila se manekenstvom u vreme Naomi,Klaudije, Linde,Sindi ali meni je posebna:)

Bravo SONJA, Dzasminka je stvarno mnogo lepa, fras bi me strefio da mi ona kaze da....iako sam cuo da je kao covek stoka, sve joj je dozvoljeno :D

....nemate bre veze:lol:, Sajmonova zena je Jasmin le Bon (brineta bledog tena i danas savrsene lepote), ovo je Jasmin Gauri, nije mi miljenica zbog grube linije brade, licno volim zenstvenija lica ali jeste lepa...

...Bouvijeva zena je Iman, poznata masama iz spota Majkl Dzeksona Remember the time...

....eh detinjstvo, secam se da su mi pojam bile cure iz ovih spotova kad sam bila klinka...da l' je do mene ili se danas mnogo izmenio pojam zenske lepote veze nemam ali znam da se ja od ovakvog izgleda odvojiti ne mogu iako se trend sasvim promenio...

watch

watch

....nemate bre veze:lol:, Sajmonova zena je Jasmin le Bon (brineta bledog tena i danas savrsene lepote), ovo je Jasmin Gauri, nije mi miljenica zbog grube linije brade, licno volim zenstvenija lica ali jeste lepa...

...Bouvijeva zena je Iman, poznata masama iz spota Majkl Dzeksona Remember the time...

То, Иман Аман Иман Хатишериф, она црнкиња огромна жена једна као афричка краљица :lol:

У праву си за браду, није савршена, добро око..Мени се учинило да је због позе, тај полупрофил, има очи ко лане, ал та брада је квари,
Ти сигурно знаш да је та брада и на другим фоткама иста.
Због тога нико није ни хтео да је жени.

То, Иман Аман Иман Хатишериф, она црнкиња огромна жена једна као афричка краљица :lol:

У праву си за браду, није савршена, добро око..Мени се учинило да је због позе, тај полупрофил, има очи ко лане, ал та брада је квари,
Ти сигурно знаш да је та брада и на другим фоткама иста.
Због тога нико није ни хтео да је жени.

E, Iman je ribetina.
Amazonka.
Taman malo manje zastrašujuća od Grejs Džons, da sme slobodno vilica da ti padne kad je vidiš, a da se ne istripuješ da ćeš da popiješ šamar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back