RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
laetitia_casta-2.jpg

Kolega Darsi i ja imamo isti ukus za žene :D
Ali od pomenutih Đina mi je najbolja.
Ima i ona crnka Britanka, glumila je u onoj lezbijskoj seriji sa Fox Life-a, e, ona mi baš zrači.

Meni je Andjelina bila naj ribetina dok nije ovoliko smrsala, ima neverovatno lice i podjednako joj dobro stoji svilena haljina i kozne pantalone.

A ne zaostaje ni Penelopa, divna je
penelope_cruz.jpg

sto ti volis da otvaras teme o poznatima
dok je meni to smorno
al stvarno je ribetina keli bruk ili recimo monika beluci, kakva bre severina, ona deluje ko seoska mlada naspram ovih zena

i zanimljivo je da se crnke uglavnom doživljavaju ribetinama:D
bar je na temi tako

to jest tako i u zivotu
crnke imaju tu neku divlju i misterioznu lepotu, koju vecina plavusa ne poseduje, a poneka brineta da
iako sam plavusa, licno mislim da su najlepse zene tamnije kose i umereno tamne puti
ne dozivljavam to nista licno, jer ne smatram fizicki izgled svojim najbitnijim adutom za bilo sta

...ajoj, meni su lepe Sarliz Teron, Kejt Bekinsejl, Monika, ona mala Blejk Lajvli, skoro cela plejada top modela '90-ih, vecina italijanskih i francuskih glumica...ne volim americku lepotu, previse farbano, napumpano, nisko, zdepasto...volim elegantnu figuru i ako moze prirodno lice...recimo Izabel Adjani, ona mi je bas, bas lepa...

...ajoj, meni su lepe Sarliz Teron, Kejt Bekinsejl, Monika, ona mala Blejk Lajvli, skoro cela plejada top modela '90-ih, vecina italijanskih i francuskih glumica...ne volim americku lepotu, previse farbano, napumpano, nisko, zdepasto...volim elegantnu figuru i ako moze prirodno lice...recimo Izabel Adjani, ona mi je bas, bas lepa...

kraljica Margo? ona je bas lepa i zgodna

23332248_f606f88eee.jpg

Yasmin Ghauri
pic01.jpg

Neko je napisao da su crnke najlepse,i po meni jesu,imaju nesto posebno, a ova Jasmin se meni dopada,ima egzotike,i one rasne lepote.
Bavila se manekenstvom u vreme Naomi,Klaudije, Linde,Sindi ali meni je posebna:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back