Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HVALA LJUDI OD SRCA.....MAMA TAKO MI E DRAGO STA PONOVO BLIZU NAMA .....VOLIM VAS SVE...nije tako bilo kako sta sam kukao...u zadnjem momentu otiso sam na novu pa je bilo vrh...plesao sam ko nikad do sad....shvatio sam da je ples dio mene......

HVALA LJUDI OD SRCA.....MAMA TAKO MI E DRAGO STA PONOVO BLIZU NAMA .....VOLIM VAS SVE...nije tako bilo kako sta sam kukao...u zadnjem momentu otiso sam na novu pa je bilo vrh...plesao sam ko nikad do sad....shvatio sam da je ples dio mene......
tako to obicno bude, kada ne planiras bude najbolje! drago mi je da si se lepo proveo z:)
i ja sam na kraju otisla da proslavim sa drustvom, prvo malo kuci sa mojima pa onda u provod.. tako da sam spojila ta dva i bila sa svima koje volim, sto je i poenta i bilo mi je super

i glavno> srecan Bozic svima koji ga danas proslavljaju! Hristos se rodi!z:girl:

Ribe kako ste mi ovih dana? 20009. za sad dobra??

eee hvala na savet :P:P:P joj moram to....pa sad u sredu cekam tu moju ljubav.....niko nece znati da je tu osim vi i drugove...kako ce sve to biti i sta cemo dalje........nemam pojma......ispricacu vam ...drzite srecu :P

eee hvala na savet :P:P:P joj moram to....pa sad u sredu cekam tu moju ljubav.....niko nece znati da je tu osim vi i drugove...kako ce sve to biti i sta cemo dalje........nemam pojma......ispricacu vam ...drzite srecu :P
drzimo srecu stevcooo, bez brige! ;)
a ta ljubav o kojoj pricas, jel to ona devojka sto si je upoznao preko neta? sto je starija od tebe?? ajde obavesti nas kako je prosao vas susret.. z:girl:

da da to je ona.....pa imamo neku ponudu za posao u Italiju tako da sad skupljam papire pa vidjecemo i sa to a i sa ovo sad u sredu kad treba da se vidimo....aaaaaaaa....ako je mnogo starija ubicu se....:S:S:S:S :P

u kako sam nervozan moram da ucim a nemogu mrzi me znam da moram al eto ne shvatam nista :(:(:( derem se na svako oko mene a razlog znam da je to.....sta da radim????? citam citam citam sve to i nista u mozak ne uazi mi ***

Auuuu @stevcooo, ala je radno kod tebe...Zasto se nerviras, pa niko jos nije oboleo od knjige...Zato, ne brukaj nas - Ribe, nego smelo u nove naucne pobede!...Sto bi pevac Sofronije rekao u onom crtanom filmu - Mudrijaske knjige u ruke, mali!!!...z:shock:
Aaaaa, sta bi sa tom od 36 godina?...z:cry:...Mozda malo indiskretno pitanje, ali...:zstidljivko:
...Evo, da ne bih bila samo znatizeljna Riba, recicu da sam ja i dalje u vezi sa onim Bikom od letos i zaista nam fino ide...
A zasto nam @LJUB252 ne kaze sta se desava na njenom LJUBavnom polju?...A?...A?z;)
Ljubac svima...z:girl:

Poslednja izmena:
auuuuuuu ma gde si ti nam LJUB hajde pricam pricaj pricaj....a sta cu ja sa njom.paaaa....od svega po malo ...heheheh...ma nije samo to....sta ja znam niko me ne poddrzava osim drugove ...za sad mislim da volim je a koliko je to moguce znas da mi ribe i same neznamo sta hocemo :P vajda da se sad vidimo pa znacu sta kako je sa moje emocije mada skupljamo papire da idemo zajedno u Itaiju da radimo...koliko je to izvodljivo videcemo....ispricacu sve vama.....lepo sta je lepo tebi :) nadam se i kod ja ne upadam u neku ljubavu kasu :) kiss

A zasto nam @LJUB252 ne kaze sta se desava na njenom LJUBavnom polju?...A?...A?z;)

hehe, eeeee mama... da ima nesto zanimljivo na ljubavnom planu ja bih to odmah podelila sa vama... jos uvek nisam upoznala nekog ko je simpatican, duhovit, interesantan i malo drugaciji od drugih, nije da nisam pokusavala, izlasla sam na pice sa nekoliko momaka sto sam ih upoznala u poslednjih par meseci ali nisu me zainteresovali :(
necu da ulazim u vezu dok mi se neko bas bas ne svidi, jer kad silim sebe u stilu- ma pokusaj, mozda ti se vremenom dopadne- to bude katastrofa! ne moze to tako kod mene! ja ako ne osetim vrtoglavicu, leptire u stomaku i slabost u kolenima pisi propalo!!! z:lol:
ali da budem potpuno iskrena, nije da nemam nikog... vec dugo dugo traje neka ''cudna'' veza sa jednom vagom, ali to je na daljinu i on zna da ja ne mogu bas tako i da ce to biti ubrzo gotovo.. on to ne prekida jer njemu tako odgovara, a ja cekam ko zna sta... verovatno da naidje neko drugi... znam da mi to ne valja.

