gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
То знају Коем и 8.секретар.Они пребројавају Хрвате у федерацији.Btw, koliko uopće ima tih Hrvata u BiH?Mogu li popuniti jedan nogometni stadion?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То знају Коем и 8.секретар.Они пребројавају Хрвате у федерацији.Btw, koliko uopće ima tih Hrvata u BiH?Mogu li popuniti jedan nogometni stadion?
Zašto pominješ četnike? Ništa o njima ne znaš.Ovo je uvreda za sve nas koji smo njihovi potomci.
Ima ih dovoljnoBtw, koliko uopće ima tih Hrvata u BiH?Mogu li popuniti jedan nogometni stadion?
Ако не желите да вас тако зову,мораћете да се баш потрудите.
А ви мислите да сте усташе и наравно,драго вам је кад вас тако зову.Koga briga kako ti nekog zoveš? Neš ti autoriteta.Bitno je što mi mislimo, a ne ti i tebi slični.
А ви мислите да сте усташе и наравно,драго вам је кад вас тако зову.
Ти си доручковао отровне инћуне.Ja samo znam da ti nemaš ništa protiv što si šovinist. Sam si to lijepo konstatirao.
Ти си доручковао отровне инћуне.
Наслов ћирилица.![]()
Наслов ћирилица. стреп он.![]()
Milice, Milice, pa zar baš malim slovom, nešto su ti se gadno zamerili Rvaćaniдакле, идемо опет из почетка.
линк ка старој теми http://forum.krstarica.com/showthre...rvatska-zbirna-tema-5?p=31390137#post31390137
замолићу вас да пишете аргументовано и без увреда.
Milice, Milice, pa zar baš malim slovom, nešto su ti se gadno zamerili Rvaćani
Смије ли се о хрватским непочинствима?
Ти све мораш да поквариш! То питање су ујаци требали поставити. Био то кључни доказ у њиховој тврдњи о великосрпској хегемонији.![]()
Ти све мораш да поквариш! То питање су ујаци требали поставити. Био то кључни доказ у њиховој тврдњи о великосрпској хегемонији.![]()