Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
A jel moze da se desi da nemas to x?Ja u svojoj karti sa astrodienst-a ne vidim...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poshalji mi podatke svoje na
pp, pa tju ti pogledati.![]()
jupi!25.02.1986. u 8:50 ujutru u Sapcu. hvala ti puno
A jel moze da se desi da nemas to x?Ja u svojoj karti sa astrodienst-a ne vidim...?
Pa, naravno da valja! I ja sam takva!![]()
Ribe / Bik
U ovoj kombinaciji Zemlje i Vode osetljivost Riba spaja se sa jednostavnom osećajnošću Bika. Raširiti svoje telo u beskonačnost, zagrliti i voleti svemir sa hiljadu ruku, rasuti molekule svog tela i umnožavati osećanja da bi se osetio život u sred vrenja celog svemira: to bi mogla da budu glavna maštanja ovog bića obuzetog opštenjem sa velikim Jednim.
Ali, Vodoliju - Bika muči dvostruko iskušenje: kako da pomiri svoju senzualnu proždrljivost prema svetu - da bi ga posedovao - i svoju neodoljivu želju da se u njemu utopi bez prepreka, ograničenja tela i ljudske sudbine? Ova osoba nema u sebi snage da se odrekne životnih zadovoljstava i ličnog uzitka. Njen projekt suviše je širok da bi bio doživljen ako se ne pomiri samo sa svojim najtrezvenijim željama.
Srećom, sporost njenog razmišljanja, njena težnja za pasivnošću i odlaganjem odlučujuće akcije dopuštaju joj da umiri haotične pokrete protivrečnosti. Tako nalazi snagu da bude strpljivija, skromnija. Velikodušan karakter, sklon žrtvama i nesebičnosti dopušta joj da malo po malo uči da se očuva i da postepeno umiruje svoju ličnost čuvajući je od rasturanja i traćenja njenih sposobnosti.
Bila bi velika šteta kada ovakva osoba ne bi umela da se okoristi bogatstvom svoje osetljivosti u jednom svetu gde je sve klasifikovano, izmereno, pripremljeno. Njena inventivnost, talenat za inovacije i dobra volja, mogu da budu veoma korisni društvu jer pomažu da se nađe izlaz iz stabilnih situacija gde ona vegetira i može da podstakne progres u zajedničkom životu i razumevanju među ljudima...
- Imate tihu, nenametljivu prirodu i Vaše poznanike i okolinu smiruje Vaša mirna i sređena pojava. Potrebno Vam je izvesno vreme da primite utiske i naučite novo; kad, međutim nešto naučite, retko to zaboravljate. Otvoreni ste prema svetu i životu i pokazujete želju da u njemu aktivno sudelujete. Obazrivo izričete pohvale, niste skloni trošenju novca i nikad ne donosite brze zaključke.
Vaš imidž - čulni ste i pomalo sami sebi povlađujete; volite udobnost i dobre stvari u životu. Bolje se razvijate u čvrstoj kući, sa obilato nameštenom i opremljenom kuhinjom, kao u šatoru ili karavanu. Kada se jednom vežete za jedno mesto, teško se prepuštate odvajanju ukoliko to okolnosti zahtevaju. Zaljubljeni u stabilnosti, voleći prirodu i istinske, jednostavne stvari, Vi ste jedna od onih osoba koje istinski uživaju u životnim zadovoljstvima. Možete da budete prilicno posesivni, ali znate da budete brižni u odnosu na druge.
Više volite dugoročne odnose, duboke i iskrene, bez obzira koliko oni bili blještavi. Dušom i telom predajete se voljenoj osobi. Zauzvrat, očekujete istu odanost i naročito izuzetnu vernost Vašeg partnera. Potrebno Vam je da Vaš ideal dobije i materijalno obeležje da bi u njegovom ostvarenju mogli u miru da uživate. Pošto Vas je teško pokrenuti i promeniti, loše podnosite preispitivanja i preokrete. Ipak, kada se upustite u nešto imate više snage i izdržljivosti od drugih Riba. Ovaj podznak Vam daje vise odlučnosti da ostvarite svoje planove i umete da idete do kraja a da ne pokleknete..
naravno da je tacno horoskop je tacan u opisu pojeddinih znakova a ako vamana nije tacan to je onda sto vam je podnaz prevladao u vasim osobinama. barem sam ja tako citao
Kvalitetromenljivi
Element:voda
Planeta:Neptun
Lične karakteristike:‚‚ja verujem‚‚kraj,tajne
Ribe ćete retko naći za nekim šalterom ili u radionici.Ribe se retko zadržavaju duže vremena na jednom mestu.Bićete bolje sreće ako odete na spiritističku seansu,ili posetite umetničku galeriju,prošetate kroz manastir,odete na koncert ili u noćni klub.
Ribe su uvek na kreativnim i umetničkim,lagodnim i ezoteričnim mestima.
Ribe imaju malo svetovnih ambicija.Obogaćuju se samo ‚‚dobrom‚‚ udajom ili ženidbom ili ako naslede bogatog ujaka.Ali nemaju ništa protiv para.Oni su više od svih nas svesni nestalnosti svetovnih dobara.
Ni obična ni ljudska riba ne pliva lako uzvodno.Lakše je ići nizvodno,ali plivanje uzvodno je pravi izazov,i bez toga je život besmislen.
Ribe privlači voda - pitka izvorska voda ili na litre kafe i čaja,mogu se namamiti i na nešto ‚‚jače‚‚.Retko postaju pravi alkoholičari.
Ribama je urođeno da svet gledaju kroz ružičaste naočare.Ribe imaju neobično raskošan talenat i mogućnost da biraju u kom pravcu će ga razvijati,ali pošto riba ima dva oka koja gledaju na stranu,retko vide šta je ispred njih.
Ribe imaju naglašenu sposobnost pamćenja,mada pod uticajem Meseca ili Merkura mogu zaboraviti sopstveni telefonski broj.
Privatno LJUB, to uopshte nije tachno.
Sve knjige o astrologiji koje imam, sam kupila
na osnovu preporuke moje drugarice Ribe.![]()
NOVA TEMA:
Napishite mi gde vam se u horoskopu nalazi Fortuna?
Simbol joj je zaokruzheno X.
<snip>