peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 38.892
Noć bez sna.mp3Ponoć je. 15 oktobar 2024. Đe su rezultati?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noć bez sna.mp3Ponoć je. 15 oktobar 2024. Đe su rezultati?
Ako rezultat bude kombinacija 2 popisa, tj. broj Srba u rangu popisa iz 2003. godine i broj onih koji govore srpskim jezikom u rangu popisa iz 2011, onda idemo ka postepenom prestanku talasanja, tj. konačnom i definitivnom odvajanju dva naroda.
Crna Gora i dalje zavisi od Srbije, skoro pa životno.Meni deluje da je to neminovnost, nezavisno od rezultata ovog popisa.
Ide se ka tome vec dve decenije, a mi smo se i mnogo odvojili tako da i Srbija ne deluje previse zabrinuto za Srbe u Crnoj Gori. Uostalom, ko bi znao, mozda ce Crnoj Gori biti tako i bolje na duze staze.
Meni ipak deluje da je njoj bolje samoj nego sto joj je bilo sa nama.
Može i to, samo mora da se otkuca kompletni nick sa @ na početku..
Crnogorci koji govore srpskim jezikom, na njih misliš?
To je samo postepeni prelazak u ful Cettigne, tako da će biti dobro ako se tu uopšte uzme par procenata, prilikom raspodjele
Srbija je najveci trgovinski partner Crnoj Gori, jedan od najvecih investitora, a Srbi cine ekstremno znacajan procenat "stranih" turista. Tako da nisu otisli na Mars, i dalje smo dosta povezane zemlje sto je i normalno jer smo susedi. Jedino sta se u pogledu funkcionisanja zemlje promenilo u odnosu na 2006. je sto nemamo istu vojsku i granicu, ostalo je sve vec svakako bilo u nadleznosti saveznih republika unutar SCG. Vece su promene na tom nekom kulturnom i identitetskom planu gde se crnogorstvo pokusava povezati sa srbofobijom i graditi na antisrpstvu. A do cega ih je to odvelo? Pa do toga da imaju ekstremno polarizovano drustvo sa skoro pa nikad vecim medjuetnickim i medjuverskim nepoverenjem. To je recept za katastrofu. Mozes gledati i ekonomski. 2006. je standard u CG bio veci nego u Srbiji dok danas po svim ekonomskim parametrima stoje ili isto ili losije - i to samo zbog populistickih mera novih vlasti inace bi bilo jos gore. Za vreme DPS rezima minimalac je bio 160 evrica a prosecna plata 550. Ne kazem da nisi u pravu ali me zanima kojim se parametrima vodis kad kazes da im je bolje?Meni deluje da je to neminovnost, nezavisno od rezultata ovog popisa.
Ide se ka tome vec dve decenije, a mi smo se i mnogo odvojili tako da i Srbija ne deluje previse zabrinuto za Srbe u Crnoj Gori. Uostalom, ko bi znao, mozda ce Crnoj Gori biti tako i bolje na duze staze.
Meni ipak deluje da je njoj bolje samoj nego sto joj je bilo sa nama.
Svaki identitetski status quo (tzv dualizam) vodi u budućnosti u dukljanizaciju. Zato ne sme da postoji.
Ako je za utehu postojaće samo dok bude spoljnog pritiska u korist Cetinja: istočne sile posmatraju nezavisnu CG kao ozbiljnu geopolitičku prepreku sa kojim neće biti nikakvog pogađanja, a i Dukljani sami znaju kako su došli do države.Danas ne, ali ti ljudi su konstatovali da nisu isti narod kao i neko iz Valjeva ili Trebinja, i u jednom trenutku će se i njihovi potomci dosjetiti da nije logično da govore srpskim jezikom.
Alo NATO nam je oduzeo more. Wake up.Srbija je najveci trgovinski partner Crnoj Gori, jedan od najvecih investitora, a Srbi cine ekstremno znacajan procenat "stranih" turista. Tako da nisu otisli na Mars, i dalje smo dosta povezane zemlje sto je i normalno jer smo susedi. Jedino sta se u pogledu funkcionisanja zemlje promenilo u odnosu na 2006. je sto nemamo istu vojsku i granicu, ostalo je sve vec svakako bilo u nadleznosti saveznih republika unutar SCG.
More su nam oteli tita i njegovi partizani a NATO je to otimanje "legalizovao" za poredak koji je uspostavio kao pobednik u Hladnom ratu.Alo NATO nam je oduzeo more. Wake up.
Konferencija će se, kako je najavljeno, održati u Naučno-tehnološkom parku Crne Gore u Podgorici, sa početkom u 11 sati.
Jel izlaze podatci i po opštinamaMONSTAT: Rezultati popisa u 11 sati
Mislim da su najavili da će u narednim danima nastaviti da objavljuju rezultate, pa može biti da danas neće previše detaljisati.Jel izlaze podatci i po opštinama
Baš me zanima za BP , i Bar .
Jel izlaze podatci i po opštinama
Srba ima solidno.Kažu 'parcijalni' rezultati
Jel izlaze podatci i po opštinama
Након толико дуготрајне „обраде података” пописа и објављивања „парцијалних резултата”, с тим резултатима се свако озбиљан може само обрисати, ма шта било објављено. Везе благе с подацима то нема.Kažu 'parcijalni' rezultati
Jedu govna, kao neki rijaliti da je u pitanju.Ne znam. Valjda?
Rekoše parcijalni podaci. Dakle, ne objavljuje se sve.
Како кад је паламиђење суштина пописа?Jedu govna, kao neki rijaliti da je u pitanju.
Neka okače eksel tabelu da ljudi mogu da je skinu i ćao.
Što manje palamuđenja.