Reptoidi vanzemaljci

nije ni cudo sto je bas Milano najveci finansijski centar Italije.

A sta tek reci za London, koji jedan od najveci svetskih finansijskih centara moci, ali i okultnih. Pogledajte grb Londona sa Reptilskom simbolikom:
london_city.JPG

A sta sa svim grbovima, amblemima i simbolima gde recimo orao nacrtan?
To znaci oznacava orlovu rasu?
:)

Prpa a? I treba da te bude prpa.

Pa ako negde nadjes simbol orla kako jede ljudsko bice, tj. dete, onda verovatno da.

Jedino je problem sto neces naci =).....kao ni priblizno obozavanje orla, kao sto je obozavanje reptila i to sirom sveta.

Evo jos jedne "fine" statue, iz nekoliko uglova

400px-mothman_statue_2005.jpg

mothman-statue.jpg

Mothman.jpg

Poslednja izmena:
A sta sa svim grbovima, amblemima i simbolima gde recimo orao nacrtan?
To znaci oznacava orlovu rasu?
:)

Orao za reptilske Iluminate predstavlja odredjeno simbolicno znacenje. I skorpija takodje. Hehe ne postoji orlovska rasa, ali postoje jos neke druge osim reptilske koje postoje i u zivotinjskom obliku.

Orao reprezentuje moc i globalizaciju. Zato logotipi mnogih mocnih organizacija i sluzbi imaju orla koji gleda na levu stranu, onu losu stranu.

Ne samo da imamo prikaz gde reptil jede coveka, vec imamo i prikaz statue gde je reptil obuhvatio coveka smrtonosnim zagrljajem

Da, strasno..video sam ih nekoliko....ali ne mogu da verujem koliko se u sustini oni i ne kriju...pogledaj samo dvoriste ovog gustera Berluskonija

A ne kriju se, jer su skoro obavili posao, i zato sto su jadne ljude ubedili cak i da ne postoje, tako da nemaju nikakav problem...
ali koliko moras da budes bolestan da napravis ovako nesto u dvoristu, i ovih dimenzija...to samo govori kakvi su to umovi, i sta je u njihovim morbidnim reptilskim glavama.

Ovo je dovoljno bilo kome ko je u kontaktu sa 1% svoje prave prirode, da shvati o cemu se ovde radi, i sa kim ljudi imaju posla..

SerpentsAmongUsBeriscHome.jpg

Poslednja izmena:
Prpa a? I treba da te bude prpa.

Pa ako negde nadjes simbol orla kako jede ljudsko bice, tj. dete, onda verovatno da.

Jedino je problem sto neces naci =).....kao ni priblizno obozavanje orla, kao sto je obozavanje reptila i to sirom sveta.

Evo jos jedne "fine" statue, iz nekoliko uglova

400px-mothman_statue_2005.jpg

mothman-statue.jpg

Mothman.jpg

alo Pozega....imamo problem
ova skalamerija nije reptil....zapravo, nije mu ni nalik....:per:

ps vetj je...prikaz Mothmana...koji donekle odgovara..."opisima"... : )))

meni prosto...simpaticno
kako veze sa zivotom nemate...zmije su prastari simboli....
dijele ih skoro sve kulture; kao i velike ptice, velike predatore....
zasto...zato sto smo ih se bojali i bojimo ih se...
o njihovom zivotu donedavno smo znali vrlo vrlo malo...osim da postoji gomila
izuzetno otrovnih vrsta...na svim kontinentima...

i Sal vam je postavio odlicno pitanje; ljudi orlovi, majmuni, tigrovi, vukovi, lavovi...lisice, jazavci, magarci...
shapeshifteri (u koje npr. pojedine zajednice Sjevernoamerickih Indijanaca jos uvijek...
duboko vjeruju...) sve to "postoji"...u tradiciji....kao simboli...
znaci, konteksti su sasvim drukciji....

inace, lasica je kazu jedino stvorenje koje moze ubiti...baziliska...
ako je vjerovati srednjevjekovnim bestijarijima....
a nije im vjerovati;
jer nit postoji...bazilisk...cudesna kombinacija zmije i pjetla,
nit se lasice radjaju na usta, a zacinju na uvo....

