Reptoidi vanzemaljci

Ja vidim da si ti svoje teorije prihvatio zdravo za gotovo

To nisu nikakve teorije, to je znanje, tako stvari stoje.

sudeci po ovome sto si upravo rekao protumacicu to kao da si njihovu vrednost proverio!
Sad mi molim te reci kada i kako ali da to ne bude citao sam.. Citala sam i ja Aladina i carobnu lampu pa ne smatram da je to vredan dokaz postojanja te lampe.

Kada i kako? =)

Kao i svako normalno ljudsko bice (kojih je danas oko 0.9% na planeti) otpocetka me je zanimalo da saznam stvari. One sustinske i najdublje stvari, vezano za svest, stvarnost, percepciju itd. Jos kao klinac, znao sam da ovde nesto nije u redu, i da svet nije ono sto mi pricaju i sto prikazuju na TV, niti da su ljudi toliko ogranicena bica koliko sama sebe smatraju i kako se ponasaju. Ostao sam u kontaktu sa svojom pravom prirodom, nikad nisam dozvolio da me socijalizacija proguta i da postanem jos jedan rob i idiot koji tumara Zemljom ne znajuci ni ko je ni sta je, odakle dolazi, ni sta je to sve oko njega. I krenuo sam da istrazujem...Sve sto znam, znam iz licnog iskustva, ili ako nemam licno iskustvo, imam jako razvijen osecaj, ili sposobnost, da prepoznam pravu informaciju. Ljudi koji imaju vise energije, tj. koji je koriste mnogo inteligentnije nego sto to rade obicni ljudi, uvecali su svest dovoljno da u sekundi mogu da prepoznaju pravu i tacnu informaciju. Ja svoje putovanje najvise dugujem samanima drevnog Meksika, koji su svoje znanje prenosili iz generacije u generaciju, i to znanje zapisivali. Postoje razne tehnike kako da se uveca svest, i to je sve sto bilo kome treba. Ne treba da odete do Crne Rupe da bi saznali informaciju i dobili znanje, sve sto vam treba je da popravite ostecenja koja vam je nanelo drustvo, da se izborite za sebe i svoju svest, i ponovo budete normalna ljudska bica, onako kako ste namenjeni da budete...a koja mogu da imaju uvid u sva moguca i nemoguca znanja koja postoje u ovoj ili bilo kojoj drugoj stvarnosti. Sve informacije su vam dostupne, tehnike postoje, na vama je sta cete da uradite sa njima.

A dal vam je neko dokazao bilokoje biblijsko cudo?
Predpostavljam da ne . Mozda vas samo uzasava pomisao da su ovi "ludaci " bar malo u pravu.
Zaitgeist je jedan pogled na svet ,diskutovati o tome koliko je ukazao na sushtinu prevare iziskuje u najmanju ruku da ga bar pogledamo. Umesto toga ovde se mlade osice pod pokroviteljstvom velikog brata uvezbavaju kako da sistematskim spamovanjem upropastavaju u pocetku uljudno najavljenu temu recima "Ovo neka bude tema o.."
Umesto toga ovo kao i mnoge druge teme se svodi na primenu forumashkih moci kako bi se uz pomoc mase nesadrzajnih postova obesmislilo ikakvo suvislo diskutovanje. Po ko zna koji put vas CHIKAM da se usudite da napishete samo jedan jedini post u kome cete od bilokog ucesnika sa teme Religija zatraziti dokaz za neku versku dogmu.
Moderacija je ili uspavana ili sama zeli da se ovakve teme ovako zavrsavaju . U redu ,podseticu vas sve da postoje pravila foruma, pa hajde ,pokusacemo sa tuzakanjem.
Ti si bas opasan.:lol: Nakacio si se na religiju i ne mrdas dalje od toga. Sustina vere u Boga je nesto sasvim drugacije od ovog i NIJE ZA USPOREDJIVANJE. Nije li dovoljan dokaz da ceo svet ima religiju? I poznajes li ti znacenje reci - vera. Upravo ta vera i odrzava religiju. I sad mi nadji nesto zajednicko sa zastupanjem ideje o reptilima vanzemaljcima sa verom u Boga. Religija je vodjena duhom, srcem a izvini sto pitam cime bi trebalo biti vodjeno postojanje reptila vanzemaljaca koji ce nas pojesti? Verom u kulinarske (ne)sposobnosti doticnih ili mozda nekim konkretnim cinjenicama koje bi opravdale tu teoriju?

