Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.180
Pokušava to već 7 godina,al uzalud.Uh, pade mi kamen sa srca al' ipak budi oprezan, zlo je to, nadje puta kad se čo'ek najmanje nada
![]()
Krajiška stijena je s druge strane.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušava to već 7 godina,al uzalud.Uh, pade mi kamen sa srca al' ipak budi oprezan, zlo je to, nadje puta kad se čo'ek najmanje nada
![]()
I to na subatomske čestice.Mi ćemo BiH da uništimo - to je odgovor ako pokušavaš da me ubediš da to ne činimo objašnjavajući kako je to nemoguće.![]()
Pa kako? Ljutiće ti se.
Preko granice u Zenici.Šta je to, neko selo u Srpskoj ili tamo preko granice u kantonu?
Ustvari i ne zanima me ali znam kako se pravilno pišena srpskom jeziku, ofskroz.
Kolega, mislite na ono što su okupirali i još bespravno drže?Preko granice u Zenici.![]()
Ubedljiva većina Srba iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Tebe ćemo nekako halaliti, ako nećeš s nama. Kako guslar pripisuje reči Janku Vukotiću dok poziva u Boj na Mojkovcu:
Ko god neće, nagona mu nema,
koga muško srce ne oprema,
kome opšte dobro nije milo,
neka bježi i prosto mu bilo.
Neka priča kad kod doma dođe
za nas što smo ostanuli ođe
neka nam se ne nadaju kući,
mi smo pali prošlost krunišući,
i braneći Dušanovo Carstvo
i viteško ljudsko dostojanstvo!
![]()
A crtica?Gde si ti nestao kad ja ovde držim ozbiljne časove iz pravopisa?
Eno ovde jedna s kojom ne komuniciram naučila da se ne piše velikim slovom sem ukoliko nije počtak rečenice i ostala joj još crtica ali to je već previše za takve![]()
Pusti muslimane, oni kad imaju da biraju: ili nezavisna RS, ili da ih prvo polomiš i napraviš paštetu od njih pa onda nezavisna RS - biraju ovo drugo. Vole tako, šta da im radiš.Da te pitam imaju li Crnogorci svoju drzavu?
Imaju li Hrvati svoju drzavu ?
Zasto onda nemaju Srbi u Rs svoju drzavu ako Crnogorci su Imali pravo na referendum zasto ga ne bi imali Srbi u Rs,fino referendum pa se izjasne da li zele svoju drzavu ili da budu dio Bih
To je njihovo pravo koje im je uskraceno debelo,i takav ustav koji je njima nametnut nema legitimet samo goli legalitet i kao takav je nistav u odnosu prema Srbima u Rs i nisu duzni da ga vrednuju i postuju,i takav stav ne doprinosi stabilnosti
Pokušava to već 7 godina,al uzalud.
Krajiška stijena je s druge strane.![]()
Rikadžijo!Pokušava to već 7 godina,al uzalud.
Krajiška stijena je s druge strane.![]()
Kakav bre rat? Za RS je dovoljno da iz nje funkcioneri sutra ne odu na posao u Sarajevo - i BiH ne postoji. U rat mora onaj ko misli silom da ih natera da ipak dođu u Sarajevo.Većina Srba iz Srbije apsolutno NIJE za to da uništava BiH, možeš da se zaluđuješ koliko god hoćeš
Crnu Goru slobodno zaboravi, oni ljudi ulaze u EU, nisu blesavi da glupiraju
Što se tiče Srba iz RS, tu već mogu da ti verujem ali iskreno sumnjam da bi većinski birali da ponovo krenu u rat
U svakom slučaju njihov izbor i njihov problem.
Uzgred, podseti nas koji je to procenat Srba iz Srbije uzeo aktivno učešće u ratu u Bosni devedesetih.
Sada slobodno taj procenat PODELI sa 10 pa ćeš dobiti broj raspoloženih sa ove strane Drine za to što predlažeš
Aleksije, prestani ti da pričaš o ratu. Pusti Simu, narodnog heroja da kaže šta ima.Kakav bre rat? Za RS je dovoljno da iz nje funkcioneri sutra ne odu na posao u Sarajevo - i BiH ne postoji. U rat mora onaj ko misli silom da ih natera da ipak dođu u Sarajevo.
Ne pričam ja nego @ssmpmd !Aleksije, prestani ti da pričaš o ratu. Pusti Simu, narodnog heroja da kaže šta ima.
Kakav referendum?! Mani se tih komunističkih zamki.Jesu li birali to?
