Reptoidi vanzemaljci

Jos jedan masonski simbol, koje forsiraju reptilske porodice.

Taj grb je potekao na osnovu ovog: http://1.***************/_ZkSSURCm3FI/SbId-8vFpgI/AAAAAAAABgU/yn7TQZ_Wj-c/s400/freemasonry.jpg

I naravno crveni krst na beloj podlozi, simbol Templara koji su isto reptilske porodice nametnule i na engleskoj zastavi.

jedina mala slicnost izmedju ovog grba i onog koji sam ja postavila jeste u (kako bi ga heraldicari nazvali) "drzacu stita". ni boje, ni nijedan drugi simbol dalje se ne poklapaju.

mene ste potpuno odusevili sa pricama o reptilima!

Ali stvarno sam fascinirana i to bi objasnilo mnoge rupe u mom logickom dozivljaju sveta i ljudi. Mislim, ako bi to sto vi pricate bilo istina... I stvarno mislim da je kul prica, mnogo bolja nego ona scientoloska.

A sto ne kazete jos nesto o tim reptilima, ajte ljudi malo informacija...

ne salim se, nisam ironicna, mnogo me interesuje

Da, pa ne moze glavni grad reptila da bude bez njihove simbolike... =)

Evo jos par...iz Londona i okoline =)

council_crest.jpg
jao, u Londonu stvarno ima tih zmajeva
ali stvarno ne znam sta da mislim, jeste vi ljudi culi za
simbole? Ne morate sve tako doslovno da shvatate.

Poslednja izmena:
jao, u Londonu stvarno ima tih zmajeva
ali stvarno ne znam sta da mislim, jeste vi ljudi culi za
simbole? Ne morate sve tako doslovno da shvatate.

ima ih i u kini. ima ih i u srbiji. ima ih svuda. isto kao sto ima i orlova. i lavova. vukova. ljudi su jednostavno na grbovima, zastavama, na tim drzavnim obelezjima predstavljali jake zivotinje, mitske ili ne da bi mozda kroz njih simbolizovali svoju snagu i hrabrost. kod nas u srbiji je na primer sve puno dvoglavih orlova, pa sta?

nisam htela do sada to da spomenem ali... ja imam tetovazu zmaja. da li to znaci da sam ja reptil?

Jesi reptil (delom), i bez te tetovaze zmaja. Znate li vi ista ljudi o svom mozgu?

reptiles14_01a.gif

Zasto dolazite na ovakve teme i jos ucestvujete u njima, ako nemate blagog pojma o stvarima o kojima se ovde prica?

Sve sto znate je "da su to simboli, pa sta, ima ih svuda..bla bla.."

Ili tvoj biser "na grbovima..bla bla, ljudi su predstavljali jake zivotinje" :hahaha: A zasto su tu, odakle..sta predstavljaju, kakvo znacenje imaju za odredjene grupe ljudi, nemate blage veze.

@ etotako

Ne, pitanje glasi za tebe, da li si cula za simbole? I sta znas o njima? Sta koji simbol simbolizuje za odredjene ljude..? Nemojte da ste naivni, vec ako vas zanima, istrazite malo.

ovako i ja mogu da nakacim sliku i kazem da je kuca moja. i da nacrtam i ruzicastog slona u photo shopu, bez problema. to nista ne dokazuje.

Au, ti bas imas problem =))

Dete, ako ti ova slika nije dovoljna, imas sasvim dovoljno diskusija na ovu temu, i sve mozes da proveris sama.

Ovo je rezidencija Silvija Berluskonija i nije nikakva montaza kao sto je tvoj um tako zarko pozeleo da bude. To je aktuelna fotografija.
U gadnom si sosu.

Problem sa ljudima kao sto si ti, je sto sve i da ti dodje jedan u tvoju kucu, tvoj mozak bi rekao, ovo je neko usao u kostim reptila...pa sta? :hahaha::rotf::worth:

Fascinantno! Ljudska glupost je ipak beskonacna =)

Jesi reptil (delom), i bez te tetovaze zmaja. Znate li vi ista ljudi o svom mozgu?

reptiles14_01a.gif

Zasto dolazite na ovakve teme i jos ucestvujete u njima, ako nemate blagog pojma o stvarima o kojima se ovde prica?

Sve sto znate je "da su to simboli, pa sta, ima ih svuda..bla bla.."

Ili tvoj biser "na grbovima..bla bla, ljudi su predstavljali jake zivotinje" :hahaha: A zasto su tu, odakle..sta predstavljaju, kakvo znacenje imaju za odredjene grupe ljudi, nemate blage veze.

@ etotako

Ne, pitanje glasi za tebe, da li si cula za simbole? I sta znas o njima? Sta koji simbol simbolizuje za odredjene ljude..? Nemojte da ste naivni, vec ako vas zanima, istrazite malo.
hajde da zaboravimo na te simbole za sada. Znam sigurno vise nego sto mislis (o simbolima, ne o reptilima), a samim tim imam i odredjenu distancu (intelektualnu) od bilo kakvog tumacenja sveta, bilo nekog mainstream nametnutog, bilo tog tvog kojeg neces ni da obrazlozis mada sam zamolila... ne tebe, nego bilo koga... da napise nesto vise o tom reptilskom svetu.

