Republika Hrvatska-zbirna tema 5

....

• ........

• ......

• ........

• .........

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добар пост са једног 'слављеничког' форума:

Niko ozbiljan neće ni pomisliti da bi ovaj naš mimohod po količini i kvaliteti naoružanja i same izvedbe učesnika mogao biti i blizu one parade u Beogradu.
Smješno je uopće i porediti ove naše u keceljama i plahtama sa Srpskom Gardom i njihovom izvedbom. To su dva različita svijeta.

dJa verujem da svo zlo na ovom svetu ne može da potekne od običnog malog čoveka. Vođen ovim, dolazim do zaključka da sav ovaj bedni narod naših zemalja koji danas živi 10x gore nego 80-tih godina, morao da bude huškan od strane nekih većih budala. Oni su samo pratili . . . kao što i danas prate volju nekih drugih . . .

I za kraj Kiro Gligorov o početku svega ovoga

Niko ozbiljan neće ni pomisliti da bi ovaj naš mimohod po količini i kvaliteti naoružanja i same izvedbe učesnika mogao biti i blizu one parade u Beogradu.
Smješno je uopće i porediti ove naše u keceljama i plahtama sa Srpskom Gardom i njihovom izvedbom. To su dva različita svijeta.

kesh ..o kojoj paradi uopce pricas ...
i cemu usporedjivanje sa beogradom ..

ono sto hrvatska ima uopce i nije vazno posto je dio NATO a ..ako uopce shvacas o cemu pisem
toliko o paradama

o sutrasnjem danu ..

iskreno mi je zao svih civilnih zrtava na svim stranama,vojnika koji su poginulia nisu cinili zlocine
sve koji su izbjegli i prognani a nisu se vratili na svoja ognjista
ukratko sve koji su na bilo koji nacin osjetili posljedice sukoba u devesesetim i iza svego ovoga stojim ..no

ponosan sam na dogadjaj koji je vratio hrvatskoj dio teritorija koji je bio pravno okupiran te koji je okoncao sukob te omogucio da se izvrsi mirna reintegracija ostalog djela hrvatske u njezine priznate granice

to isto bi slavili srbi da povrate svoj teritorij koji je okupiran od kosovara i siguran sam da ne bi prezali da protjeraju na bilo koji nacin kosovare sa SRPSKOG KOSOVA

:bye:

možda ne znaš, ista šahovnica je bila i u grbu SR hrvatske i na grbu dušanova carstva, tako da tvoje neznanje odnosno pogled u prošlost do 41, nije za pohvalit s obzirom na funkciju koju obnašaš.

па није баш иста. са тим да шаховница на грбу душановог царства према неким податцима стоји због моравске.
али обзиром да ти видиш до старчевића на овамо, све ок ;)

Bila misa? Pa mogu oni da kazu sta hoce, ali bi ti trebalo da znas kako se koja bozja sluzba zove.
Misa je valjda samo u Hrvatskoj za katolicke bozje sluzbe ili se i u sinagogama i dzamijama odrzava neka "misa"?

Rayela ne pametuj, puno puta sam se uverio da ti ne ide. Preneo sam sta su rekli Hrvatski mediji a kod njih se kaze misa i ja sam samo preneo njihove reci i iskreno da ti kazem, zabole me zivo kako ko kaze, Bog je za mene jedan a kako se sta kaze me zabole uvce, niko meni nikakve gluposti ne moze nametnuti, ja sam danas isao u crkvu zapaliti svecu za sve nevino stradale dok si ti laprdala na forumu zato pssst

дан победе над чиме? дан кад сте направили геноцид ви називате победом?

Dan kad im je trecina Hrv vraceno pod ustavno pravni poredak, dan kad je rat zavrsio, s druge strane odbijen je z4..tako da ne vidim sta je trebalo to biti da dan danas ne bi pricali o proterivanju i genocidu..

Nego Milice, cisto onako da pitam, da li je i proterivanje 100 000 Hrvata pre toga isto genocid? Ili proterivanje Hrvata iz Istocne Slavonije?

Molim samo da ili ne

Hvala

dJa verujem da svo zlo na ovom svetu ne može da potekne od običnog malog čoveka. Vođen ovim, dolazim do zaključka da sav ovaj bedni narod naših zemalja koji danas živi 10x gore nego 80-tih godina, morao da bude huškan od strane nekih većih budala. Oni su samo pratili . . . kao što i danas prate volju nekih drugih . . .

I za kraj Kiro Gligorov o početku svega ovoga

Bacili su vijence u rijeku

CLlrOYvUEAAXxnU.jpg:large

Dan kad im je trecina Hrv vraceno pod ustavno pravni poredak, dan kad je rat zavrsio, s druge strane odbijen je z4..tako da ne vidim sta je trebalo to biti da dan danas ne bi pricali o proterivanju i genocidu..

Nego Milice, cisto onako da pitam, da li je i proterivanje 100 000 Hrvata pre toga isto genocid? Ili proterivanje Hrvata iz Istocne Slavonije?

