Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaš Marlone...ja imam 20 godina i meni je sve to još uvek sveže, a i ponavlja se. Ja sam naučila da budem sama sebi stub, ali razočarenje nije iščezlo. Lako je tebi da zboriš tako sa toliko godina. Nismo isto ti i ja.
A baš me nisi razumeo...ali dobro. Ne nameravam dalje s tobom da se raspravljam kad si klasični tupi Ovan.

Tema su Ribe. Ribe su mi uvek bili najbolji prijatelji...

Рибе слабо аналитичне? Слатко ме насмеја. Рибе анализирају свакога и свашта до ситних детаља!
Све је у њиховим главама могуће и немогуће у исто време те стога их је готово па немогуће изненадити.
Манипипулисати их је прелако само ако вас воле ,јер вам верују (мото Ја верујем!). Имате њихово поверење које не смете прокоцкати.
У супротном шансе за то постају 0%. Упашће те у њихову клопку и нећете бити свесни шта вас је снашло ,а када будете већ биће прекасно.
Укратко , стварно не желите да видете њихову тамну страну...
Веома критичан и самокритичан знак скон претераном размишљању.
Уз то , сви Рибе оптужују да су кукавице ,али оне то нису.
Риба се повлачи или како би избегла глупе људе или како би размисила о тој теми.
Рибе знају да буду изузетно храбре особе које срљају тамо где је већ зид.
Ако Риба има воље да нешто уради и када је унесена у нешто 100% она ће то и урадити до нивоа перфекције јер су веровали или не пефекционисти у души , некад чак и немогуће ствари.
Overthink-овање је особина филозофа , а Рибе су победници у томе.
Шта све у њиховој глави прође до други знаци могу само да сањају.
Но , да би заиста упеле у нечему потребан им је неко ко ће да их приземни јер знају да превише оду размишљање и занесеност. Потребан им је фокус! Бити занесен може да буде позитивна и негативна ствар ,али пошто су Рибе сањалице то обично иде у негативну њихову ствар. Замислите када би Риба уложила у неку важну тему своју опсесију шта би било? Избиле би на врх! Рибе или су успешне или су дно. Нема ништа код њих између.

Poslednja izmena:
Znaš Marlone...ja imam 20 godina i meni je sve to još uvek sveže, a i ponavlja se. Ja sam naučila da budem sama sebi stub, ali razočarenje nije iščezlo. Lako je tebi da zboriš tako sa toliko godina. Nismo isto ti i ja.
A baš me nisi razumeo...ali dobro. Ne nameravam dalje s tobom da se raspravljam kad si klasični tupi Ovan.

Tema su Ribe. Ribe su mi uvek bili najbolji prijatelji...
najbolje ljubavnice su ribe... poslednja je imala 26 zima i bila ocarana tupim ovnom... na kraju je tupi ovan morao da odglumi tupog da bi je odbacio... ne da nemas pojma o zivotu, jos manje imas pojma o ljudima

Ribe su slabo analitične. Ali eto, Šopenhauer je bio Riba, ALI - So0Sa i Ma na asc-u - razboritost je jako bitna za filozofe. I imao je Mo u Devici of course.
Ja mislim da tu glavnu ulogu igraju vatreni i zemljani element.

Spinoza takođe imao So0Sa ali u Strelcu. Merkur u Škorpiji i Mesec u Biku. Stelijum u Strelcu.
Decartes je bio Ovan sa Merkurom u Ovnu. Mesec i Venera u Biku.
Kant - dupli Bik, Mesec i Merkur u Ovnu.

Tako je, Ribe su slabi analitičari. Ne vole da imaju opciju iz koje nema izlaza, a analitika to zahteva. Neptun voli transparentno i gasovito (magla(, a ne sitno i definisano(pesak). Ribe i Devica su kao okean i plaža. Devica se vezuje za sitnice (Merkur, Sitno) dok se Blizanac vezuje za Brzinu (Merkur, Brzo).

Kada pogledamo Zemlje u tim znakovima, imamo Švajcarsku kao najtipičnijeg predstavnika znaka Device, a poznati su po preciznosti i uzdržanosti (Devica, Suptilno). Poznati su po Planinama (podznak Jarac), kao i Siru. Poznati su i po čistoći
https://www.travelfeeder.com/travel_tips/switzerland-the-cleanest-country-in-europe

Ili možemo da pogledamo podznak Japana u znaku Device (rasparačan na ostrvca), gde se Biznis (prirodna kuća Device, odnosno 6 kuća) stavlja u prvi plan (Asc) te se već u mladosti svi mogu videti u odelima, a važnost se pripisuje dobrim manirima.

