Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.388
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su Montenegrini proturili na Tiktoku, hahahahaha
Ovo su Montenegrini proturili na Tiktoku, hahahahaha
Немој тако, кад се одређени број Срба на попису изјасне као Хрвати или Црногорци, то није природни прираштај.Ali ovo je najjače, ispade da u CG Hrvati imaju jači prirodni priraštaj i od Albanaca i Sandžaklija.
Zašto se trude blokirati rezultate? Dal će išta biti 15. oktobra?
Ne slažu se brojevi sa takvom tvrdnjom.Crnogorci oko 45%, Srbi oko 33%. To je realnost, a vidim da ste svi tu negdje s procjenama, tako da ne vjerujem da može biti drugačije.
Realnost je da je procenat pravoslavnih Crnogoraca koji ne baštine srpski identitet ni u kakvoj formi tu negdje oko 25% ukupne populacije Crne Gore.
Jer skoro pola deklarisanih Crnogoraca čine pravoslavci s dualnim identitetom, te ljudi islamske i katoličke vjeroispovijesti.
Чим Машан преломи у мозак.rezultati će biti objavljeni za desetak godina u predvečerje novog popisa...
Evo malo insajderskih informacija:
Crnogorci 43%, Srbi 33%
srpski 42%, crnogorski 34%
I meni je iznenadjenje za jezik. Bio sam siguran da govornika srpskog nece biti iznad 50%. Ali sam se isto tako smio opkladiti da ce ih sigurno biti vise od 45%. Danas vise nista nije sigurno.Pa po ovome bi ispalo da što se tiče jezika nema doslovno nikakve suštinske promene od 2011. godine.
P. S. S obzirom na onu dramu po društvenim mrežama, moguće je da su ti podaci dobri i da je popis jedno razočaranje za govornike srpskog jezika, delimično.
Хммм,Evo malo insajderskih informacija:
Crnogorci 43%, Srbi 33%
Šta znači ovo insajderska?Evo malo insajderskih informacija:
Crnogorci 43%, Srbi 33%
Crnogorci 49-51%
Srbi 24-26%
Crnogorski jezik 50%
Srpski 35%
To znači da su ti ovo zvanični podaci rezultata popisa sa mogućnošću greške +-1% koji će biti objavljeni za 4 dana, a do kojih sam ja došao.Šta znači ovo insajderska?
To znači da su ti ovo zvanični podaci rezultata popisa sa mogućnošću greške +-1% koji će biti objavljeni za 4 dana, a do kojih sam ja došao.