Riba me gleda

možda je mona liza, kažu da izgleda da te gleda kako god da je pogledaš, mislim na sliku

pa ne znači ništa, možda čeka neki signal dalje od tebe :zper: al možete da nastavite ništa i dalje

očijukanje to je stariji izraz :think:

- - - - - - - - - -

ša me gledaš?? jel ima problem neki
tako : ))))

- - - - - - - - - -

Nismo emancipovane
Obicne smo zene
Ali ako naleti neka recicemo joj

obične žene su emancipovane danas :confused:

- - - - - - - - - -

sve tebi odgovaram ebiga

Toliko je vickastih odgovora na ovu temu da prosto ne znam na koji bih se radije nadovezao.
Elem, to ništa ne znači, nemoj da te lože. I ja tako gledam u njih pa ništa. Uvređeno skrenu pogled u fazonu "šta je zin'o ovaj indijanac". Znači ja kad gledam, ja sam Indijanac a ona kad gleda, Boga ti, ja treba da reagujem jer ona ti, KAO, daje neki znak. Tako da, ne daj da te sankaju Soćo. Ne budi mendžajna.

Verovatno hoće samo da te iskoristi kako bi podigla svoj ego. Takvih sam viđao na stotine - što misle da su mnogo lepe pa idu redom gledaju u muškarce očekujući njihovu reakciju. Samo se ovako zabulji u tebe, i čeka tvoju zadivljenost ? Iznenadjenost ? Želju za njom ? Mrzim takve tipove ličnosti. To su najčešće ISFP tipovi. Mada ako te gleda provokativno kao da hoće da te zajaše i izdominira onda je to verovatno samo napaljeni ESTP ili ISTP bez srama.

Sotir zvani djubre -- Dragi prijatelju "Sotire".Evo ovako javno da ti se zahvalim,sto si me "pohvalio" povodom mog komentara naslova: "Riba me gleda". Zahvaljujem ti
sto si tako iskreno i prijateljski uputio mojoj malenkosti,laskave reci,da "UVEK NAPISEM NESTO SREDNJE DUGACKO, ALI TO OBAVEZNO BUDE GLUPO"!!!
Sta se moze dragi prijatelju. Ja zaista ne mogu nista protiv svoje gluposti.Protiv tudje mogu,da jednostavno ne citam Postove glupaka.Ali,pored tebe,zahvaljujem i
AdministratorimaForuma,koji obavezno BRISU moje Postove. Ja ih potpuno razumem.Sto bi pored toliko pametnih Forumasa,koji pisu genijalne Postove,objavljivali
moje,kako ti to lepo kazes GLUPOSTI. !!!z:mrgreen:z:shock:

CVETAK ZANOVETAK _ Eto, prihvatam tvoju "dijagnozu", da nisam normalan. Molim te javi mi u kojoj Psihijatriskoj Klinici ti radis,da se javim na pregled kod
tebe.Naravno,obzirom da smo na istom Forumu,nadam se ,da ces me primiti na pregled preko reda. Puno pozdrava,od "nenormalnog".!!!z:pz:cry:

Sotir zvani djubre -- Dragi prijatelju "Sotire".Evo ovako javno da ti se zahvalim,sto si me "pohvalio" povodom mog komentara naslova: "Riba me gleda". Zahvaljujem ti
sto si tako iskreno i prijateljski uputio mojoj malenkosti,laskave reci,da "UVEK NAPISEM NESTO SREDNJE DUGACKO, ALI TO OBAVEZNO BUDE GLUPO"!!!
Sta se moze dragi prijatelju. Ja zaista ne mogu nista protiv svoje gluposti.Protiv tudje mogu,da jednostavno ne citam Postove glupaka.Ali,pored tebe,zahvaljujem i
AdministratorimaForuma,koji obavezno BRISU moje Postove. Ja ih potpuno razumem.Sto bi pored toliko pametnih Forumasa,koji pisu genijalne Postove,objavljivali
moje,kako ti to lepo kazes GLUPOSTI. !!!z:mrgreen:z:shock:

Druze ti si u ozbiljnom tonu, bez imalo doze ironije napisao da guske mogu da se istreniraju da budu kao psi cuvari....... I sta sad ja da ti kazem.

- - - - - - - - - -

znači da imaš akne ili neke čibulje po faci, bljak

Jeste, imam.

- - - - - - - - - -

Višegodišnje iskustvo, recimo. Da ona hoće nešto "konkretno" našla bi drugi način da mu to stavi do znanja. Ne tupavog gledanja koje može biti protumačeno na milion načina.

Navedi neki od tih milion nacina. Na primer, sta?

Back