Ljudi nova godina ce.
Can't we all just get along?
Pa pa proleteri...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi nova godina ce.
Can't we all just get along?
Ne kužiš ti ni da ti sa pozlaćenim slovima napiše...
Za razliku od tebe za kojega ne postoji ni jedan drugi život, pa ni onaj u RL osim ovoga ovde forumskoga,
drugi znaju za meru i kada prelaze granice smaranja...
Pa pa proleteri...
A bome bi se i u Srbiji usrećio trenutno, naročito na nekakvom forumaškom okupljanju.
A i to okupljanje bi bilo interesantno, stvorile bi se dvije grupe i to ne po nacionalnoj nego po ideološkoj liniji. Ko nekad![]()
Ja sam trazio azil u Postojnskoj Jami.
Centralna otadzbinska uprava Ljudskijeh Ribica razmatra moju aplikaciju.
Malo se plasim, sta ako prihvate? Nikad vise necu smuvati nesto zensko sa prezimenom kao sto je "Ribica".
- - - - - - - - - -
![]()
Pa nađi nekog tko razumije što znači kadago, paretiji ,navije..., a da se ne zove Tamantije.
Eto vidiš i sam si svesan da bi bilo da bi u Srbiji bilo pristaša i jednoga i drugoga...
A ima li ih u Hrvatskoj, čast izuzecima ?!
...
Eto vidiš i sam si svesan da bi bilo da bi u Srbiji bilo pristaša i jednoga i drugoga...
A ima li ih u Hrvatskoj, čast izuzecima ?!
Na koga se sada vodi hajka u Hrvatskoj, je li na one koji se protive misi zadušnici za monstruma pavelića...?!
Ma neka kantiša pavelić mirno počiva i "duša" monstruozna njegova...,
već će se neko vremenom u Hrvatskoj postarati i da se broj njegovih žrtava što više umanji, sakrije, relativizuje...,
pa će i on-kantara pavelić biti blažen među svojim Hrvatima...
Pljunuti Hrvat pod kreditom za stan i novi auto koji je upravo ostao bez posla i pretura po kontejnerima![]()
Pljunuti Hrvat pod kreditom za stan i novi auto koji je upravo ostao bez posla i pretura po kontejnerima![]()
Ja sam dečak iz vode....
Kak si ti zamislio da nakon Juge Hrvati nisu nasljeđivali nekretnine, a Srbi jesu....pa kaj misliš zakaj ljudi nisu na cesti? Imaju di živjet od oca, majke, deda, babe...
I tebe boli glava.
Mario, sine.
Nisi ti obican decak.
Ti si sine bolestan.
I tebe boli glava.
Ako se ne varam, Hrvati su pri vrhu u svijetu što se tiče vlasništva nad nekretninama.
Samo se pitam da li je to dobro ili ne.
Ajd ne širi paranoju, "komunjare" su u Rvackoj i nastale, a da ih danas ne bi bilo. Moš mislit.
Pa u Srbiji se komunizam uhvatio tek kad su skužili da je lego Draža, Nedić i ostala "antifašistićka" ekipa...
Kod nas ti je sve pola pola, svaki referendum svaka priča, ovo "u tragovima" su paranoje ....
Znam ja da ste vi Papokatolici sujeveran svet, ali za glavobolju nije potreban egzorcizam.
Dovoljan je andol.
o svim kontraindikacijama i mjerama oprijeza popriacjte sa ljecnikom ili ljekarnikom
Bočlje ti je daj koju paru, kunu ili evrić, za lečenje onih kontaminiranih ustaštvom i nacizmom u Hrvatskoj...
Prema odazivu i rekciji publike po stadionima u Hrvatskoj to je kod mnogih već metastazitralo...,
čimn se spomene bilo šta što ih podsća na ndh i ustaše oni su već u delirijumu...
Ma ajde Tamantije...pa jesi bio kad na utakmici...pa to dođe ekipa samo takva....a i pretjeruje se da svi skandiraju...to jednostavno nikad nije tako bilo...jedan se dere drugi ne i tako....nebitno to, ima tih proustaški orijentiranih, ali najbolje da ću ih ja liječit....nema tu ulaganja u liječenje, prije u oružje....
Nego, Tamantije, hoćemo li malo širiti proustašku propagandu?
Ajd opleti nekog ustašu, sliku, dvije.