Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu dobri lekari al su odlični pacijenti :lol:
Šalu na stranu, sve ribe koje znam su dosta okupirane svojim zdravljem...večito neka histerija i briga oko toga..a vole i da pričaju o tome unedogled.
Ne znam im svima natale u planet pa ne mogu da budem sigurna koliko je to zaista do znaka ali ....
@bold - :lol: otprilike :mrgreen:
A opsesivnost u pogledu zdravlja je bukvalno tipična odlika Devica, ne znam osobu sa nekim bitnim tačkama i planetama u Devici koja nije u tom fazonu, ili da stalno trčka kod lekara ili (najčešće uz ovo prethodno) se stalno raspituje i informiše, čita, gugla :mrgreen: o svojim bolestima i "bolestima", a teoriju tresu kao iz rukava :lol:

Па сааад, идентичном? Ако нису моје годиште, само за Ma/Pi 90 Ju/Sg са орбисом 1° је било неких прилика давне 1900, па `36, па `71, па 2007. Да проверимо колико их има макар Sa Sc (а камоли Ma 120 Sa/Sc)... само моје годиште око мог рођуса у задњи` и будући` 100-ак година. :)

Познајеш моје близанце по рођусу?
Da, identičnom, mislim skoro pa identičnom jer se radi o razlici u pozicijama od svega par stepeni, nije isti dan ali je tu negde.

E baš to! Inače, konkretno ta Riba o kojoj pričam - opsednuta boelstima ( nažalost sasvim razumljivo jer zaista i jeste zdravstveno u neugodnoj poziciji) je Riba/ Devica i iako imam njenmu kartu odavno tek sad je pogledah...užas!
Riba/Devica, Mo u devici 12 polje i pazi ovo, prima opozicije od So, Ve, Ju ( sve tri planete 6 polje PI), i kvadrati s Ma i Sa ( 4 polje - Strelac) a 120 Neptun i 60 Pl
Veoma neugodno :/

Da, identičnom, mislim skoro pa identičnom jer se radi o razlici u pozicijama od svega par stepeni, nije isti dan ali je tu negde.
Тја, и ја знам цуру која је само дан старија од мене. Месец јој оде у бика, и неко би рекао јој супер, егзалтација... а оно Сунце остаде без тригона са месецом... кех... бар има тзв. "исрпаван ум" па иначе отрован језик добро функционише. :p

Дакле, ако није баш мој дан са овако тачним аспектима, не признајем идентичност. :p

Mislila sam bukvalno na razlike od po par stepeni, ne samo na planete nego i na uglove počevši od ASC-a naravno ... samo što je vladar (tj. Mesec) naravno u drugom znaku i jasno da je razlika u tom pogledu velika, ali ostatak natala je gotovo preslikan. Na to sam mislila.

Znaš kako ako Vodolija nešto hoće to će i da dobije. Možda spusti loptu, umiri ego, pokaže neku polu imaginarnu osećajnost ali nabudžiće nekog Frankenštajna samo da uspe da pogodi talasnu dužinu Ribe. Veliki je problem kod vodolija što retko znaju šta hoće :)

Ja se bas slazem sa zenskim vodolijama, imam mnogo drugarica pod tim znakom, ali nisam ulazio ni sa jednom vodolijom u neku da kazem emotivnu pricu.
E sad kazu mi da se dobro kapiram sa njima jer imam par planeta u vodoliji (nesto se ne razumijem u planete i td).
A ova vodolija je bas luckasta, to mi se svidja kod nje :)

Ja se bas slazem sa zenskim vodolijama, imam mnogo drugarica pod tim znakom, ali nisam ulazio ni sa jednom vodolijom u neku da kazem emotivnu pricu.
E sad kazu mi da se dobro kapiram sa njima jer imam par planeta u vodoliji (nesto se ne razumijem u planete i td).
A ova vodolija je bas luckasta, to mi se svidja kod nje :)

Super, nadam se da ćete uspeti :) samo pazi da ne pokažeš neku nesigurnost ili posesivnost, ljubomoru u odnosu sa Vodolijom, i ako te povredi nemoj da primaš previš lično, verovatno nije ni ukapirala šta priča ;) ja to iz iskustva :)

Ribe, i nisu tako lose, kad ih dobro poznajete.. Ali imaju svoje mane.. retko kome se otvore, sve drze za sebe.. Oko mene sve drage osobe su bile uglavnom Ribe, i zato mi je jako poznat ovaj znak! Ponekad ni oni sami sebe ne razumeju zasto to rade ili zasto su tako postupili, a mene to jako nervira kod njih. Jedna od lepsih osobina je sto su jako osetljive i romanticne, ali samo sa odredjenim osobama, inace jako su komunikativne u drustvu, ali sto se privatnog zivota tice...bas i ne!

jedino za te ribe znam kakve su.vecina ljudi koje poznajem a pripadnici su tog znaka su izgubljene osobe,ali bas izgubljene,nerealne,zaboravne,nepouzdane,vole da izmisljaju i lazu,skone porocima.doduse to su uglavnom komunikativne osobe,lako sklapaju poznanstva,sve znaju sve traceve,velike su tracare,i nisu losi prijatelji.ali zbog onih losijih osobina izbegavam takve osobe.sto ne mora da znaci da su sve ribe takve,ali osobe koje sam poznavao su uglanom takve.eto svako ima i dobre i lose strane.nije ovo generalizovanje vec utisci na osnovu zivotnog iskustva.