Ti si bas opasan.:lol: Nakacio si se na religiju i ne mrdas dalje od toga. Sustina vere u Boga je nesto sasvim drugacije od ovog i NIJE ZA USPOREDJIVANJE. Nije li dovoljan dokaz da ceo svet ima religiju? I poznajes li ti znacenje reci - vera. Upravo ta vera i odrzava religiju. I sad mi nadji nesto zajednicko sa zastupanjem ideje o reptilima vanzemaljcima sa verom u Boga. Religija je vodjena duhom, srcem a izvini sto pitam cime bi trebalo biti vodjeno postojanje reptila vanzemaljaca koji ce nas pojesti? Verom u kulinarske (ne)sposobnosti doticnih ili mozda nekim konkretnim cinjenicama koje bi opravdale tu teoriju?

O draga,ne zesti se. Nije naravno dokaz to da ceo svet ima religiju ,dokaz je da selektivno primenjujemo kriterijume kod vrednovanja i ocenjivanja "dokaza".
Inace "zajednicko" necu da tazim ja ,pise svasta u tim svetim knjigama .
Razna se tu bica pominju.

ne, ne verujem. u bibliji hrist nije bog nego boziji sin. rekla sam vec lepo, verujem da je hrist postojao, kao i mnogi drugi likovi koji se pominju u bibliji, verujem u neke stvari koje se u bibliji opisuju, jer postoje dokazi da je to bilo tako. ali ne verujem da je marija bezgresno zacela.
e sad, lepo rekoh za sve ovo postoje dokazi i istorijske cinjenice. a ti mi i dalje ne dajes ni jedan dokaz o postojanju reptiloida. ama bas ni jedan.

Gospodaru pokusavam da ukazem na analogiju po kojoj se u svetm knjigama u koje se skeptici po pitanju reptilaca kunu ,itekako prepoznaje ,mada drugim imenom naziva, neljudski entitet koji od svog sukoba za tvorcem nosi naziv nepomenik.Buni saglasnost oko prihvatanja postojanja jednih i potpuna posvecenost negiranju mogucnosti za postojanje drugih.
M...a su precenjena stvar po mom mishljenju,ne toliko sama m ...a koliko prezentacija istih na bilokoji nacin sem osnovne im funkcije.

Poslednja izmena:
Draga pa nemam ja dokaz , pogresno si razumela.
Imam samo sumnju.
Da sam takav kalibar za kakvog me drzis ,verovatno bih se materjalizovao ovog trenutka tu pored tebe i pruzio ti ga.
Nazalost moja teznja da saznam ponesto cesto me odvede u banalno odgovaranje na isto tako banalna pitanja

ne. nije mi niko dokazao mnoga biblijska cuda. verujem da je hrist postojao, ali ne verujem da je dizao iz mrtvih, hodao po vodi i sl. verujem da je dao zivot zbog jedne ideje i recimo da to cenim. postoji niz dokaza o njegovom zivotu, njegovom radu, nacinu na koji je umro. i ne samo o njemu vec o citavom nizu biblijskih licnosti. a gde su tebi dokazi o postojanju reptiloida (kako god)?

A sta cemo sa ovim:

- Postoji nepriznato jevandjellje u kojem se dokazuje da je Isusov otac iz sazvezdja Plejada

- Isusov grob se nalazi u grad Srinigar u provinciji Kashmir, gde stalno ratuju Indici i Pakistanci. Grob odrzava jevrejska familija. Naucnici ovo odbijaju da bi pravu istoriju i znacaj Isusa prikrili

- Reinkarnaciju je iz Hriscanstva ukinuo Justinijan 553. godine na petom Ekumenskom saboru (to predpostvaljam da ti je poznato). Znaci Hriscanstvo je do polovine IV veka prihvatalo reinkarnaciju

- 1414 god Rimska crkva je unistila svo znanje iz 2 jevrejske knjige iz drugog veka,zbog toga sto je smatrala da ima pravo ime Hristovo. Benedikt XIII je prvo unistio tajni Latinski treatise zvani Mar Yesu a onda dao instrukcije da se uniste sve kopije Knjige Elxai.Ove knjige su imale
informaciju o zivot Rabbi Isusa.Kasnije,Papa Aleksandar VI(1492-1503) je
naredio da se sve kopije Talmuda uniste.Solomon Romano(1554 god) je zapalio vise hiljada Hebrejskih spisa i 1559 god svaka Hebrejska knjiga u Pragu je bila oduzeta.Postoje 2 Britanska dokumenta u kojima je pravo ime Hrista,to su Chronicles i Mavyean Manuscript.

