Rezerva

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Recimo i kada bih bila u nekoj vezi, što mi se nije desilo, i upoznala nekog na koga se više palim, ja bih partneru sve to odmah iznela.. zato taj sa mnom treba da bude vrlo otvoren kao ja, iskren i donekle hrabar da može o svemu da se priča. to bi mi bio znak da ne mogu više da ostajem u toj vezi. Prvo raskidam, pa onda sa tim drugim.. savest bi me mučila da mu ne kažem, morala bih da kažem. Jedini izlaz za mene je da budem sa nekim ko je otvoren za otvorene veze.. ali moguće da nema ni potrebe, ne znam još, još sam mala hahahaha

Pa dobro, jbt, kako onda objašnjavate da ja nikada nisam imala rezervu ??

ajde, svi vi koji pišete SVI, SVI imaju.. kako ste tako ograničeni ? Ja lepo pišem da ima koji nemaju, ali vi ponovo i ponovo SVI imaju, baš ste dosadni i odoh da radim nešto pametnije haha, sutra ću da čitam ima li šta novo za mene da pročitam od tih stereotipnih SVI IMAJU iskaza.

Evo ja nisam nikad imao rezervu i uvek sam imao samo tu jednu dok je imam i dok sam zainteresovan za nju da je osvajam i muvam sve dok se ne pokaze da tu nema sta i nema smisla.Onda zaboravim i gledam da nadjem drugu ako naidje nesto zanimljivo.Nemam zivaca da se majem sa dve osobe a i trulo je i fejk.

S druge strane svaka koju sam imao je imala njene rezerve koji su bili tipa on mi je samo drug ili neki koji su se sami stavljali u tu ulogu bez nje.Svaka posle raskida otpeilike 4 ili 3 meseca sa tim on mi je samo drug ili nekim koji je najvise smrdeo je zavrsila u vezi.
Zadnji put je jedan postao verenik za 6 meseca posle raskida.

Evo ja nisam nikad imao rezervu i uvek sam imao samo tu jednu dok je imam i dok sam zainteresovan za nju da je osvajam i muvam sve dok se ne pokaze da tu nema sta i nema smisla.Onda zaboravim i gledam da nadjem drugu ako naidje nesto zanimljivo.

S druge strane svaka koju sam imao je imala njene rezerve koji su bili tipa on mi je samo drug ili neki koji su se sami stavljali u tu ulogu bez nje.Svaka posle raskida otpeilike 4 ili 3 meseca sa tim on mi je samo drug ili nekim koji je najvise smrdeo je zavrsila u vezi.

pa bezveze za tebe.
Možda su samo bile u onoj fazi moram da dobijem bebu, tražim nekog stabilnog, poznatog, a on se tu našao... moćda i nije bio rezerva dok ste vi bili zajedno, nego se našao tu kad je bila sama. Pa pazi 3 meseca je dug period

Evo ja nisam nikad imao rezervu i uvek sam imao samo tu jednu dok je imam i dok sam zainteresovan za nju da je osvajam i muvam sve dok se ne pokaze da tu nema sta i nema smisla.Onda zaboravim i gledam da nadjem drugu ako naidje nesto zanimljivo.

Da zene uglavnom imaju udvarace i vole flert uvek drze nekog u blizini,posle duge veze nekako uvek padne brzo brak s novim

Da ali to ne znaci da volim da se svadjam. Svadjanje ono yeb se ti, ma yeb se ti, pa sen sutra opet cujemo. Mnoge zene to pogresno procitaju kod mene.
Volim izazov, mentalni stimulans, provokativnost, ne volim praznu i naivnu romantiku da.
Ma to mene prazni jer niije samo do tebe lako predje u toxicno nadjebavanje

Mada dosadi i raocara kada skapiras da je blago tard i da se oko toga vrti. Neki ulaze u te odnose, meni to.. Umem da budem toksican na mnogo uzbudljivije nacine dok je kod te to domet.

Možda su samo bile u onoj fazi moram da dobijem bebu, tražim nekog stabilnog, poznatog, a on se tu našao..
giphy.gif

Da zene uglavnom imaju udvarace i vole flert uvek drze nekog u blizini,posle duge veze nekako uvek padne brzo brak s novim

Izgleda mi ta pojava ko epidemija danas.Znam ih bar 10 kojima se bivse udale za manje od 6 meseca posle raskida.Obicno za likove koji su smrdeli tu nesto oko nje i bili sumnjivi (tip koji se sami prijavljuju i postavčjaju u ulogu rezerve) ili za likove koji su nazvani "to mi je samo drug, prijatelj" (ustvari rezerva).

Muskarci nemaju toliko rezerve jer su ti koji osvajaju i za to treba vremena i nekad posvecenost i trud dok devojke su tu u dosta laksoj poziciji i mogu da si priuste vrlo lako rezervu pa i nesvesno ali vise to rade svesno.Sad nisu sve takve ali dobar veci deo jeste.

Izgleda mi ta pojava ko epidemija danas.Znam ih bar 10 kojima se bivse udale za manje od 6 meseca posle raskida.Obicno za likove koji su smrdeli tu nesto oko nje i bili sumnjivi (tip koji se sami prijavljuju i postavčjaju u ulogu rezerve) ili za likove koji su nazvani "to mi je samo drug, prijatelj" (ustvari rezerva).

Muskarci nemaju toliko rezerve jer su ti koji osvajaju i za to treba vremena i nekad posvecenost i trud dok devojke su tu u dosta laksoj poziciji i mogu da si priuste vrlo lako rezervu pa i nesvesno ali vise to rade svesno.Sad nisu sve takve ali dobar veci deo jeste.
Ma brate njih boli djon jer imala nemala rezervu dovoljno je da se provokativnije obuce, fotne za tinder i ima podosta opcija.
Takva koja svoje standarde i mentalitet ravnja sa mojim i ocekuje isto govori da u opste ne razume muski svet ili je jos pre zabole doope. Sto bi onda sekao sebi tlo pod nogama. Zamisli u stvari i da zaglavis sa takvom osobom u nesto ozb.

Interesantna je ta pojava da ljudi imaju rezerve. To razumem kao rezervne igrače.
(neko je spomenuo na Muškarcima, pa me podsetilo)

Pa imam pitanje za sve oni koji imaju ili su imali rezerve: ako vam nešto znače te osobe zašto su rezerve? Što nisu prvi igrač u timu?

A ako vam ne znače ništa posebno, šta imate od toga kada smuvate rezervu?

Da li se možete u potpunosti posvetiti svom partneru ako svesno gajite rezervu?

Kakav je to osećaj kada započneš vezu sa nekom/nekim ko je bio rezerva, ima li ushićenja i koliko ono traje, kakav je sex, da li se kajete što vam je uopšte bila rezerva jer otkrivate da je sjajno sa tom osobom, da li postoje trenuci da se pitate šta će mi sve ovo ?

Nisam imala ta iskustva, pa pitam.
Ako imas rezervu onda nisi sa pravom osobom.

Back