Moj bivši momak, moja druga veJika Ljubav nekadašnja, sa kojim sam bila u dugogodišnjoj vezi je bio Ribe u horoskopu. I njegova sestra je takođe Ribe u horoskopčetu. Divni, mili i osećajni Ljudi. Za primer. Senzitivni, senzibilni, mirni. Mili, da ti se uvuku ispod kože, od dragosti. I dan - danas sam u fantastičnim odnosima, sa oboje. :heart:

aufffffffffff..nesto mi ne leze.Mogu izvestan period da slusam kuknjave i da budem podrska,ali oni i kad im je lepo i dobro im ide trenutno,znaju rado da izvuku neku proslost i bol,pa da muce sebe a vala i druge.Ali opet pricam tako,ne mora da znaci da su svi Neptunijanci isti,samo..ja sam naisla pa eto..

Moj bivši momak, moja druga veJika Ljubav nekadašnja, sa kojim sam bila u dugogodišnjoj vezi je bio Ribe u horoskopu. I njegova sestra je takođe Ribe u horoskopčetu. Divni, mili i osećajni Ljudi. Za primer. Senzitivni, senzibilni, mirni. Mili, da ti se uvuku ispod kože, od dragosti. I dan - danas sam u fantastičnim odnosima, sa oboje. :heart:

sad sam skroz pocrveneo :rumenko:

hvala na ovako predivnom komentaru mila jeco :obozavam:

iscitao sam nekoliko komentara na ovu temu, i nisam imao strpljenja da citam dalje hehe .... Ljudi, zapoceli ste jednu temu a pojma nemate da kada se horoskop tumaci, podznak cesto ima veci udeo u covekovom karakteru u odnosu na znak. Ja sam recimo riba koja je rodjena 22. feb, ali sam najmanje vodenjak od svega, moj natal kaze sledece: pola karte mi je u vazduhu a moj podznak kao i moj mesec se nalaze u blizancima. Ja sam izuzetno komunikativna (ekstrovertna) osoba sa vrlo malo tih nekih osobina ribica... znate ko je prava riba u horoskopu? Najcesce ona koja ima i sunce i mesec u ribama, e to je onaj sanjar koji nikad ne izlazi iz svoga sveta :D bwt. i da, ja se najbolje slazem sa lavovima, strelcevima, ovnovima, kao i drugim vazdusnim znacima... a moze se reci da mogu i sa skorpijama. Eto toliko od mene za sada.. Pozzzz svima !

znate ko je prava riba u horoskopu? Najcesce ona koja ima i sunce i mesec u ribama, e to je onaj sanjar koji nikad ne izlazi iz svoga sveta :D

Znam jednu zensku osobu sa bas tom konstelacijom, priroda riblja a Mesec ugrozava Sunce u najgorem polju 12. Najverovatnije lezbejka a muskarac ako se i pojavi u njenom zivotu to je drustveni otpad, talog (So 90 Mo, Ne).

Inace, ima maniju proganjanja onih za koje ustanovi da ih ne moze potopiti pa se sluzi necasnim metodama, vec kako to umeju Ribe.

Slabo se sta ovde moze meni pripisati od onoga sto ste naveli za tu osobu. Nemirna meseceva priroda, uvek me vuce da budem u pokretu.. zna to nekada da me izmori ali drugacije ne mogu da funkcionisem, sretan sam kada upoznajem nove ljude i nove nacine razmisljanja.. sto se tice razvrata i slicnih gluposti to ama bas nikakve veze sa mnom nema ! Niti se sluzim ikakvim proganjanjem i drugim necasnim metodama. Seksualni zivot mi je ispravan i eto imam devojku sa kojom sam godinu i po dana u vezi i sa kojom se dobro slazem. Ona je dupla Lavica, a mesec joj je u Biku :)

Niko tebe nije pomenuo. No, nisi li primetio da si za nik stavio ime metaloida koji je jek otrov, cije je jedinjenje jedno od najtoksicnijih u prirodi As2O3.

U vezi sa njim su osnovane neke spekulacije u vezi sa smrcu Napoleona Bonaparte (otrovan arsenom). Nema li trovanje i podmetanje otrova neke veze sa znakom Ribe?

Back