ono sto postoji su razni gusteri koji ovom opisu..odgovaraju
kao i mungosi koji zaista ubijaju manje/vece gmizavce/reptile....i
bezocno se njima hrane....:lol:

http://bestiary.ca/beasts/beast265.htm

Ako smem da se nadovežem. Meni je jako zanimljivo da su u npr. kineskom (a i u srpskom, kad smo već kod toga) predanju zmajevi predstavljeni kao moćni, ali pozitivni likovi. Ne znam kako se (i da li se) to uklapa u priču o zlim reptilima.

Evo primer:

Važna zamišljena funkcija zmajeva bila je borba sa alama koje vode gradonosne oblake i izazivaju nepogodu. Po narodnom verovanju, zmaj je bio dužan da obezbedi kišu onda kad je ona potrebna. Prema tome, zmaj je bio dobar demon u čijuje dužnost spadalo određivanje atmosferskih pojava na korist ljudi.

(Slobodan Zečević, Mitska bića srpskih predanja)

Moguće, moram priznati da nisam to baš detaljno proučavala, samo je došlo do mene da je za Kineze zmaj simbol mudrosti, sreće itd. Bilo bi mi zanimljivo da pročitam više o tome, pa ako imaš pri ruci neke linkove ili naslove, mogla bi da mi pošalješ. Ako te ne mrzi.

ne mrzi me, al ce..potrajti dok se svega sjetim...

za pocetak;
ima i jedna fina knjiga pripovijetki Pu Suling
"Cudesne price iz drevne Kine"
izdanje Srpske knjizevne zadruge...
to sam nedavno opet citala i skroz je zanimljivo...

kao i Ueda Akinari "Price kise i meseca"...

ni jedna ni druga nisu vezane isljucivo uz ovu tematiku, ali se ona
kao neizostavan dio tradicije svuda provlaci...

ps sad odo zakucat neke eksere;
Junior odvalio lamperiju...mora da je nanjusio neke...reptilijance u blizini
pa se nameracio da ih izede....sasava lasica : (((

Poslednja izmena:
- Postoji nepriznato jevandjellje u kojem se dokazuje da je Isusov otac iz sazvezdja Plejada

ako postoji, kako si ti dosao do te informacije. izvori? i kakve veze ima isusov otac sa grckom i rimskom mitologijom?

- Isusov grob se nalazi u grad Srinigar u provinciji Kashmir, gde stalno ratuju Indici i Pakistanci. Grob odrzava jevrejska familija. Naucnici ovo odbijaju da bi pravu istoriju i znacaj Isusa prikrili

ponovo bih te zamolila da mi kazes za izvor. jeste dokazano, i to naucno, da je isus do 33 godine putovao po indiji, tibetu i td, cak se tvrdi da je tamo poducen vestinama meditacije. ali ovo o grobu nema veze sa zivotom.

- Reinkarnaciju je iz Hriscanstva ukinuo Justinijan 553. godine na petom Ekumenskom saboru (to predpostvaljam da ti je poznato). Znaci Hriscanstvo je do polovine IV veka prihvatalo reinkarnaciju

pise opet gde? ono sto justinijan jeste uradio je :
Peti Vaseljenski Sabor je održan tokom maja i juna 553. godine u Carigradu i to je drugi vaseljenski sabor održan u prestonici Vizantije. Sazvao ga je car Justinijan I. Sabor je preformulisao Halkidonsku definiciju tako da je akcenat još više stavljen na božansko u Hristu.
a pise i...
The overwhelming majority of mainstream Christian denominations reject the notion of reincarnation and consider the theory to challenge basic tenets of their beliefs.

