neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
bas naprotiv.....ne brinem se o zdravlju....niti pricam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@bold -Nisu dobri lekari al su odlični pacijenti
Šalu na stranu, sve ribe koje znam su dosta okupirane svojim zdravljem...večito neka histerija i briga oko toga..a vole i da pričaju o tome unedogled.
Ne znam im svima natale u planet pa ne mogu da budem sigurna koliko je to zaista do znaka ali ....
Da, identičnom, mislim skoro pa identičnom jer se radi o razlici u pozicijama od svega par stepeni, nije isti dan ali je tu negde.Па сааад, идентичном? Ако нису моје годиште, само за Ma/Pi 90 Ju/Sg са орбисом 1° је било неких прилика давне 1900, па `36, па `71, па 2007. Да проверимо колико их има макар Sa Sc (а камоли Ma 120 Sa/Sc)... само моје годиште око мог рођуса у задњи` и будући` 100-ак година.
Познајеш моје близанце по рођусу?
Тја, и ја знам цуру која је само дан старија од мене. Месец јој оде у бика, и неко би рекао јој супер, егзалтација... а оно Сунце остаде без тригона са месецом... кех... бар има тзв. "исрпаван ум" па иначе отрован језик добро функционише.Da, identičnom, mislim skoro pa identičnom jer se radi o razlici u pozicijama od svega par stepeni, nije isti dan ali je tu negde.
Kako se slazu Ribe i Vodolija? Da li smo preosjecajni za njih?
Znaš kako ako Vodolija nešto hoće to će i da dobije. Možda spusti loptu, umiri ego, pokaže neku polu imaginarnu osećajnost ali nabudžiće nekog Frankenštajna samo da uspe da pogodi talasnu dužinu Ribe. Veliki je problem kod vodolija što retko znaju šta hoće![]()
Ja se bas slazem sa zenskim vodolijama, imam mnogo drugarica pod tim znakom, ali nisam ulazio ni sa jednom vodolijom u neku da kazem emotivnu pricu.
E sad kazu mi da se dobro kapiram sa njima jer imam par planeta u vodoliji (nesto se ne razumijem u planete i td).
A ova vodolija je bas luckasta, to mi se svidja kod nje![]()
Super, nadam se da ćete uspetisamo pazi da ne pokažeš neku nesigurnost ili posesivnost, ljubomoru u odnosu sa Vodolijom, i ako te povredi nemoj da primaš previš lično, verovatno nije ni ukapirala šta priča
ja to iz iskustva
![]()
jojj sto volim horoskopja sam riba=rak
ne znam sta je tu dobro sta lose pa ako nekome od vas nije tesko malo da me informise?
inace ribe kao znak mislim da nose bol celog sveta na plecima, vecni romanticari
![]()
jojj sto volim horoskopja sam riba=rak
ne znam sta je tu dobro sta lose pa ako nekome od vas nije tesko malo da me informise?
inace ribe kao znak mislim da nose bol celog sveta na plecima, vecni romanticari
![]()
ove koje poznajem stipse i nevidjeni smradovi
Moj bivši momak, moja druga veJika Ljubav nekadašnja, sa kojim sam bila u dugogodišnjoj vezi je bio Ribe u horoskopu. I njegova sestra je takođe Ribe u horoskopčetu. Divni, mili i osećajni Ljudi. Za primer. Senzitivni, senzibilni, mirni. Mili, da ti se uvuku ispod kože, od dragosti. I dan - danas sam u fantastičnim odnosima, sa oboje.![]()
znate ko je prava riba u horoskopu? Najcesce ona koja ima i sunce i mesec u ribama, e to je onaj sanjar koji nikad ne izlazi iz svoga sveta![]()