2nd-yr-mgt-japan-business-etiquette-16-638.jpg

Kuće im se prave tipično za podznak u Devici, a to je suptilno, praktično, korisno i malo

japan-small-house-design-tiny-japanese-house-design-lrg-c4a2f47e4176714e.jpg

mineralhouse.jpg

S obzirom da se radi o dnevnom Merkuru (Devica), u Japanu vozovi ne putuju noću, te je idealno rešenje za sve ljude koji zakasne na voz da se upute u jedan od hotela gde ''sobe'' izgledaju ovako :

Japan-Capsule-Hotel-Solution-3.jpg

Ako voz nekim slučajem zakasni, ljudi dobijaju potvrde koje mogu da pokažu kasnije u firmi ili školi.

syfg4edifq5ogvqe7u0r.jpg

some-amazing-facts-in-japan-it-is-an-extremely-rare-13382448.png

Antička filozofija pripada znaku Jarca, ali Filozofija u generalnom smislu (uključujući i Teologiju) pripada znaku Strelca (i jednim delom znaku Ribe).

nije to vezano samo za japan... u svajcarskoj ako zakasni prevoz pola minuta, dileje pisu ministru saobracaja a on se javno izvinjava... ko gradinacelnik stokholma koji javno pije vodu isppd norbro mosta da gradjanima pokaze kako voda nije zagadjena... kad bi to sinisa mali uradio u bg, u roku d pola sata bi mu drzali opelo

nije to vezano samo za japan... u svajcarskoj ako zakasni prevoz pola minuta, dileje pisu ministru saobracaja a on se javno izvinjava... ko gradinacelnik stokholma koji javno pije vodu isppd norbro mosta da gradjanima pokaze kako voda nije zagadjena... kad bi to sinisa mali uradio u bg, u roku d pola sata bi mu drzali opelo

Beograd je grad koji sedi na dve Škorpije (Reke). Kao takvom suđeno mu je da se stalno ruši i obnavlja (Škorpija). Uran je Egzaltiran u Škorpiji, a Merkur (Omladina) u Vodoliji. Tu se dobijaju splavovi na vodi kao predstavnici noćnog života u Beogradu. Najtipičnija Škorpionska ulica u Beogradu je Knez Mihailova.

1867. godine je Saturn bio u znaku Škorpije i pravio opasan kvadrat sa Jupiterom i Merkurom, odakle je ova Ulica dobila zabranu za kročenje vozilima.

Kada je 1924. goine završena zgrada САНУ, Saturn se vratio u znak Škorpije, a Mars i Jupiter su se pronašli u znaku Strelca, ujedno i sa S. Čvorom (sudbinski) u znaku Device (Arhiva).

Idilično simbolu Škorpije, Beograd je za mnoge ''magičan'' grad, nešto što ''samo Beograd ima'' i svako ko živi u BG to zna i oseća, ali nikako ne može da definiše šta je to toliko privlačno ljudima (Škorpija). Zbog znaka Škorpije Beograd rado živi noću sve do relativnih 4 sata ujutru.

stefanbraun.gif

blaywatch1.jpg

najbolje ljubavnice su ribe... poslednja je imala 26 zima i bila ocarana tupim ovnom... na kraju je tupi ovan morao da odglumi tupog da bi je odbacio... ne da nemas pojma o zivotu, jos manje imas pojma o ljudima

Aman bre, o čemu pričaš? Kakve ljubavnice?
Ti nemaš pojma o ljudima, inače me ne bi napao kao da sam ti kriva za nešto. Ne znaš me ni 5%, tako da ćuti.

Рибе слабо аналитичне? Слатко ме насмеја. Рибе анализирају свакога и свашта до ситних детаља!
Све је у њиховим главама могуће и немогуће у исто време те стога их је готово па немогуће изненадити.
Манипипулисати их је прелако само ако вас воле ,јер вам верују (мото Ја верујем!). Имате њихово поверење које не смете прокоцкати.
У супротном шансе за то постају 0%. Упашће те у њихову клопку и нећете бити свесни шта вас је снашло ,а када будете већ биће прекасно.
Укратко , стварно не желите да видете њихову тамну страну...
Веома критичан и самокритичан знак скон претераном размишљању.
Уз то , сви Рибе оптужују да су кукавице ,али оне то нису.
Риба се повлачи или како би избегла глупе људе или како би размисила о тој теми.
Рибе знају да буду изузетно храбре особе које срљају тамо где је већ зид.
Ако Риба има воље да нешто уради и када је унесена у нешто 100% она ће то и урадити до нивоа перфекције јер су веровали или не пефекционисти у души , некад чак и немогуће ствари.
Overthink-овање је особина филозофа , а Рибе су победници у томе.
Шта све у њиховој глави прође до други знаци могу само да сањају.
Но , да би заиста упеле у нечему потребан им је неко ко ће да их приземни јер знају да превише оду размишљање и занесеност. Потребан им је фокус! Бити занесен може да буде позитивна и негативна ствар ,али пошто су Рибе сањалице то обично иде у негативну њихову ствар. Замислите када би Риба уложила у неку важну тему своју опсесију шта би било? Избиле би на врх! Рибе или су успешне или су дно. Нема ништа код њих између.
Ja pričam o znaku kao takvom, ne o ljudima. Individualni horoskopi me ne zanimaju. To što je neka Riba perfekcionista, analitičar, ambiciozna, borbena osoba...to me ne zanima. Ja samo tražim vezu između određenog zanimnja sa nekom astrološkom simbolikom.
Kod znaka Ribe je osećaj ispred razuma, kod Device pak obrnuto.
Ono što sam primetila, to je da ljudi sa izraženim vodenim znakovima umeju biti dobri matematičari.

