Republika Srpska optužuje Bošnjake da podržavaju Hamas

Деменција?
Ви сте били савезници тих главосеча. У два светска рата и продужетку севедесетих!!!
Не идентификујемо си ми са Хамасом већ се надамо да ћете једни другима ебати потомство.
Сва та палестинска несреће добро нам дође за истицање неправде почињене над нама.
Да смо ми радили вама деведесетих, оно што сада ради Израел, затрли би нас англосаксонци без устручавања.
Тако да ће ипак бити да сте им ви много ближи, већ више од века,
🚑🏥🔑

Замерају Бошњацима на подршци Хамасу, док сами симпатишу Хамас по налогу Кремља.

"Не ваља то како ви волте Хамас, мора се Хамас вољет вако, ко ми, далме разумијеш"
Да, исправно је подржавати Хамас онако како га ја подржавам! И брат Тихи! :per: ;)

@dulesrbenda prvi

i ako dodik kao najveci saradnik vucica to ne cini!

sto samo pokazuje da je dulence trol, koji zeli svojom degutantnoscu da nam ogadi predsednika vucica
Ја волим Личност Председника Вучића! А знаш како се та љубав доказује? На изборима!

Не писањем на форуму. Следећи пут кад опет, као и увек, будем заокружио његову опцију, сликачћу ти да се увериш!

Замерају Бошњацима на подршци Хамасу, док сами симпатишу Хамас по налогу Кремља.

"Не ваља то како ви волте Хамас, мора се Хамас вољет вако, ко ми, далме разумијеш"
Осовина Кремља и Хамаса је Једина Нада за Человјечество! :per:

Ne slazes se sa zvanicnim stavom RS. Zlo i naopako.
Сва Србска Политика Елита подржава Хамас и Палестину!

1730428805830.jpeg

1730428899613.jpeg

Back