mama, mnogo mi je drago zbog tebe i tvog bika! kazu da se Ribe jako lepo slazu sa Bikovima, a i nekako, oni mi deluju bas kao dobri ljudi. ni za jednog Bika kojeg znam ne mogu reci da je los covek

stevcooo, samo polako, ne nerviraj se zbog ucenja, treba se navici na ''rad'' sad posle ovih praznika! a sto se tice tvoje starije ljubavi... nemoj da nas drzis u neizvesnosti. napisi kako je protekao prvi susret? da li je onakva kakvu si je zamisljao? i ja sam jednom upoznala jednog decka preko neta, ali ispostavilo se da imamo zajednicke poznanike pa smo se preko njih upoznali, inace ne bih smela, ima svakakvih ljudi... i bas sam bila odlepila za tim deckom.
ljubim vas sve!! z:girl:

Elem, draga moja @LJUB252, ti si zaista jedno divno i nezno dete z:kiss:, a ko mi ne veruje nek' procita prva dva pasusa tvog poslednjeg posta...Sve si opisala iskreno i zrelo, sa emocijom, a to je svojstveno nama Ribama...
Apsolutno se slazem sa tvojim misljenjem, iako smo dve generacije...Mislim da bi se posle neke navrat-nanos vezice osecala jako prazno z:dm2: iiiiiiiii...Da!...Nista bez 'leptirica' u stomaku!
@stevcoo, nestrpljivo cekamo da nam ispricas kako je protekao susret sa tom zenskom osobom...
Ljubac od mame! z:girl:

Poslednja izmena:
svideo mi se jedan Ovan...
znamo se par meseci, ali se retko srecemo. ja se druzim sa jednim njegovim drugom, pa se ponekad nadjemo u istom drustvu, ali ne dovoljno cesto :(
ovaj Beograd ponekad ume da bude taaako veliki...
znam da sad ide ono: pa sta cekas, preduzmi nesto- ali ja zaista to ne mogu. nisam takva, nisam stidljiva, stavicu do znanja da mi se neko svidja (kako to vec ide, pogled, osmeh) ali da ja trazim br telefona i pozovem nekog??! e to nema sanse. dakle, ja pokazem da sam zainteresovana pa cekam da budem osvojena z:lol: ne valja mi taktika, al sta cu! emotivna Riba i pasivni Bik u meni me ubise!!

Jesu ovde svi Ribe? Au gde sm upala... :eek:

Moglo bi se reci da imam iskustva sa Ribama, mama mi je u tom znaku a i mnogo mi se njih svidjalo... Evo sta sam zapazila

konstantan osecaj samosazaljenja, kriva predstava o realnosti (proistice iz jakih i subjektivnih emocija), uvek imaju osecaj da ih drugi ljudi mrze i ogovaraju, da su neprihvaceni, sami od sebe prave zrtve, znaju drugima da namecu osecaj krivice, ljubazni, komunikativni, romanticni, malo povrsni... Skloni su preuvelicavanju s obzirom na to da li nekog vole ili ne vole. z:lol: Znaju u zivotu da ih zadese neke vece nesrece. Ako ne umeju da se izbore sa emocijama ili saznanjem da ih je neko drag povredio, postaju zatvorene osobe, zamrznutih emocija (ono kao, sad cu da se svetim celom svetu), a onaj drugi tip se posvecuje sportu ili umetnosti i porocima.

Ako nisam pogodila... Sta ces... z:lol:

Za mene i vas vazi da se ne slazemo. I to onako da se zaobilazimo u sirokom luku.

:grudvanje:

Poslednja izmena:
Strelac/Lav. z:) Mesec u Raku, tako da vas donekle razumem. I ja se grizem u sebi kad nekome ne pomognem, ali najvise me zgrozava izivljavanje nad decom. Tako se posvadjam sa histericnim roditeljima na sred ulice... A recite vi meni, jesam li ja ista tamo pogodila?

Imam nekoliko vaznih strelaca u zivotu,sasvim se solidno slazemo.Malo su sebicni za moj ukus,ali imaju mnogo drugih pluseva koji im negiraju te minuse.Ono sto si napisala o ribama....pa takvih tipova licnosti ima u svim znacima,ima i kod nas.

Back