I ja gledam leti mnogo više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili volimo.Nemoj da me gledas dok te gledam,jer ce oni koji nas gledaju,pomisliti da se gledamo
ili volimo.

сотире ај се гледамо :руменко:

Ne znam dal zadovoljavam kriterijume: jeste da imam jake listove, al su mi i butine malo jace da ne kazem debele![]()
Ima jedna riba sto uvek gleda u mene... Tako kad pricamo i kad nas ima troje ili petoro ili sedam, osam nas u drustvu ona uvek kad nesto prica gleda samo u mene.
Sta to znaci?

al možete da nastavite ništa i dalje
Pitaj je
Nismo emancipovane
Obicne smo zene
Ali ako naleti neka recicemo joj
Ima jedna riba sto uvek gleda u mene... Tako kad pricamo i kad nas ima troje ili petoro ili sedam, osam nas u drustvu ona uvek kad nesto prica gleda samo u mene.
Sta to znaci?
Sta to znaci?
Otkud ti znas da to nista ne znaci?
Višegodišnje iskustvo, recimo. Da ona hoće nešto "konkretno" našla bi drugi način da mu to stavi do znanja. Ne tupavog gledanja koje može biti protumačeno na milion načina.
Sotir kreni pa šta bude, nećeš ništa izgubit'

CVETAK ZANOVETAK _ Eto, prihvatam tvoju "dijagnozu", da nisam normalan. Molim te javi mi u kojoj Psihijatriskoj Klinici ti radis,da se javim na pregled kod
tebe.Naravno,obzirom da smo na istom Forumu,nadam se ,da ces me primiti na pregled preko reda. Puno pozdrava,od "nenormalnog".!!!![]()

Sotir zvani djubre -- Dragi prijatelju "Sotire".Evo ovako javno da ti se zahvalim,sto si me "pohvalio" povodom mog komentara naslova: "Riba me gleda". Zahvaljujem ti
sto si tako iskreno i prijateljski uputio mojoj malenkosti,laskave reci,da "UVEK NAPISEM NESTO SREDNJE DUGACKO, ALI TO OBAVEZNO BUDE GLUPO"!!!
Sta se moze dragi prijatelju. Ja zaista ne mogu nista protiv svoje gluposti.Protiv tudje mogu,da jednostavno ne citam Postove glupaka.Ali,pored tebe,zahvaljujem i
AdministratorimaForuma,koji obavezno BRISU moje Postove. Ja ih potpuno razumem.Sto bi pored toliko pametnih Forumasa,koji pisu genijalne Postove,objavljivali
moje,kako ti to lepo kazes GLUPOSTI. !!!![]()
znači da imaš akne ili neke čibulje po faci, bljak
Višegodišnje iskustvo, recimo. Da ona hoće nešto "konkretno" našla bi drugi način da mu to stavi do znanja. Ne tupavog gledanja koje može biti protumačeno na milion načina.