Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ribe koje ja poznajem su skoro genijalne..i stvarno ne znam o kakvom otpadu vi pisete????gde pronalazite te ''pogubljenje''ribe?ne dozvolite da vas zavaraju.
Poznajem dosta riba i njihova postignuca su dalekooooo iznad svih skorpija,lavova i bikova.Pripadaju visokim institucijama,brzi u razmisljanju,savrseni u poslu koji rade i zaradjuju velike sume novca-advokati,kardiohirurg,dve su profesorice na fakultetima,komsinica riba je otisla u Sidnej i u rekordnom roku zavrila nostrifikaciju i zaposlila se u prestiznoj firmi,par ih je izuzetnih masinskih inzenjera itd itd.Ono sto sam primetila kod svih je-nemaju ega,ne galame,ne podizu glas,ne busaju se u grudi i ne izigravaju velicinu.Cute,prate i zavrsavaju stvari.Izuzetno brzi i precizni u poslovima i ne postoji stvar kroz koju riba ne moze prodreti.Umeju da okupe ljude oko sebe,sa svima su ok,nema svadja,prepirki ni teskih reci.Kratko receno-genijalni ljudi

bas lepo receno

veliko HVALA

miki175_e.jpg

vrlo je malo slicnosti zimedju ta dva znaka iz prostog razloga jer ribe su astroloska mesavina svega i svacega dok od rakova znas sta mozes da ocekujes predvidljiv znak.. kod riba mi najvise smeta ta izgubljenost u vremenu i prostoru,nepouzdanost,preverika doza nesigurnosti nestabilnosti i melanholije.

Моје искуство са овим знаком - зна да нешто хоће, уради све да дође до тога и онда схвати да то није оно што је хтела, што је чини вечито незадовољном и прилично несрећном, а уз то жели разговор ал не жели да прича, жели да јој решим проблеме или да је подржим ал не жели да каже који су, јер наравно подразумева се да ја треба да знам да јој читам мисли. :eek::dash:

:hahaha::super: кратко али јебитачно :super::hahaha:[/QUOTE
Primer ....naš premijer .......ja mi oni ovi , naši .....njihovi .....

Obično se za njih vezuje zaustavljanje svega .....gde uđe riba sve staje ......to isto važi i za vodolije .
Iako vrlo intiligentne osobama rođenim u znaku ribe se preporučuje neki menadžer koji bi ugovarao i govorio umesto njih ....e sad zamislite Vučića sa menadžerom koji bi govorio umesto njega i ugovarao poslove , a on sa svojim intelektom da samo juri lopove po Srbiji , da pravi zakone i radi sve ono šta bi trebalo a inače ne radi ......bilo bi savršeno...mislim da previše energije troši na otvaranje usta

Kako mi je otac umro (bio Riba,sa Mjesecom u Ribama,Ascedent Jarac,vladar karte SAturn u Ribama,Jupiter suvladar znaka u Strijelcu),More(Neptun,Ribe) ne dozivljavam na isti nacin,kako sam ga dozivljavao nekada,kada odem na obalu,nije to vise to(imam Ve u Ribama),pa nije cudno da sam volio da budem pored vode,posebno da posmatram More,da gledam u daljinu,sto mi daje osjecaj slobode,nesputanosti,proradi bajka u meni,ideali dosegnu vrhunac,optimizam skoci do krajnjih granica.

Ova Riba,kada je cujem,mi jos uvijek daje nadu,da ce se ti osjecaji,nekada vratiti

Dalmacija je pod simbolikom Strijelca,meni podznak tu,i ova pjesma u mnogo cemu oslikava mene.

Poslednja izmena:
Моје искуство са овим знаком - зна да нешто хоће, уради све да дође до тога и онда схвати да то није оно што је хтела, што је чини вечито незадовољном и прилично несрећном, а уз то жели разговор ал не жели да прича, жели да јој решим проблеме или да је подржим ал не жели да каже који су, јер наравно подразумева се да ја треба да знам да јој читам мисли. :eek::dash:

ne,nego da je slusas i kad cuti

Venera u Vodoliji generalno ne traži previše strasti u vezi. Ako oseti da veza postaje intezivnija, uloge u vezi jače i ozbiljnije, može imati odluku da drži partnera u neizvesnosti.
To je altruistična Venera, nestalna, roze oblak, želi da pomogne ljudima u okruženju, a ne isključivo partneru. Teško je sa osobama koje imaju Veneru u Vodoliji ostvariti uspešnu ljubavnu vezu jer moraju da osete kako njihova ljubavna veza nije konvencionalna već moderna, odnosno ''modernih shvatanja''.
U negativnim aspektima može biti i signifikator razvoda. Ne treba joj puno da potpuno izšikanira partnera, a može se desiti da bude u ljubavnoj vezi kako sa dosta mlađim, tako i sa dosta starijim partnerima od sebe.
Mesec i planete u Vodoliji povećavaju ovu šansu.

Sa ovakvom Venerom treba imati strpljenja, ali i ''akvarel pristupa''. Tu si, ali nisi tu. Želiš, ali ne želiš. To je njihov način igre. Ne treba da iznenadi da ako odlučite da odete u bioskop ilislično, osoba sa Venerom u Vodoliji pozove još par prijatelja ili gleda unaokolo koga još može da susretne. Venera Vodolija 11 kuća je uvek ovaj slučaj.

Riba - Rak će u ženi tražiti majčinsku figuru, a spolja izigravati frajera koji je sa svima ok. pogledati gde se nalaze Neptun i Mesec za dalju analizu.

Po istrazivanjima skoro svi muskarci traze u partnerkama njihove majke.

Iako se odavno nagadja kako muskarci traze karakteristike svojih majki u partnerkama, istrazivanje zasnovano na poredjenju 70 fotografija iz Finske ovu je jezivu cinjenicu i potvrdilo.

Back