Републикa Хрватскa

• Začetnik teme Začetnik teme Neto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno,dok god je carstvo na nebesima a ne na terenu..

Ako se ne varam,svetosavlje je duhovna a ne politicko-terotorijalna kategorija

- - - - - - - - - -

"Како на небу тако и на земљи"

Ако то неразумеш, незнам како бих ти било шта објаснио. :)

Небеско је и на земљи, видљиво, сликовито, реално, и дешава се. Сада, конкретно је исправка неистина, отуда и страдања, и није томе Светосавље криво, нити Хришћанство. Бог је непогрешив...

И нема политике у Светосављу, већ се одвија Божија правда!

А за Французе бих имао страница и страница да испишем, колики су им греси. Не бих радије о томе.

Конкретно је у питању политика ЕУ, и ко је коме сместио колатералну штету. Видечеш ускоро, кад прође цела гунгула...

"Како на небу тако и на земљи"

Ако то неразумеш, незнам како бих ти било шта објаснио. :)

Небеско је и на земљи, видљиво, сликовито, реално, и дешава се. Сада, конкретно је исправка неистина, отуда и страдања, и није томе Светосавље криво, нити Хришћанство. Бог је непогрешив...

И нема политике у Светосављу, већ се одвија Божија правда!

А за Французе бих имао страница и страница да испишем, колики су им греси. Не бих радије о томе.

Конкретно је у питању политика ЕУ, и ко је коме сместио колатералну штету. Видечеш ускоро, кад прође цела гунгула...

Ти си лудак.

Cura mi iz Lisana Ostrovickih

A ja Vlaj,splitski,umiveni.Jedva.

I znam Ravne Kotare dobro,Bukovicu slabije

Сад ми све јасно. Лишане су познато усташко гњездо. Још тридесетих година пролог вјека било их неколико са Павелићем у Италији. У Другом свјетском Лишанци су се "доказали". Жарили и палили по околним српским селима...

Сад ми све јасно. Лишане су познато усташко гњездо. Још тридесетих година пролог вјека било их неколико са Павелићем у Италији. У Другом свјетском Лишанци су се "доказали". Жарили и палили по околним српским селима...

Ajde..a sada mjesanih brakova koliko oces tamo.
Da si prosao tamo znao bi.

Dakle,ti si cvrsto u 41-voj?
Inace,to selo je do temelja spaljeno 91.ali nema veze,ti nasao 41-vu.
Doduse,spaljena su i srpska sela 95 okolo,kad se sreca izmjenila.Iebiga.

Vidis Berekin,ti si malo cudan tip,samo ustase vidis.Recimo 10ak ljudi Hrvata iz tog mista ima na popisu u Jasenovcu,kao clanova NOB-a,iako je bilo i ustasa.

Poslednja izmena:
Ajde..a sada mjesanih brakova koliko oces tamo.
Da si prosao tamo znao bi.

Dakle,ti si cvrsto u 41-voj?
Inace,to selo je do temelja spaljeno 91.ali nema veze,ti nasao 41-vu.
Doduse,spaljena su i srpska sela 95 okolo,kad se sreca izmjenila.Iebiga.

Vidis Berekin,ti si malo cudan tip,samo ustase vidis.Recimo 10ak ljudi Hrvata iz tog mista ima na popisu u Jasenovcu,kao clanova NOB-a,iako je bilo i ustasa.

То село је спаљено '91 зато што су се спремали за исто оно што су им радили дједови и очеви '41. Знам људе који су тамо ишли у основну школу, након Другог свјетског, па до овог. Усташлук љути. Не видим само усташе, видим и Хрвате. Само тешко их разликовати.

И какве су реакције пучанства Хрватске поводом дешавања у Паризу?

За кога навијате? :)

image002.jpg

Republika Hrvatska je punopravna članica NATO - pakta. Premijer Francuske je rekao da je ovo bio napad na Francusku. Po članku 5. napad na jednu državu NATO - pakta je napad i na sve ostale članice. Znači Republika Hrvatska je u ratu da ISIL-om.

