Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Haha, Devicu i nekako, ali Ribe nikako. Mislim da ljudi sa istaknutim Ribama često i sami ne znaju šta je istina pa zbunjuju i sebe i druge. Devica, opet, na sve gleda iz žablje perspektive, vrlo lako ode krivim putem u svom preispitivanju i zaključi nešto sasvim pogrešno jer nije u stanju da sve sagleda, ograničena je poput kompjutera (kompjuter=Devica), ume i da zabaguje. Vodolija je najbliža istini, rekla bih. Jer Uran je bog neba, a nebo najbolje zna, jel. :mrgreen:
Riba je znak lopovluka, pijanaca, narkomana, tajni, laži, obmane, šminke, pozorišta, šarenih laža, mitskih bića... O kakvoj istini mi ovde pričamo?

1.gif
:ok:

Водолија је најближа истини? Тачно. Али , Рибе су те које познају истину и зато беже у свој свет. ;)

Права Риба ће увек разумети твоје потребе и увек ћеш ТИ бити испред њих. За савет је потребна емпатија ,а не само сурово бацање истине у очи драга Шкорпијице. Рибе поседују особине правог лидера ,а прави лидер не лаже осим када је то заиста неопходно за појединца како би све издржао. ;)
Да , то је зато што је владар Риба Нептун ,али наш владар је и Јупитер (оригинални) који нам омогућава да пливамо кроз живот увек насмејани и апсолутно све да издржимо ... just keep swimmimg ...swim ..swim...
finding-dory-movie.jpg

Што се тиче Девице..она увек иде TO-THE-POINT боље него сви остали знакови.

Poslednja izmena:
Зашто би неко уопште покушавао да повреди и сломи Рибу? :confused:

Хајде разумем да неко има мотив да нпр. руинира Јарца - Јарац је стамен знак, издржљив, моћан, и изазов би био за неког да стену (Јарац) разбије, али Рибе? Која је поента изаћи на црту Рибама? :dontunderstand:

A daa, pa Žikica je Ribica. Danas mu je rođendan. Ima samo Sunce u Ribama, sve ostalo je Vazduh/Vatra.
Mesec u Lavu, Mars u Vagi, a u Vodoliji Venera, Merkur i Jupiter. Čo'ek rođen za TV.
Merkur i Jupiter u egzaktnoj konjunkciji - biće da je zato dekoncentrisan.

Onda pojma nemas.. sta bi lik poput zike mogao da bude u coroskopu osim ribe,to cak i ja znam.
Nije mi isteklo.. 27 mi je.Ko zna,mada sad i onaj sa kapuljacom i kosom bezi od mene,mozda mi i prepusti pos'o kako je krenulo,imam takav utisak.

Back