Ja pričam o znaku kao takvom, ne o ljudima. Individualni horoskopi me ne zanimaju. To što je neka Riba perfekcionista, analitičar, ambiciozna, borbena osoba...to me ne zanima. Ja samo tražim vezu između određenog zanimnja sa nekom astrološkom simbolikom.
Kod znaka Ribe je osećaj ispred razuma, kod Device pak obrnuto.
Ono što sam primetila, to je da ljudi sa izraženim vodenim znakovima umeju biti dobri matematičari.
Ова прича не говори о људима већ о знаку као таквом.
Заборавила си такође једну важњу чињеницу да су Рибе двојни знак!
Једна Риба плива узводно - она је амбиоциозна , иницијативна , логична , приземна , аналатична , манипулативна и малициозни дистописта спреман да све побије и освоји око ње
Друга Риба плива низводно - она је лења , сањалица , емотивна , емпата , искрена и утописта који носи ружичасте наочаре.
Ове две Рибе су у сталном сукобу...
Најопаснији , најлукавији , најподмуклији, најпаметнији , најзлобнији знак читавог зодијака су управо безазлене Рибе.

Срећом су хипици у души па ту страну ретко када испољавају , и добро је да је тако... људи од нас добијају трауме када виде делић наше тамне стране ...
*Ајкуле не могу одолети када неко крвари. Постају луде!*
Рибе су као анђели. Људи виде само добру страну тих предовних створења које зраче исцељивачком светлошћу. Но , тамо где има највише светла има и најтамније сенке...
Што се тиче Девице , тај знак је нестабилнији и осетљивији од Рибе , чврстина и њихова логика је само фасада једног малог деришта које се заправо крије унутра неспосбоно за било какву самокритику. Једино што су приземне , док Рибице сањају свој савршени свет , па им логика иде...