Bosonosorg
Poznat
- Poruka
- 9.196
Kakva insajderska bomba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva insajderska bomba
Ирелевантно је сасвим, и нажалост је тако.
Зато што се данас све намешта и лажира.Zašto sasvim?
Зато што се данас све намешта и лажира.

Ма пази, мене боле уши за њихов попис али факат је да се одувек све подређује дневнополитичким потребама.Ah, da.
Najlakše je sakriti se ispod kreveta i kmečati.![]()
Оће ли се побројат до 2030-те?
Ako rezultat bude kombinacija 2 popisa, tj. broj Srba u rangu popisa iz 2003. godine i broj onih koji govore srpskim jezikom u rangu popisa iz 2011, onda idemo ka postepenom prestanku talasanja, tj. konačnom i definitivnom odvajanju dva naroda.Još su sati ostali do objavljivanja.
Ako rezultat bude kombinacija 2 popisa, tj. broj Srba u rangu popisa iz 2003. godine i broj onih koji govore srpskim jezikom u rangu popisa iz 2011, onda idemo ka postepenom prestanku talasanja, tj. konačnom i definitivnom odvajanju dva naroda.
Crnogorci koji govore srpskim jezikom, na njih misliš?Odvajanja dva naroda od trećeg, koji po svemu sudeći nastavlja da postoji.
Ja sam predvideo trend koji pominješ, ali nisam predvideo ovoliko opstajanje treće, 'umerene', kategorije. Očekivao sam da su oni odumiruća vrsta.
1/3 Crnograca je takva .Odvajanja dva naroda od trećeg, koji po svemu sudeći nastavlja da postoji.
Ja sam predvideo trend koji pominješ, ali nisam predvideo ovoliko opstajanje treće, 'umerene', kategorije. Očekivao sam da su oni odumiruća vrsta.
Crnogorci koji govore srpskim jezikom, na njih misliš?
To je samo postepeni prelazak u ful Cettigne, tako da će biti dobro ako se tu uopšte uzme par procenata, prilikom raspodjele.
Danas ne, ali ti ljudi su konstatovali da nisu isti narod kao i neko iz Valjeva ili Trebinja, i u jednom trenutku će se i njihovi potomci dosjetiti da nije logično da govore srpskim jezikom.Ne, nije. Crnogorci koji govore srpski su prosrpski orjentisani i ne mogu se meriti sa cetinjskim ustašama.
Danas ne, ali ti ljudi su konstatovali da nisu isti narod kao i neko iz Valjeva ili Trebinja, i u jednom trenutku će se i njihovi potomci dosjetiti da nije logično da govore srpskim jezikom.
Veći dio moje rodbine je bio u NS, ali je isto tako veći dio, nakon koalicije sa DPS, otišao za Bojovićem u SNS.Ne funkcioniše to tako u CG. To je duboko podeljeno društvo. Dva rođena brata, jedan Srbin drugi Crnogorac. Eto braće Vlahović ako si čuo za njih. Jedan je bio kod ustaše Slavka Perovića a drugi u Narodnoj stranci (tada je Kilibarda Novak bio Srbenda).
Koji procenat populacije zna gde treba ś i ź a gde s i z?Na faksu ima, ali prvih 12 školskih godina se uči crnogorski-srpski, bošnjački i hrvatski jezik (to je kao jedan predmet) ali na način da se uče 32 slova, što samim tim nije nijedan od jezika iza crtice, već samo ovaj prvi, jezik vilenjaka.
Zakasnio si Marko.Svaki identitetski status quo (tzv dualizam) vodi u budućnosti u dukljanizaciju. Zato ne sme da postoji.
Naravno da nije, tzv. “CPC” može pod rubriku ‘unijati’ ili ‘egzarhisti’, programi su im identični.Mislim da se ovo neće obrađivati na taj način, nego će sve staviti pravoslavci.
Što, naravno, nije tačno.
Puste želje autonomaške.Zakasnio si Marko
Lako je to, sj i zj su ta dva nova slova... problem je što je to retardirano, ništa drugo.Koji procenat populacije zna gde treba ś i ź a gde s i z?
Može i to, samo mora da se otkuca kompletni nick sa @ na početku..Kad je neko banovan, ne mo'š ga tagovat'.
To je po pravopisu, ali fonetski sj i nije isto što i glas ś, kod ź se već i oseća. Bar Poljaci zadovoljno trljaju ruke, po poljskim forumima se to uzima kao krunski dokaz da zu južnoslovenski jezici nastali od poljskog, posto se ć već ima.Lako je to, sj i zj su ta dva nova slova... problem je što je to retardirano, ništa drugo.