Poslednja izmena:
i sta da istrazujem? ako je sve sto "znam" o reptilima to sto vi ovde nabacite na temi, onda mi to ostaje kao... ukucati u google "reptile"?
mislim, o cemu vi pricate... to je tako genericki pojam ko zna kakve ce rezultate da izbaci

Au, ti bas imas problem =))

Dete, ako ti ova slika nije dovoljna, imas sasvim dovoljno diskusija na ovu temu, i sve mozes da proveris sama.

Ovo je rezidencija Silvija Berluskonija i nije nikakva montaza kao sto je tvoj um tako zarko pozeleo da bude. To je aktuelna fotografija.
U gadnom si sosu.

Problem sa ljudima kao sto si ti, je sto sve i da ti dodje jedan u tvoju kucu, tvoj mozak bi rekao, ovo je neko usao u kostim reptila...pa sta? :hahaha::rotf::worth:

Fascinantno! Ljudska glupost je ipak beskonacna =)

jeste, sinko, glupos je beskonacna...mislim, svaki dan pomjeras granicu...:per:

ako su to samo simboli, i ako su ljudi stavljali na grbove i druge zivotinje poput orlova, jastrebova, vukova... itd,zasto su ih stavljali na grbove ? Stavljali su te zivotinje ne grbove zato sto su ih vidjali vec u prirodi i u okruzenju, a onda bi bilo logicno i da su i zmajeve vidjali tj reptile.
Jel nema logike sad da su na grbove stavljali slike pravih zivotinja poput vuka, orla i ostalih koje su vidjali..., a da su samo reptili izmisljeni i sluze kao metafora l nekakav plod maste.

zasto su ih stavljali na grbove ? Stavljali su te zivotinje ne grbove zato sto su ih vidjali vec u prirodi i u okruzenju, a onda bi bilo logicno i da su i zmajeve vidjali tj reptile.
Jel nema logike sad da su na grbove stavljali slike pravih zivotinja poput vuka, orla i ostalih koje su vidjali..., a da su samo reptili izmisljeni i sluze kao metafora l nekakav plod maste.

Pa normalno, ali vidis, to je nekima tesko da povezu :|

Strasno je u kakvom su stanju ljudi.

pa mene posebno ne brine to sto oni vladaju svetom, posto definitivno postoje "elite" koje vladaju, mogu biti ljudske, mogu biti reptilske ili sta god... stavise, vise mi se svidja da su reptili posto mi je tako lepse da mislim da nisu ljudi losi, nego ti reptili

mene trenutno najvise zanima jesu ti reptili tu medju nama, sta im je cilj i da li se i tacno kako se mesaju sa ljudima... tj. kako komuniciraju...
takodje, me zanima da li ti reptili imaju obicaje da voajerisu ("nevidljivi")

Ali su sva ta predanja dramatično različita. Npr. u srpskoj mitologiji zmije su između ostalog pozitivna bića (čuvari ognjišta, zaštitnici doma, ukratko čuvarkuće). A zmaj se opisuje kao "vatrena ptica", a ne gušter ili zmija. Tako da ne, nisu svi jeli baš sasvim iste šampinjone. :)

Ti se stalno hvatas za naj naj pusti Srbiju gledaj FRancusku Nemacku Englesku Spaniju Holandiju ustvrari gledaj celu monarhiju od izraela na ovamo i pre izraela Egipat i kompanija preko latinske amerike, oni su jeli iste sampinjone,vecinom iste familije(mada ne razumem konekciju izmedju tih familija i latinske amerike inke-maje)
Ili je to jedna ogromna sekta koja zivi vec 5000g ili stvarno puse neku ludu vutru,gledajuci koliko su bili obsednuti gusterima:think:

ako su to samo simboli, i ako su ljudi stavljali na grbove i druge zivotinje poput orlova, jastrebova, vukova... itd,zasto su ih stavljali na grbove ? Stavljali su te zivotinje ne grbove zato sto su ih vidjali vec u prirodi i u okruzenju, a onda bi bilo logicno i da su i zmajeve vidjali tj reptile.

pa zar su...izmisljeni...u potpunosti?
si vido ti nekad krokodila?
ili nosoroga....?

evo, kako Durer "vidi" nosoroga...

350px-D%C3%BCrer_rhino_full.png

"pravilo" je jednostavno; sto manje covjek zna, vise...nadogradi...:)

Treba se zapitati malo o tim reptilima, ipak ih spominju sve civilizacije sveta, ne verujem da su svi jeli iste sampinjone :think:

Ja rekoh samo da nisu sva predanja o njima u svim civilizacijama ista. A sada i ti to isto kažeš, za razliku od ovog posta koji sam citirala. Što se tiče ovog "naj naj" ne razumem šta si hteo da kažeš. Zapravo sam se uhvatila za knjigu o srpskoj mitologiji jer mi je slučajno u tom trenutku bila pri ruci, pa sam iz nje dala primer. Ne razumem ni šta znači "cela monarhija od Izraela na ovamo", ali nije naročito važno (tj. ne insistiram na objašnjenju),

Što se tiče Egipćana, stvarno nisam upućena šta se tu koristi kao argument za postojanje reptilske zavere, ali koliko ja znam oni su osim božanstva sa glavom krokodila imali i božanstva sa glavom šakala, ptice, krave, što su sve životinje iz njihovog okruženja, pa ne vidim zašto bi se krokodil posebno izdvajao a ostali ignorisali.

Poslednja izmena:

Back