baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
jesi ti siguran da si baš moje slike video?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Yasmin Ghauri
![]()
Neko je napisao da su crnke najlepse,i po meni jesu,imaju nesto posebno, a ova Jasmin se meni dopada,ima egzotike,i one rasne lepote.
Bavila se manekenstvom u vreme Naomi,Klaudije, Linde,Sindi ali meni je posebna![]()

A za onog ko je obrisao moje slike od najlepse zene na svetu NEMAM RECI...tako me jos niko nije uvredio....![]()

Bravo SONJA, Dzasminka je stvarno mnogo lepa, fras bi me strefio da mi ona kaze da....iako sam cuo da je kao covek stoka, sve joj je dozvoljeno![]()

ona je valjda zena onog Sajmona iz Duran Duran?!![]()
jok, nije to ona
, Sajmonova zena je Jasmin le Bon (brineta bledog tena i danas savrsene lepote), ovo je Jasmin Gauri, nije mi miljenica zbog grube linije brade, licno volim zenstvenija lica ali jeste lepa.......nemate bre veze, Sajmonova zena je Jasmin le Bon (brineta bledog tena i danas savrsene lepote), ovo je Jasmin Gauri, nije mi miljenica zbog grube linije brade, licno volim zenstvenija lica ali jeste lepa...
...Bouvijeva zena je Iman, poznata masama iz spota Majkl Dzeksona Remember the time...

glasineda nije linda bila udata za njega?

То, Иман Аман Иман Хатишериф, она црнкиња огромна жена једна као афричка краљица
У праву си за браду, није савршена, добро око..Мени се учинило да је због позе, тај полупрофил, има очи ко лане, ал та брада је квари,
Ти сигурно знаш да је та брада и на другим фоткама иста.
Због тога нико није ни хтео да је жени.
E, Iman je ribetina.
Amazonka.
Taman malo manje zastrašujuća od Grejs Džons, da sme slobodno vilica da ti padne kad je vidiš, a da se ne istripuješ da ćeš da popiješ šamar.
to ona gadna crnkinja?
zgodna al užasno ružna?
zezas me???![]()
ma ona je totalni degenerik zajedno sa Leom Kis i Sanjom onom glupacom...
Meni je Andjelina vrh! i Zakon
i Beyonce![]()

Oooo, pa gde si ti prasence, nema te sto godina![]()