- 1414 god Rimska crkva je unistila svo znanje iz 2 jevrejske knjige iz drugog veka,zbog toga sto je smatrala da ima pravo ime Hristovo. Benedikt XIII je prvo unistio tajni Latinski treatise zvani Mar Yesu a onda dao instrukcije da se uniste sve kopije Knjige Elxai.Ove knjige su imale
informaciju o zivot Rabbi Isusa.Kasnije,Papa Aleksandar VI(1492-1503) je
naredio da se sve kopije Talmuda uniste.Solomon Romano(1554 god) je zapalio vise hiljada Hebrejskih spisa i 1559 god svaka Hebrejska knjiga u Pragu je bila oduzeta.Postoje 2 Britanska dokumenta u kojima je pravo ime Hrista,to su Chronicles i Mavyean Manuscript.

a sve je to unisteno da bi dokazali sta?

- 1607 god Engleski Kralj James,koji je bio pedofil i pokusao sebe da predstavi kao teologa i filozofa je naredio da se napravi revizija Biblije,a kad je zavrsena,dao je
osobi pod imenom Sir Francis Bacon da proveri,jer nije on sam bio kompetentan.U akademskim krugovima on je bio jako poznat.Kada je imao 16 godina Kraljica ga je poslala u Pariz gde je studirao Egipatsku,
Arapsku,Indijsku,i Grcku filozofiju.Takodje je ucio o Starim Misterijama i Ritualnim Obredima. Dok je bio u Parizu kreirao je tajni sistem shifara, koji se moze ubaciti u dokument a da niko ne primeti. Iniciran je bio u red Templara i reaktivirao je razne tajne redove. 1580 je osnovao Rosicrucian literary society.On je postao glavni savetnik
Engleskom Kralju. Kodirao je tajnu informaciju u Stari i Novi Testamenat.
Danas se Novi Testamenat ili Biblija Kralja Jamesa,kako se naziva,smatra
za autenticnu. Sir Francis Bacon je bio majstor za skrivanje tajne informacije. Shifre su bile popularne u masonskim i rojzenkrojcerskim slikama.
Raphaelova "Sistine Madonna" u kojoj Papa ima 6 prst i u "Marriage of the Virgin" u kome ima 6 prst na nozi Josepha su skriveni kriptogrami. Majka
Francis Bacona je bila Kraljica Elizabeth I a otac Robert Dudley,the Earl
of Leicester,tako da znamo sta je bio (znaci bio je Reptil) ,a pored toga i zbog cega je bio toliko visoko iniciran.
ah, da vidimo sta bese sa baconom 1580.
The sudden death of his father in February 1579 prompted Bacon to return to England. Sir Nicholas had laid up a considerable sum of money to purchase an estate for his youngest son, but he died before doing so, and Francis was left with only a fifth of that money. Having borrowed money, Bacon got into debt. To support himself, he took up his residence in law at Gray's Inn in 1579. He made rapid progress. He was admitted to the bar in 1582, he became Bencher in 1586, and he was elected a reader in 1587, delivering his first set of lectures in Lent the following year.

o sestoprstim vladarima nemam komentar.

Da, strasno..video sam ih nekoliko....ali ne mogu da verujem koliko se u sustini oni i ne kriju...pogledaj samo dvoriste ovog gustera Berluskonija

A ne kriju se, jer su skoro obavili posao, i zato sto su jadne ljude ubedili cak i da ne postoje, tako da nemaju nikakav problem...
ali koliko moras da budes bolestan da napravis ovako nesto u dvoristu, i ovih dimenzija...to samo govori kakvi su to umovi, i sta je u njihovim morbidnim reptilskim glavama.

Ovo je dovoljno bilo kome ko je u kontaktu sa 1% svoje prave prirode, da shvati o cemu se ovde radi, i sa kim ljudi imaju posla..

SerpentsAmongUsBeriscHome.jpg

ovako i ja mogu da nakacim sliku i kazem da je kuca moja. i da nacrtam i ruzicastog slona u photo shopu, bez problema. to nista ne dokazuje.

Ali su sva ta predanja dramatično različita. Npr. u srpskoj mitologiji zmije su između ostalog pozitivna bića (čuvari ognjišta, zaštitnici doma, ukratko čuvarkuće). A zmaj se opisuje kao "vatrena ptica", a ne gušter ili zmija. Tako da ne, nisu svi jeli baš sasvim iste šampinjone. :)

Back