RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jos jedna od Stacey.

stacey1.jpg

Da ne bude da je prostakusa...ume ona i da glumi damu. :mrgreen:

stacey2.jpg

Sve u svemu, dinara joj ne bi´ uzeo, svega mi. :rumenko: :hahaha:

Severina je zgodna, ali joj po mom misljenju fali veoma bitan faktor - harizma. Deluje mi suvise jeftino i wannabe.
Paznju mi privlace energicne osobe, nasmejane, leprsave, sarmantne, privlacne, koje plene svojim duhom.

Po mom misljenju bila i ostala kraljica.

proiz450.jpg
2943911599_1_21.jpg

paulina_porizkova.jpg
antm-judge-paulina-porizkova.jpg

...pa sad ne bih da zvucim zlobno ili ne znam kako, ali isto sam mislila kao ti dok je nisam videla uzivo, ali onako bas izbliza,
znaci sedela je sto do mene, i prvo je nisam ni poznala, drugo kad sam shvatila ko je, jer su svi buljili u nju i komentarisali
njen izgled....razocarala sam se, sto opet govori da fotosop i sva tehnika koja sada postoji od jedne onako skoro osrednje zgodne
zene pravi "bombu" ili kako ti rece "ribetinu"....razocaras se potpuno....
...i ne samo ona, ima ih koliko hoces od kojih ostanes u soku kad ih vidis uzivo, a do tad si ih gledala samo na tv-u....:(

Ja sam je vidila uživo u fitnes centru nakon serije trbušnjaka ( znači šminka 0 bodova) - PRELIPA:)

ne znam kako da stavim sliku :rumenko: ali po meni definitivno najveca ribetina je Kim Kardashian ali definitivno.

Neverovatno je kako necija pojava moze da utice na misljenje o nekoj osobi, cak iako fantasticno izgleda...
Da...Kim egzoticno izgleda onako masna, guzata i sisata ali tog olosa i prakljacu bi peglao jedino lopatom!
Inace Fiona, klikni na ovaj ram slike desno od opcije za slova, i iskopiraj link gde se nalazi slika, tako bar ja radim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back