- 1607 god Engleski Kralj James,koji je bio pedofil i pokusao sebe da predstavi kao teologa i filozofa je naredio da se napravi revizija Biblije,a kad je zavrsena,dao je
osobi pod imenom Sir Francis Bacon da proveri,jer nije on sam bio kompetentan.U akademskim krugovima on je bio jako poznat.Kada je imao 16 godina Kraljica ga je poslala u Pariz gde je studirao Egipatsku,
Arapsku,Indijsku,i Grcku filozofiju.Takodje je ucio o Starim Misterijama i Ritualnim Obredima. Dok je bio u Parizu kreirao je tajni sistem shifara, koji se moze ubaciti u dokument a da niko ne primeti. Iniciran je bio u red Templara i reaktivirao je razne tajne redove. 1580 je osnovao Rosicrucian literary society.On je postao glavni savetnik
Engleskom Kralju. Kodirao je tajnu informaciju u Stari i Novi Testamenat.
Danas se Novi Testamenat ili Biblija Kralja Jamesa,kako se naziva,smatra
za autenticnu. Sir Francis Bacon je bio majstor za skrivanje tajne informacije. Shifre su bile popularne u masonskim i rojzenkrojcerskim slikama.
Raphaelova "Sistine Madonna" u kojoj Papa ima 6 prst i u "Marriage of the Virgin" u kome ima 6 prst na nozi Josepha su skriveni kriptogrami. Majka
Francis Bacona je bila Kraljica Elizabeth I a otac Robert Dudley,the Earl
of Leicester,tako da znamo sta je bio (znaci bio je Reptil) ,a pored toga i zbog cega je bio toliko visoko iniciran.

Poslednja izmena:
omasio si temu, kao po obicaju.

Nisam omasio temu. Odgovaram na tvoje verovanje o Isusu u predhodnom postu. A kao drugo, tema je o Reptilima, a ja sam napisao kako su ljudsko-reptilski hibridi koji su vladali Rimskom imperijom, a kasnije kao Kraljevi Engleske i poglavari Rimokatolicke crkve, sakrili da je Isus poticao iz sazvezdja Plejade, na kojoj zive nasi ljudski srodnici i oni su isto ljudska rasa i vrlo su duhovni. Isus je poticao odatle i imao je zadatak da ujedini 3 ljudske rase i da ih otrgne od uticaja reptilskih hibrida ili ti djavola. Oni su njegova ucenja skroz izokrenuli i napravili religiju da sluzi njihovim interesima. Naravno nisi smela da prokomentarises cinjenice koje razbijaju tvoj sistem verovanja, kao po obicaju ti uvek ignorises kad se iznesu istorijske cinjenice koje ti ne odogovaraju.

Poslednja izmena:
Btw, za one koji ne znaju kako izgleda dvoriste premijera Italije Berluskonija, inace reptila, neka pogledaju link.
Isto tako pogledajte i simbol za Alfa Romeo. Ako vam ovo nije dovoljno da shvatite da su stvari malo drugacije nego sto ste mislili, onda ne znam...

http://stargods.org/SerpentSeedsAmongUs.htm

Sad ce biti..."pa sta...covek u dvoristu napravio reptila od 15 metara koji u ustima drzi coveka..Voli covek reptile koji gutaju ljude"

Da, stvarno, kakve veze ima.... =))

Ista stvar moze da se protumaci i tako da reptil daje zivot coveku koji izlazi iz usta tj. da ga reptil stvara. U oba slucaja ste u sosu =)

Poslednja izmena:
dvoriste premijera Italije Berluskonija, inace reptila, neka pogledaju link.
Isto tako pogledajte i simbol za Alfa Romeo. Ako vam ovo nije dovoljno da shvatite da su stvari malo drugacije nego sto ste mislili, onda ne znam...
Ti reptilsko-ljudski hibridi obozavaju skriveni simbolizam. Evo i ovde Berluskonija kako pokazuje poznati reptilsko-satanisticki pozdarav:
berlusconi2.jpg

berlusconi3-satan.jpg

Poslednja izmena:

Back