Aman bre, o čemu pričaš? Kakve ljubavnice?
Ti nemaš pojma o ljudima, inače me ne bi napao kao da sam ti kriva za nešto. Ne znaš me ni 5%, tako da ćuti.

zakaj si kobi tak nerozan :roll:
najstrastvenije zene su ribe, to svaki muskarac zna... a sad sikces ko prava skorpionka :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ja pričam o znaku kao takvom, ne o ljudima. Individualni horoskopi me ne zanimaju. To što je neka Riba perfekcionista, analitičar, ambiciozna, borbena osoba...to me ne zanima. Ja samo tražim vezu između određenog zanimnja sa nekom astrološkom simbolikom.
Ono što sam primetila, to je da ljudi sa izraženim vodenim znakovima umeju biti dobri matematičari.

pricas o znaku a ne o ljudima :rotf:
pa o kom pricamo znacima vezane za qerove jbt... vodeni znaci matematicari a riba pre racia gura osecajnost... :lol:

Ова прича не говори о људима већ о знаку као таквом.

Заборавила си такође једну важњу чињеницу да су Рибе двојни знак!

Једна Риба плива узводно - она је амбиоциозна , иницијативна , логична , приземна , аналатична , манипулативна и малициозни дистописта спреман да све побије и освоји око ње

Друга Риба плива низводно - она је лења , сањалица , емотивна , емпата , искрена и утописта који носи ружичасте наочаре.

Ове две Рибе су у сталном сукобу...

Најопаснији , најлукавији , најподмуклији, најпаметнији , најзлобнији знак читавог зодијака су управо безазлене Рибе. :per:
Срећом су хипици у души па ту страну ретко када испољавају , и добро је да је тако... људи од нас добијају трауме када виде делић наше тамне стране ... :hahaha:

*Ајкуле не могу одолети када неко крвари. Постају луде!*

Рибе су као анђели. Људи виде само добру страну тих предовних створења које зраче исцељивачком светлошћу. Но , тамо где има највише светла има и најтамније сенке...

Што се тиче Девице , тај знак је нестабилнији и осетљивији од Рибе , чврстина и њихова логика је само фасада једног малог деришта које се заправо крије унутра неспосбоно за било какву самокритику. Једино што су приземне , док Рибице сањају свој савршени свет , па им логика иде...

Poslednja izmena:
Videh laz ribe na delu ono je ludilo kolko laze da vise ne zna sta je koga slagao. Znam odma po izgledu muskarca ribu, klosar roker cigara suv ko grana. Zene nesto ne volim, mada ne volim zene bez obzira na znak. Ne dopada mi se sto idu kroz zivot kao da putuju i boli ih uvo gde ce dospeti

Slabo znam Ribe koje su suve k'o grana, većinom imaju obraščiće i umeju biti buce, ali dobro, to su oni baš tipični Riblji primerci koje ja poznajem, a što se izgleda tiče.

Najbolji drug mi je Riba i on ne zna da laže, provalim ga odmah ako nešto pokuša jer ne ume da zadrži smeh. Tračari, ničije tajne ne čuva sem nekih svojih. Ja ga pitam zašto je preneo drugima ono što sam mu rekla, a on se ceri i kaže "pa šta?". Kažem mu "nemoj" a on baš to uradi. Skandalozna jedna Riba koja ne zna kad je dosta. Sve zbog jake Venere i uticaja Vodolije.

Мислим да Близанци ту су далеко већи махери од нас Риба...

Рибе су као вакум.
Све упијају у себе.
Иначе су као знак искрени.
Али , нису према свакоме!
И ако ми кажеш истину , више ће те ценити!
Значи ако си искрен према њима биће искрени.

Рибе су познати као највећи лажови само зато што и сами себе у својој фантазији убеде у своје лажи.
Уствари нема ту лажи ,јер оне ти говоре истину које доживе у својој фантазији.

Jok dace vam istinu

daces daces nego sta ces :per:

- - - - - - - - - -

Рибе су познати као највећи лажови само зато што и сами себе у својој фантазији убеде у своје лажи.
Уствари нема ту лажи ,јер оне ти говоре истину које доживе у својој фантазији.

eto,uleces sam sebi u usta

Back