Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa plezi se kolko oces, to je istina :plez: ...jos jedna tuzna istina je da nemate dovoljno ljubavi da radite na svojim slabostima, nego su normalno svi drugi krivi, do vas nije nista ;)

A o nekoj trezvenosti, logici i zdravom razumu da ne pricamo xD

Ako ume da voli moje slabosti, onda je pravi. Zena koja ne krije slabosti uvek je jaca od nesretnice koja ih krije. :))
Pametna sam za sva prva tri mesta, pa me slabosti ne doticu :zplez:

"Ako ume da voli tvoje slabosti" haha, pa ti si malo duso promasila temu onda u zivotu xD Protiv svoje prljavstine i slabosti se bori, a ne trazi se neko ko ce da ih voli, nisam cuo vecu glupost odavno :D

Ne radi se uopste o skrivanju ili pokazivanju, i ko je "jaci" u odnosu na to dal ih skriva ili pokazuje, to je totalno nebitno.

Poslednja izmena:
"Ako ume da voli tvoje slabosti" haha, pa ti si malo duso promasila temu onda u zivotu xD Protiv svoje prljavstine i slabosti se bori, a ne trazi se neko ko ce da ih voli, nisam cuo vecu glupost odavno :D

Ne radi se uopste o skrivanju ili pokazivanju, i ko je "jaci" u odnosu na to dal ih skriva ili pokazuje, to je totalno nebitno.

Mali, nemas ti pojma o zivotu, jedino ti je u glavi fizikalija :D

- - - - - - - - - -

Moja najveca slabost su zreli i prepametni muskarci. Sa vrsnjacima sam odavno raskrstila. :))

Jedino mi u glavi fizikalija? haha, kakva je to sad glupost? Eto klasicne ribice, koja lupeta gluposti, i najverovatnije ne zna ni sama sta prica :D Odakle si izvukla da mi je jedino u glavi fizikalija?

I samo da se nadovezem, posto sam rekao da se ne radi o skrivanju ili pokazivanju slabosti..da kazem o cemu se radi...Radi se o tome koliko ljubavi imas, za sebe i svet oko sebe. Ako je imas, radices na svojim slabostima da bi bio bolji lik, ako je nemas, trazices nekog ko ce te slabosti da trpi ili cak "voli" ako je to uopste moguce, a verovatno nije. ;) Ne znam ko moze da voli neciju sebicnost, samozivost i sizofreniju :D

Haha, eto svi ucesnici na temi, ako vam do sad nije bilo jasno sta su ribice, ovo iznad je savrsen primer, i to samo u par recenica...klasican predstavnik. :D Ako volite devojke koje plivaju u zabludi, lupetaju gluposti bez ikakvog smisla, a onda i bez objasnjenja kad ih neko priupita za isto...ako volite devojke koje su toliko sebicne da sve sto znaju na svetu je njihov sopstveni osecaj i njihov pogled na nesto, bez obzira dal je ispravan ili ne, i da li potice iz neke iluzije ili ne, i ako volite devojke koje nemaju ljubavi, snage i hrabrosti da bilo sta bilo kad rasciste, razjasne, i izguraju do kraja - trazite RIBICE. :mrgreen:

Haha, eto svi ucesnici na temi, ako vam do sad nije bilo jasno sta su ribice, ovo iznad je savrsen primer, i to samo u par recenica...klasican predstavnik. :D Ako volite devojke koje plivaju u zabludi, lupetaju gluposti bez ikakvog smisla, a onda i bez objasnjenja kad ih neko priupita za isto...ako volite devojke koje su toliko sebicne da sve sto znaju na svetu je njihov sopstveni osecaj i njihov pogled na nesto, bez obzira dal je ispravan ili ne, i da li potice iz neke iluzije ili ne, i ako volite devojke koje nemaju ljubavi, snage i hrabrosti da bilo sta bilo kad rasciste, razjasne, i izguraju do kraja - trazite RIBICE. :mrgreen:

Mozes ribicu samo da gledas na slici i da mastas :plez:

Za mene znak Ribe ne mora uopšte da govori o osobi koja je jako emotivna, stidljiva, nežna, romantična...

Prva asocijacija na znak Ribe mi je jedna soba, prepuna neuredna svaštara, u kojem možeš naći sve i svašta, stvari koje ćeš naći svuda oko sebe i stvari koje nećeš naći nigde, i možeš da tražiš zauvek i uvek ćeš naći nešto novo.

Od njih možeš sve očekivati i ne možeš očekivati ništa. Ako pomisliš da si shvatio kakve su, pokazaće ti neku svoju drugu stranu i tako iznova i iznova i iznova i iznova...

Nije da to one žele. One to ne žele, jer su i same sebi takve, potpuno nejasne i nikada sebi neće biti uopšte jasne. Odnosno, biće sebi jasne, ali ne skroz. U stvari, biće sebi skroz jasne, a drugima će predstavljati drugu sliku, ili će biti skroz jasne i drugima će predstavljati pravu sliku sebe itd...

Jedino onda kada sve ovo prihvatiš kod njih, tek će onda da te prihvate i vezaće se za tebe. Što opet ne mora da znači da te neće jednog dana ostaviti na cedilu.

Dakle,mogućnosti su neograničene.

Tako ih barem ja vidim, ne mora uopšte da bude tačno.

Ides putem i dodjes na granicu. Sa leve strane je predivna koralna plaza, sa desne predivan cvetni brezuljak. Stavljen si pred izbor: levo ili desno? Riba se prvo iskupa pa se onda popne na brezuljak dok se ostali znaci razmisljaju gde ce. Zato kazu da su ribe droce jer uzimaju najlepse od svega. A one su najvece estete kao sto je bio Mikelandjelo.

- - - - - - - - - -

I umeju da uzivaju kao nijedan znak.

Kakve to veze ima sa bilo cim? =))

Kako sam to nastupio kao "klinac", tako sto sam vas disektovao na atome? :lol: Izvini za to, ali stvari su takve kakve jesu, a ti tj. tvoje poruke su najbolji dokaz za sve sto sam napisao. ;)

Inace prica je zavrsena i pre nego sto smo poceli da pisemo, posto ribice ne mogu nista da urade sa sobom, tako da za njih i nema neke price, ima samo konstatovanja situacije.

I da ti prevedem to poslednje, posto ocigledno nisi shvatila...sta mislis odakle znam sve to, pa zato sto imam jednu takvu pored sebe lutko ;)

Ides putem i dodjes na granicu. Sa leve strane je predivna koralna plaza, sa desne predivan cvetni brezuljak. Stavljen si pred izbor: levo ili desno? Riba se prvo iskupa pa se onda popne na brezuljak dok se ostali znaci razmisljaju gde ce. Zato kazu da su ribe droce jer uzimaju najlepse od svega. A one su najvece estete kao sto je bio Mikelandjelo.

- - - - - - - - - -

I umeju da uzivaju kao nijedan znak.

Nisu najvece estete.. nikako,to su vage.:D Ribe su aljkave.

Ja odma cin cuhem da je neko riba u horoskopu smorim se
Nikad mi nijedna riba nije lezala jer je to toliko jezivo emotivno i mene tr emocije plaše i ta patetika :(

- - - - - - - - - -

Onaj rus iz kneginje anastasije je riba ali mu oprastam

Back