Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim rezerve.ne bi bilo fer prema mojoj devojci/ženi.Interesantna je ta pojava da ljudi imaju rezerve. To razumem kao rezervne igrače.
(neko je spomenuo na Muškarcima, pa me podsetilo)
Pa imam pitanje za sve oni koji imaju ili su imali rezerve: ako vam nešto znače te osobe zašto su rezerve? Što nisu prvi igrač u timu?
A ako vam ne znače ništa posebno, šta imate od toga kada smuvate rezervu?
Da li se možete u potpunosti posvetiti svom partneru ako svesno gajite rezervu?
Kakav je to osećaj kada započneš vezu sa nekom/nekim ko je bio rezerva, ima li ushićenja i koliko ono traje, kakav je sex, da li se kajete što vam je uopšte bila rezerva jer otkrivate da je sjajno sa tom osobom, da li postoje trenuci da se pitate šta će mi sve ovo ?
Nisam imala ta iskustva, pa pitam.
Ma pričam kako ne pričam.ps, jel pricas danas sa mnome Paula, oficijalno mislim, naravno ne muvanje ili je i dalje zaboravi, zaboravi?
Interesantna je ta pojava da ljudi imaju rezerve. To razumem kao rezervne igrače.
(neko je spomenuo na Muškarcima, pa me podsetilo)
Pa imam pitanje za sve oni koji imaju ili su imali rezerve: ako vam nešto znače te osobe zašto su rezerve? Što nisu prvi igrač u timu?
A ako vam ne znače ništa posebno, šta imate od toga kada smuvate rezervu?
Sa "rezervom" se nikad ne počne prava veza.Da li se možete u potpunosti posvetiti svom partneru ako svesno gajite rezervu?
Kakav je to osećaj kada započneš vezu sa nekom/nekim ko je bio rezerva, ima li ushićenja i koliko ono traje, kakav je sex, da li se kajete što vam je uopšte bila rezerva jer otkrivate da je sjajno sa tom osobom, da li postoje trenuci da se pitate šta će mi sve ovo ?
Nisam imala ta iskustva, pa pitam.
Razumem šta kažeš.Meni je malo neprijatno da kažem. Biću pristojan, pa ću odgovoriti ovako: seks, imam od toga seks, ali ono što svojoj ženi nikada ne bih uradio, žalosna istina i nekad mi je bivalo na trenutke (ako i kad je se uopšte setim) i žao nje, obično kada osetim sažaljenje, tu prekidam svaki kontakt i bežim od dotične.
Sa "rezervom" se nikad ne počne prava veza.
Eto ona vest od pre nekoliko dana, ona influenserka što se ubila, bila u vezi sa oženjenim, znaš li na koju temu mislim? E, to ti je klasičan primer "rezerve".
Moguće da je do samoubistva došlo baš po ovom scenariju.
P.S. ja počeo kao Džordž. Oženjen sam, ovo se odnosi na prošlost i hvala Bogu da nisam naleteo na takvu koja bi se ubila. Ili nešto slično. Sad shvatam koje ogromne posledice sam mogao da imam, pukom srećom nisam. Sad u ovoj pameti nikada ne bih od drugog ljudskog bića pravio "rezervu".
Znaš kako, meni je ovaj pdf mnogo težak.Razumem šta kažeš.
Ja bih to više zvala nekom kombinacijom, ljubavnikom itd... Lično sam više mislila baš na rezerve koje ljudi imaju sa ciljem da im to jednog dana bude momak/devojka, neko bitan.
Pa ne čitaj onda, ozbiljnoZnaš kako, meni je ovaj pdf mnogo težak.![]()
Sa drugim ljudima ne možeš da planiraš naravnoA kako to imas cilj da kada nekoga tek upoznas, znas 5x stvari o toj osobi (zodijak, omiljenu hranu i da voli ramonse, putovanja i knjige) isplaniras u glavi, ovo ovde ce jednog dana biti moj muz ili zena?
Ima toliko jednostavnih ljudi... zato je meni ovaj pdf komplikovan. Pre ću da shvatim nuklearnu fiziku otprilike nego vaše šeme.A kako to imas cilj da kada nekoga tek upoznas, znas 5x stvari o toj osobi (zodijak, omiljenu hranu i da voli ramonse, putovanja i knjige) isplaniras u glavi, ovo ovde ce jednog dana biti moj muz ili zena?
Je l' vidiš sad kako je meniSa drugim ljudima ne možeš da planiraš naravno
Možeš samo da se potrudiš ili ne. Uradiš što je do tebe. Samo nisam razumela kakve veze to sad ima
Nisam imao ove situacije, ali kako opisuješ ovi mi ne zvuči kao da je ta druga osoba rezerva nego cilj (ako se desi desi se). Sam odnos u kome su partneri onda uopšte nije funkcionalna veza već možda usputan odnos dok ne nađem ili budem sa boljom osobom?Ja bih to više zvala nekom kombinacijom, ljubavnikom itd... Lično sam više mislila baš na rezerve koje ljudi imaju sa ciljem da im to jednog dana bude momak/devojka, neko bitan.
Pa ako su ljudi toliko slicni i sablonirani koja je poenta onda da izdvajas neku posebnu?Ima toliko jednostavnih ljudi... zato je meni ovaj pdf komplikovan. Pre ću da shvatim nuklearnu fiziku otprilike nego vaše šeme.
Dragi kolega, ljudi su toliko providni i predvidivi a krajnja životna svrha je reprodukcija, uglavnom...
Moja rođaka (Beograđanka, pa krajnje jednostavna) sa 24 godine i moj poznanik, razgovor:
(Posle uobičajenog: gde radiš, i slično)
- Ja imam 24 godine, Vađa me nije pitao! Sa 25 već treba da imam decu, bar prvo dete!
Drug- ja imam 26 a nemam trenutno ni devojku! Niko mi se čak i ne sviđa!
...
Došlo mi da im kažem da se venčaju međusobno i rešen problem.
....
Ta ista rođaka, razgovor sa mnom:
- Dao sam tvoj broj telefona jer rekla si da mu dam ako bude tražio?
Rođaka: - Eeeeeee, zvao me, ZVAO ME! Dogovorili smo se da on dođe sa kumićem u park gde ja idem kad čuvam Natašinog Marka!
I venčaše se. (malo kasnije).
To što je meni takvo ponašanje neshvatljivo i to što je ljudima svrha života brak je razlog zašto ne pišem na ovom pdf. Neko se ovde opušta (mislim da je tako), ja moram da se napregnem da razumem![]()
Poenta je bila primer.Pa ako su ljudi toliko slicni i sablonirani koja je poenta onda da izdvajas neku posebnu?
E samo da se ti nama udas i bice sve u redu.Poenta je bila primer.
Jesam udat.E samo da se ti nama udas i bice sve u redu.
I sad je sve u reduJesam udat.![]()
Nisam imao ove situacije, ali kako opisuješ ovi mi ne zvuči kao da je ta druga osoba rezerva nego cilj (ako se desi desi se). Sam odnos u kome su partneri onda uopšte nije funkcionalna veza već možda usputan odnos dok ne nađem ili budem sa boljom osobom?