Molim samo da ili ne

Hvala

рат је завршен у новембру потписивањем ердутског споразума, што тај датум не славите?
а пре тога је расељено и на десетине хиљада срба. то теби није битно.

Molim samo da ili ne

Hvala[/QUO

OPET LAŽI, ......zašto ste istinu utamničili????

Ustavno pravni poredak, .....kojim se rvacki ovcopazitelji potežu kao nečim svetim,
seže u poredak SR. Hrvatske, .....koji su oni vanustavno srušili da bi taj novi koji su oni donjeli bio svetinja!:per::per::per:

Z4. je čista farsa od plana, ...kojim je postignuta politička odstupnica za progon, .....farsa s kojom je čak i Beograd bio u igri!
A da je tako, ......dokazuje fakat, ....da ga NI'KO u Krajini vidio nije, ....
pojavljivale su se četri verzije navodni pradloga koje je trebalo usaglasiti, ......jedan s'drugim , blage veze nisu imali!!!!
Sve ostalo u vezi baš famoznog, farsičnog plana, nema nikakve veze s'istinom!!!:ok::ok::ok:

kolika vam puta treba ponoviti da Krajišnici nikakve veze s vašim takođe FINGIRANIM ratom protiv JNA, NEMAJU!!!!
Zašto se na Hagu s kadrom JNA ne preganjaste, ......malo morgen, pa da vam mit o domovinskom ratu ode u tri lepeP.M.!!!!:pe
r:

рат је завршен у новембру потписивањем ердутског споразума, што тај датум не славите?
а пре тога је расељено и на десетине хиљада срба. то теби није битно.

Nisi odgovorila, kad normalno odgovoris nastavit cemo dalje

Hrvatska danas obilježava jedan od najvažnijih datuma u svojoj povijesti. Dan kada je počela akcija dovođenja okupiranih teritorija u ustavno-pravni poredak, dan koji je za rezultat imao uspostavu trajnog mira.

Svemu tom je prethodilo četverogodišnje političko i vojno mrcvarenje koje je postalo više neodrživo, kako hrvatskoj tako i međunarodnim čimbenicima.
Ipak, i u tim zadnjim danima HR je bila iznuđena da Srbima ponudi Z4 koji su potonji glupavo odbili. Osobno im zahvaljujem na tom velebnom potezu jer danas bi imali nestabilnu, nemirnu i podijeljenu državu.

Preostalo je samo jedno - vojno riješenje. Kasnije se ispostavilo da nije bilo moguće nijedno vojno riješenje a da se ne desi egzodus srpskog življa s tog prostora, iz razloga što je to bilo organizirano i planirano iz Beograda, a sve je dodatno podgrijao opravdani strah ljudi i razularenost lokalnih kolovođa sa puno putra na glavi.

O nekakvom genocidu ili etničkom čišćenju možete samo vi srbi guslati. Hrvatska akcija je dobila puni međunarodni legitimitet, a najbolji dokaz za to su presude suda u Hagu.

Iako su izbjegli civili najveća srpska žrtva, vaš stvarni žal je usmjeren ka propasti velikosrpske ideje i činjenici još jednog epohalnog poraza u nizu.

Molim samo da ili ne

Hvala[/QUO

OPET LAŽI, ......zašto ste istinu utamničili????

Ustavno pravni poredak, .....kojim se rvacki ovcopazitelji potežu kao nečim svetim,
seže u poredak SR. Hrvatske, .....koji su oni vanustavno srušili da bi taj novi koji su oni donjeli bio svetinja!:per::per::per:

Z4. je čista farsa od plana, ...kojim je postignuta politička odstupnica za progon, .....farsa s kojom je čak i Beograd bio u igri!
A da je tako, ......dokazuje fakat, ....da ga NI'KO u Krajini vidio nije, ....
pojavljivale su se četri verzije navodni pradloga koje je trebalo usaglasiti, ......jedan s'drugim , blage veze nisu imali!!!!
Sve ostalo u vezi baš famoznog, farsičnog plana, nema nikakve veze s'istinom!!!:ok::ok::ok:

kolika vam puta treba ponoviti da Krajišnici nikakve veze s vašim takođe FINGIRANIM ratom protiv JNA, NEMAJU!!!!
Zašto se na Hagu s kadrom JNA ne preganjaste, ......malo morgen, pa da vam mit o domovinskom ratu ode u tri lepeP.M.!!!!:pe
r:

Marticu je plan predocen ali on nije hteo ni da cuje..

Ne bi ja reko da je fingirani rat sa JNA jedini uzrok progona Hrvata, pogledaj malo Yutelove snimke pa ces videti kako se Krajiski narod nauruzava i kako pricaju o osveti za Jasenovac, koliko li je samo Krajisnika vec tada uzelo oruzje, koliko je Hrvata ubijeno? To nije radila JNA ako cemo iskreno..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back