NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
Praticu od sad ovu temu... Bas me zanimate.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li si pogodila? hm... manje-viseJesu ovde svi Ribe? Au gde sm upala...
Moglo bi se reci da imam iskustva sa Ribama, mama mi je u tom znaku a i mnogo mi se njih svidjalo... Evo sta sam zapazila
konstantan osecaj samosazaljenja, kriva predstava o realnosti (proistice iz jakih i subjektivnih emocija), uvek imaju osecaj da ih drugi ljudi mrze i ogovaraju, da su neprihvaceni, sami od sebe prave zrtve, znaju drugima da namecu osecaj krivice, ljubazni, komunikativni, romanticni, malo povrsni... Skloni su preuvelicavanju s obzirom na to da li nekog vole ili ne vole.Znaju u zivotu da ih zadese neke vece nesrece. Ako ne umeju da se izbore sa emocijama ili saznanjem da ih je neko drag povredio, postaju zatvorene osobe, zamrznutih emocija (ono kao, sad cu da se svetim celom svetu), a onaj drugi tip se posvecuje sportu ili umetnosti i porocima.
Ako nisam pogodila... Sta ces...:
uh... pa mislim da je tu presudna ta njena kombinacija- dupla Riba i jos taj mesec u Skorpiji! za ovo da je grozna kad je ugrozena mislim da je odgovorna Skorpija. Cudi me da trenira strogocu... to nije svojstveno nama.Jaoj, zenske Ribe su lose majke...Muskarci su dobri ocevi, ponasaju se bas kao deca.
Ne kazem to samo zbog moje mame, gledam i druge Ribe kako se ponasaju... Pritom, mama mi je dupla Riba sa Mesecom u Skorpjii. Nepoverljiva je, sta god joj kazem u poverenju MORA da isprica nekoj prijateljici, drami po ceo dan, sve joj je crno ili belo, i da, nabija nam osecaj krivice svima... Ume da bude grozna kad misli da je ugrozena. Inace vaspitacica je, voli decu. Od dobrih strana, hm pa dobro kuva.
Samo, lose pravi palacinke ali ajde... Ima trenutaka kad mi dodje u sobu da se mazi, ali uglavnom trenira strogocu.
dragi nas stevcooo i mi tebe volimo! (usudjujem se da to kazem u ime svih nasHEJ DRAGE LJUDE EVO ME..samo sta ustajem od spavanja pa pisem tu ...sinoc se vratila u svojoj Bosni...kako je bilo.paaaaaa...hahahahhaa.....sve to vrh majke mi...bila je bolja nego sta sam zamisljao ...bas je bia neki pozitivan lik takod a smo odlepili u svakom smisli...a to za godine sta je razlika neka velika pa i ne smeta mi jer vecina cura na moih godina bas i dozivjavam ko malo vise od povrsne tipove na ljudi....a sta ce biti dalje videcemo vajd au martu ponovo dodze tu...pricali smo za da radimoz ajedno u It pa videcemo sta ce biti dao sam i te papire vajda sredice ona tamo...a te 4 dana bili su VRH pricali smo za sve i svasta,smijai smo se ko nikad do sada,pili smo,setali smo,radii sve sta nam padne na pamet
.....bas ste mi sve dragi...HVAA VAM ZA OVO STA PISEMO TU
...VESNA KS ,JUB, MAMA...I SVE OSTALE volim vas
...sta se desava kod vas?
Zdravo ribice
Ja sam nova...riba/rak...strasna kombinacija,al stas
Zbunjena i izgubljena...ali naprosto neodoljiva...![]()
sta mislite kakva je kombinacija ja ribe/bik ona jarac/skorpija?