Republika Srpska optužuje Bošnjake da podržavaju Hamas

Ameri su poprilično protiv Dodika, čak su mu namestili i sudjenje zbog tamo nekog Šmita. Ne vidim kako podrška od Izraela Dodiku bilo šta olakšava. Izraelska pomoć RS je čisto simbolična jer ipak se u Bosni sve pitaju Ameri i Nemci a oni su se nameračili da ga uklone. Ne verujem u priče da Izrael kontroliše Ameriku, Nemačku i zapad jer da je to tako valjda bi Dodika ostavili na miru.
Ја лично не разумем стање у РС и како скидање Додика има било каквог смисла нарочито сада. Он је нека нормала.
Јевреји имају јак лоби и можда неће подржавати РС, али ни САД не би требала да руши Додика и РС јер тиме долази до нове нестабилности што им у принципу не одговара ни мало.

Замерају Бошњацима на подршци Хамасу, док сами симпатишу Хамас по налогу Кремља.

"Не ваља то како ви волте Хамас, мора се Хамас вољет вако, ко ми, далме разумијеш"
Па управо тако и не видим никакав проблем ту. Добри су ко топовско месо за интересе руског свијета, али су лоши као џихадисти.

Indija podržava Izrael samo zbog Pakistana. U smislu 'samo neka Jevreji gaze muslimane jer i mi imamo problem sa muslimanima.' Ta politika Indije je prilično plitka, pa i bizarna.
Ја бих рекао да су Индијци онда веома мудри.

То је Паметна Полит'ка, ако мене питаш. ;)

Војвода је Највећи Србин! Оно што он каже, сваки Србин мора да аминује!

Разумеш шта ти причам?
Vojvoda podržava kopanje Rio Tinta po Srbiji, a podržavao je i vakcinaciju u doba Kovid diktature poput Bila Gejtsa. Od toga kao i od botovanja za Vučka ga ne mogu oprati ni Dunav ni Sava.

Što je samo pokazatelj da je Hrvatska europska, liberalna demokracija. Svatko može biti predsjednik, pa čak i ruski čovek srbijanskog podrijetla.
Бајке овог типа се налазе на трећем спрату на Ф одељењу.
Модерна Хрватска је наследница НДХ и она је НДХ 2.0.
Све друго је чиста ретардација.

Ја лично не разумем стање у РС и како скидање Додика има било каквог смисла нарочито сада. Он је нека нормала.
Јевреји имају јак лоби и можда неће подржавати РС, али ни САД не би требала да руши Додика и РС јер тиме долази до нове нестабилности што им у принципу не одговара ни мало.
Дод'к је паметан, болан! Целокупно Србство данас има ову Полит'ку - правимо се фини, а навијамо за Хамас! :per:

Ја бих рекао да су Индијци онда веома мудри.

То је Паметна Полит'ка, ако мене питаш. ;)
Zemlje Briksa listom pidržavaju Palestince ili su neutralne, jedino Indija podržava Jevreje. Pa znaš da je Južna Afrija pokrenula tužbu protiv Izraela za genocid nad Palestincima. Od tog trenutno nema ništa, ali je to ipak psihološko-diplomatski udarac Izraelu.

Дод'к је паметан, болан! Целокупно Србство данас има ову Политику - правимо се фини, а навијамо за Хамас! :per:
Ја не навијам за Хамас. Никад не бих подржавао било какве муслимане. Имам врло личних разлога да их све желим видети неутрализоване.
Навијам за што више произведеног топовског меса небитно са чије стране у земљи обећаној Абрахаму.

Мада, није ми до краја јасна та Дод'кова политика, био на Самиту Русије и Ирана, а сад подржава њихове крвне непријатеље. Није ми то све баш јасно. :think:
Генијална политика. Дупло савезништво.
Ко у филму "Храбро срце" где отац каже Роберту Брусу: "Подржаћеш устанак и помагати га са наших поседа на северу, а осудићеш устанак и помагаћеш гушење устанка са наших поседа на југу".

Племићка најбитнија одлика је уметност компромиса.

Ко у филму "Храбро срце" где отац каже Роберту Брусу: "Подржаћеш устанак и помагати га са наших поседа на северу, а осудићеш устанак и помагаћеш гушење устанка са наших поседа на југу".

Да!! Господин Дод'к је Савремени Роберт Брус!

Матори је био прави дипломата у том филму :

1730430644895.jpeg

;)

Ја не навијам за Хамас. Никад не бих подржавао било какве муслимане. Имам врло личних разлога да их све желим видети неутрализоване.
Навијам за што више произведеног топовског меса небитно са чије стране у земљи обећаној Абрахаму.
Абрахамови потомци се кољу ко луди. А сви су из једног племена изашли.
Никад ми ти људи неће бити јасни. :think:

Zemlje Briksa listom pidržavaju Palestince ili su neutralne, jedino Indija podržava Jevreje. Pa znaš da je Južna Afrija pokrenula tužbu protiv Izraela za genocid nad Palestincima. Od tog trenutno nema ništa, ali je to ipak psihološko-diplomatski udarac Izraelu.
Да, моја циганија тренутно једино искаче од Става БРИКС а, по питању Израела!

Nisam ja Putin. I ako su pravu kakve veze to ima sa Srbima i Srbijom? Kad su padale NATO bombe nama po glavi Palestince nijebi bilo briga, a koju godinu ranije neki od njih su sjekli srpske glave na Vozući i Majevici i igrali fudbal s njima.
Нетањаху је тада подржао НАТО бомбе по Србима! Довољан разлог да ми сада подржимо Хамас бомбе по њему!
Зар није то принципијелан став? ;)

Нетањаху је тада подржао НАТО бомбе по Србима! Довољан разлог да ми сада подржимо Хамас бомбе по њему!
Зар није то принципијелан став? ;)
I Jevreji i Palestinci su podržali NATO bombe po Srbima i likovali su nad srpskim suzama i krvlju. Ko ih jebbe i jedne i druge, dabogda se istrebili međusobno!

Back