active
Iskusan
- Poruka
- 6.093
јавља грешку 404
мислим да само егзактном науком неможемо да одгонетнемо кључ левитације
мислим да само егзактном науком неможемо да одгонетнемо кључ левитације
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi ovo
tice se magnetnih svojstava zive
ne mogu da odolim![]()
"Strong and durable must the body of the Vimana be made, like a great flying bird of light material. Inside one must put the mercury engine with its iron heating apparatus underneath. By means of the power latent in the mercury which sets the driving whirlwind in motion, a man sitting inside may travel a great distance in the sky. The movements of the Vimana are such that it can vertically ascend, vertically descend, move slanting forwards and backwards. With the help of the machines human beings can fly in the air and heavenly beings can come down to earth."
Виман - на хинду језику авион
има логике, да се вратимо на живу
како би се кренуло с таквим експериментом
1. дали жива може да се купи у слободној продаји
2. шеме модела за убрзавање живе
3. шеме вортекс генератора
Zanimljivo je da su letelice na hijeroglifima "objasnjene". Ko je gledao na NGC,bila je emisija o tome,i onda je nadjeno objasnjenje kako su to hijeroglifi preko hijeroglifa,i da su tako nastali. Ali nisu. Zna se sta je.
Sto skrecete temu?
Carick235,recenicu sto sam napisao "Sto skrecete temu?" nije bila upucena tebi,ni bilo kom od clanova koji su lepo post-ovali temu,wec sam mislio da je Sal nesto pisao,pa sam njemu uputio tu recenicu.
Sorry na nesporazumu.