Sve je jasno!

То село је спаљено '91 зато што су се спремали за исто оно што су им радили дједови и очеви '41. Знам људе који су тамо ишли у основну школу, након Другог свјетског, па до овог. Усташлук љути.

Gledaj,ne isplati se s tobom oko nekih stvari uopce raspravljati,ustvari oko svega,jer uopce ne znas niocemu drugom nego o tome.

Sta,sad,da te ja razuvjeravam?E necu bogami,tebi su ionako svi ustase i svi zele tvoj skalp.A nekako uvik dodes na ovu temu i druzis se sa Hrvatima.U cemu je kvaka?

Sve ja mogu razumit,imas traumu iz rata,ali ne mogu i necu razumiti to sta opravdavas paljenje sela,samo zato sta su hrvatska.A puna su ti usta 41-ve i Jasenovaca.

Pazi sintagmu"spaljeno je i poubijano jer su hteli da nas kolju"-koja logika svjetska.

Poslednja izmena:
Gledaj,ne isplati se s tobom oko nekih stvari uopce raspravljati,ustvari oko svega,jer uopce ne znas niocemu drugom nego o tome.

Sta,sad,da te ja razuvjeravam?E necu bogami,tebi su ionako svi ustase i svi zele tvoj skalp.A nekako uvik dodes na ovu temu i druzis se sa Hrvatima.U cemu je kvaka?

Сад си ме растужио. Ја долазим на ову тему. Чекај, чекај, ти долазиш на овај форум опрвдавати усташлук. С тобом се нема о чему причати јер се увјек заврши на истоме.

Сад си ме растужио. Ја долазим на ову тему. Чекај, чекај, ти долазиш на овај форум опрвдавати усташлук. С тобом се нема о чему причати јер се увјек заврши на истоме.

Ja sam osudio ustasluk 800 puta.Jasno i nedvosmisleno.To sta ti to nisi ubrao,nije moja stvar.

Ponavljam ti mnogo puta,mnogo mojih su posijali kosti bas od ruke ustasa i svaba.

Ja dolazim na ovu temu jer se tice Hrvatske.I pricam sa normalnim forumasima,ti imas potencijala bit normalan jer nekad probije covik iz tebe,neki normalni osjecaji,ali 98%vrimena samo mrzis.

Ili bar pises tako.

image002.jpg

Republika Hrvatska je punopravna članica NATO - pakta. Premijer Francuske je rekao da je ovo bio napad na Francusku. Po članku 5. napad na jednu državu NATO - pakta je napad i na sve ostale članice. Znači Republika Hrvatska je u ratu da ISIL-om.

Sve je jasno!

У јбт!

Страшни сте! :lol:

Зато вам следује фасовање, прати само, и моли Бога да те неснађе...

М, да, ипак ће Срби опет да вас спасавају и ваде из буле, од страдања...

ПС

Не подсмевам се.

Можда мало цинизма постоји, зарад наше заједничке сигурности.

Poslednja izmena:
Ja sam osudio ustasluk 800 puta.Jasno i nedvosmisleno.To sta ti to nisi ubrao,nije moja stvar.

Ponavljam ti mnogo puta,mnogo mojih su posijali kosti bas od ruke ustasa i svaba.

Јасно, ти културишка.

Ja dolazim na ovu temu jer se tice Hrvatske.I pricam sa normalnim forumasima,ti imas potencijala bit normalan jer nekad probije covik iz tebe,neki normalni osjecaji,ali 98%vrimena samo mrzis.

Ili bar pises tako.

Суперишка. Баш ми је драго да имам потенцијала "бити нормалан", покаткад. Узми у обзир да сам ја "бизантинац", спреман, преварити, слагати и Хрвату о животу радити. А можда се теби не свиђа што ја говорим истину?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back