Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.521
Ima jedna riba sto uvek gleda u mene... Tako kad pricamo i kad nas ima troje ili petoro ili sedam, osam nas u drustvu ona uvek kad nesto prica gleda samo u mene.
Sta to znaci?
Sta to znaci?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jedna riba sto uvek gleda u mene... Tako kad pricamo i kad nas ima troje ili petoro ili sedam, osam nas u drustvu ona uvek kad nesto prica gleda samo u mene.
Sta to znaci?
Samo jedna?
Pa onda ti nije tesko da se odlucis.
Pa ova jedna bas onako upadljivo.
Sta to znaci?
Sta to znaci?
Zasto se kod nas,odomacio izraz za mladju zensku osobu...RIBA. Cudim se da se zenska populacija,vec do sada nije pobunila zbog ovog pezorativnog imena
za devojke.Svim strucnjacima koji se bave zivotom i uzgojem riba,a koji su po struci Ihtiolozi (strucnjaci za ribe),poznato je,da su ribe potpuno glupe zivotinje.
Uporediti nekoga (u ovom slucaju devojke) sa ribama,znaci,izjednaciti ih sa zivotinjama,koje spadaju u najgluplje od svih zivotinja.Cak i da daju isto tako pezorativno ime
devojkama, a to su GUSKE,isto bi bilo ponizavajuce.Ma da,izmedju riba i gusaka,postoji ogromna razlika .Guske mogu i da se istreniraju za neke aktivnosti,dok kod
riba,ne postoji ta mogucnost.Guske mogu recimo,da se koriste kao i psi,da cuvaju kucu od lopova.Ko se priblizi kuci koju one cuvaju,nadaju toliko jaku dreku,da i
najokoreliji krimosi pobegnu.Cudi me,da emancipovane devojke sa Krstarice,kojih ima po neka,ne dignu svoj glas,protiv tog ponizavajuceg imena za devojke....RIBE !
али ихтиолози ја ћу се упишкити
- - - - - - - - - -
иначе, сотире, што се правиш наиван : ))
A bre, ne pravim se naivan..... nego me zanima sta to znaci i kako bi vi protumacili..
па ево ја кад тако баш стално гледам неког значи да ми се свиђа
и надам се да тај тако то и тумачи тј. да не мисли да желим да закопам његов леш у дворишту
Zar ti nisi udata?