Ili im je to drugi odredio.Jesu li narod a i gradjani tamo imaju pravo na referendum a uskracen im je
Ti ocigledno nemas dovoljno znanje o nekim pitanjimaPusti muslimane, oni kad imaju da biraju: ili nezavisna RS, ili da ih prvo polomiš i napraviš paštetu od njih pa onda nezavisna RS - biraju ovo drugo. Vole tako, šta da im radiš.![]()
U BiH ništa više ne zavisi od Srba iz Srpske. Mi Srbi ovde imamo problem ali imaju i Srbi na Kosovu, još veći.Većina Srba iz Srbije apsolutno NIJE za to da uništava BiH, možeš da se zaluđuješ koliko god hoćeš
Crnu Goru slobodno zaboravi, oni ljudi ulaze u EU, nisu blesavi da glupiraju
Što se tiče Srba iz RS, tu već mogu da ti verujem ali iskreno sumnjam da bi većinski birali da ponovo krenu u rat
U svakom slučaju njihov izbor i njihov problem.
Uzgred, podseti nas koji je to procenat Srba iz Srbije uzeo aktivno učešće u ratu u Bosni devedesetih.
Sada slobodno taj procenat PODELI sa 10 pa ćeš dobiti broj raspoloženih sa ove strane Drine za to što predlažeš
Razumijem da si malodusna Drugosrbijanka i to je ok ali ne razumijem da pises takve nebulozeKakav referendum?! Mani se tih komunističkih zamki.
Prvobosanka je ona!Razumijem da si malodusna Drugosrbijanka i to je ok ali ne razumijem da pises takve nebuloze
Kakve veze sa Ideologijom ima pravni sistem axaxaxaxa.Pravo na referendum ima svaki narod na zemlji pa i onaj narod sto zivi u bilo kom djelu svijetu pa makar bili i u Aparthejdu ,oni imaju pravo na dobru volju i medjunarodno pravo sluzi tome da im to obezbjedi ako im to ne obezbjedi oni onda mogu po dvostrukom arsinima onako politicki da zlouputrijebe pravni sistem i da kazu ovaj narod ce imati status ovaj a ovi onaj
Ona treba da bude malo pravno obrazovana i pravedna,ako ne voli Srbe to je ok,ali to joj nije opravdanje sto pise nebuloze a ne poznaje pravoPrvobosanka je ona!![]()
Ko će organizovati referendum? Cvijanovićka je protiv, možda Stevandić kojeg očima ne mogu da gledaju.Razumijem da si malodusna Drugosrbijanka i to je ok ali ne razumijem da pises takve nebuloze
Kakve veze sa Ideologijom ima pravni sistem axaxaxaxa.Pravo na referendum ima svaki narod na zemlji pa i onaj narod sto zivi u bilo kom djelu svijetu pa makar bili i u Aparthejdu ,oni imaju pravo na dobru volju i medjunarodno pravo sluzi tome da im to obezbjedi ako im to ne obezbjedi oni onda mogu po dvostrukom arsinima onako politicki da zlouputrijebe pravni sistem i da kazu ovaj narod ce imati status ovaj a ovi onaj
Pravo da biram je ustavno pravo pojedinca ali i naroda
Ta nas provincija ne zanima.Treba je uvalit Hrvatima,to je njihovo cvijeće.Kolega, mislite na ono što su okupirali i još bespravno drže?
Ja volim Srbe, ali ne volim SNSD koji je sve upropastio.Ona treba da bude malo pravno obrazovana i pravedna,ako ne voli Srbe to je ok,ali to joj nije opravdanje sto pise nebuloze a ne poznaje pravo
Politickom odlukom se ne moze uredjivati pravni status nijedne zemlje na svijetu i svako ko to radi, pravi preduslove za nestabilnost u buducnosti
Briga mene sta ti volis a sta ne,ali ovdje ti ne poznajes pravoJa volim Srbe, ali ne volim SNSD koji je sve upropastio.
@aleksije radicevicTa nas provincija ne zanima.Treba je uvalit Hrvatima,to je njihovo cvijeće.![]()
Daj molim te, jer izgubiše kopiju Dejtonskog sporazuma? Jedva je nađoše kod nekog šofera. Toliko o tome.Briga mene sta ti volis a sta ne,ali ovdje ti ne poznajes pravo
Entitet je odredjen politickom odlukom u Dejtonu,a medjunarodno pravni subjekti koji posreduju izmedju zavadjenih strana treba da obezbijede princip legitimiteta,legaliteta i dobrovoljnosti,a to znaci da se stvore uslovi za obije strane da se izjasne o svom drzavno pravnom statusu na refrendumu,ako to medjunarodno pravni subjekt nije sposoban ili nece da uspostavi onda taj medjunarodno pravni subjekt djeluje politicki a ne pravno,i politckom odlukom gubi legitimet i stvara preduslove da taj narod ne postuje zakon,sto se desava u Rs sasvim logicno
Pravo koje je podredjeno politici je nistavo pravo