Nikko
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
dupli post
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vidim da si ti svoje teorije prihvatio zdravo za gotovo
sudeci po ovome sto si upravo rekao protumacicu to kao da si njihovu vrednost proverio!
Sad mi molim te reci kada i kako ali da to ne bude citao sam.. Citala sam i ja Aladina i carobnu lampu pa ne smatram da je to vredan dokaz postojanja te lampe.
vec sam odgovorila na pitanje. sad je red na tebe. i nikka.Znaci ne verujesh u Hrista Boga?
Viva Karlos Kastaneda!
Ti si bas opasan.A dal vam je neko dokazao bilokoje biblijsko cudo?
Predpostavljam da ne . Mozda vas samo uzasava pomisao da su ovi "ludaci " bar malo u pravu.
Zaitgeist je jedan pogled na svet ,diskutovati o tome koliko je ukazao na sushtinu prevare iziskuje u najmanju ruku da ga bar pogledamo. Umesto toga ovde se mlade osice pod pokroviteljstvom velikog brata uvezbavaju kako da sistematskim spamovanjem upropastavaju u pocetku uljudno najavljenu temu recima "Ovo neka bude tema o.."
Umesto toga ovo kao i mnoge druge teme se svodi na primenu forumashkih moci kako bi se uz pomoc mase nesadrzajnih postova obesmislilo ikakvo suvislo diskutovanje. Po ko zna koji put vas CHIKAM da se usudite da napishete samo jedan jedini post u kome cete od bilokog ucesnika sa teme Religija zatraziti dokaz za neku versku dogmu.
Moderacija je ili uspavana ili sama zeli da se ovakve teme ovako zavrsavaju . U redu ,podseticu vas sve da postoje pravila foruma, pa hajde ,pokusacemo sa tuzakanjem.
Nakacio si se na religiju i ne mrdas dalje od toga. Sustina vere u Boga je nesto sasvim drugacije od ovog i NIJE ZA USPOREDJIVANJE. Nije li dovoljan dokaz da ceo svet ima religiju? I poznajes li ti znacenje reci - vera. Upravo ta vera i odrzava religiju. I sad mi nadji nesto zajednicko sa zastupanjem ideje o reptilima vanzemaljcima sa verom u Boga. Religija je vodjena duhom, srcem a izvini sto pitam cime bi trebalo biti vodjeno postojanje reptila vanzemaljaca koji ce nas pojesti? Verom u kulinarske (ne)sposobnosti doticnih ili mozda nekim konkretnim cinjenicama koje bi opravdale tu teoriju?Da, ziveli svi normalni ljudi, koji imaju dovoljno ljubavi i postovanja prema sebi i onome odakle dolaze, da ne pristanu da budu imbecili.

Bih, ali nije u mojj moći. To može samo administrator foruma.Gospodaru imate li kakvih DOKAZA o verovanju -MIŠLJENJU da je svet stvoren za 7 dana?
Molio bih vas da u duhu doslednosti svojim maločas iznesenim stavovima čitavu temu Religija prebacite odmah na Zabavu.
Ti si bas opasan.Nakacio si se na religiju i ne mrdas dalje od toga. Sustina vere u Boga je nesto sasvim drugacije od ovog i NIJE ZA USPOREDJIVANJE. Nije li dovoljan dokaz da ceo svet ima religiju? I poznajes li ti znacenje reci - vera. Upravo ta vera i odrzava religiju. I sad mi nadji nesto zajednicko sa zastupanjem ideje o reptilima vanzemaljcima sa verom u Boga. Religija je vodjena duhom, srcem a izvini sto pitam cime bi trebalo biti vodjeno postojanje reptila vanzemaljaca koji ce nas pojesti? Verom u kulinarske (ne)sposobnosti doticnih ili mozda nekim konkretnim cinjenicama koje bi opravdale tu teoriju?
O draga,ne zesti se. Nije naravno dokaz to da ceo svet ima religiju ,dokaz je da selektivno primenjujemo kriterijume kod vrednovanja i ocenjivanja "dokaza".
Inace "zajednicko" necu da tazim ja ,pise svasta u tim svetim knjigama .
Razna se tu bica pominju.
vec sam odgovorila na pitanje. sad je red na tebe. i nikka.
ne. nije mi niko dokazao mnoga biblijska cuda. verujem da je hrist postojao, ali ne verujem da je dizao iz mrtvih, hodao po vodi i sl. verujem da je dao zivot zbog jedne ideje i recimo da to cenim. postoji niz dokaza o njegovom zivotu, njegovom radu, nacinu na koji je umro. i ne samo o njemu vec o citavom nizu biblijskih licnosti. a gde su tebi dokazi o postojanju reptiloida (kako god)?
omasio si temu, kao po obicaju.

odgovorim ti ujitru obecavam. sad odoh u slatke snove![]()

Ti reptilsko-ljudski hibridi obozavaju skriveni simbolizam. Evo i ovde Berluskonija kako pokazuje poznati reptilsko-satanisticki pozdarav:dvoriste premijera Italije Berluskonija, inace reptila, neka pogledaju link.
Isto tako pogledajte i simbol za Alfa Romeo. Ako vam ovo nije dovoljno da shvatite da su stvari malo drugacije nego sto ste mislili, onda ne znam...