Reptoidi vanzemaljci

A ti vjerovatno možeš. Volio bih znati koje je tvoje shvatanje termina beskonačno. Je li to neka beskonačnost ograničenog dometa - kao jeste beskonačno ali ima početak i kraj?
Ima ponekad i C i D, ali nema u ovom slučaju. Ili je materija nastala u nekom trenutku, ili je oduvijek postojala. Samo A ili B, nema C.
Ovde si se sam zapetljao. Dobro razmisli o ovome što si napisao, pa možda shvatiš.
Zar ja tvrdim nešto drugo? Danas je sigurno tako. Samo, ti svrstavaš energiju i inteligenciju u istu kategoriju - nematerijalni svijet, a to je nešto za šta nemaš nikakvih objektivnih dokaza.

Nigde to nisam rekao.

Priznajem, ima naznaka o tome

Nisam se zapetljao, u pitanju je percepcija.

Zar ja tvrdim nešto drugo?...da, ti tvrdis da ja svrstavam enrgiju i inteligenciju u istu kategoriju, sto nije tacno, to je samo tvoje shvatanje onoga sto sam napisao

Ajde svabo onda nam ti kazi lepo odakle je poceo big bang, sta je postojalo pre big banga?

Ajde svabo onda nam ti kazi lepo odakle je poceo big bang, sta je postojalo pre big banga?
Prosto pitanje...ne treba nikakav slozen ''naucni odgovor'', lepo samo kazi kako i odakle je poceo veliki prasak. Zarad ilustracije bi mogao i da kazes sta je bilo pre velikog praska...

hehe
nije bilo PRE!
u bigbangu je pocelo i vreme i prostor.

a ti treba samo da upotrebis svoje beleske i svoj vrhunski intelekt i da pokazes da nisam u pravu, tj da pokazes da nije bilo big banga.

dakle:

gde je problem kod ajnstajna, velikog praska, crvenog pomaka i zracenja?

oces da odgovoris ili cekas da izadje novi broj zone sumraka koji razmatra ovu temu?

Cudo nisi napisao morao.

Pretpostavljam da je tesko za poverovati da ima ljudi kojima ne predstavlja problem da se na nekoliko dana odvoje od kompjutera i odu malo u prirodu.;)

Зар ти ја личим на неког ко нешто тражи од других људи?
Који мој пост носи искључивост у себи да би могао да стекнеш такво мишљење?
Једноставно, ти си ушао у дискусију са мном и ја очекујем твоје одговоре или признање да их немаш...
Није битан разлог због ког ниси дао одговоре.
Ја сам стрпљив човек и чекао сам твој повратак надајући се да ћеш завршити незавршено кад се вратиш...

hehe
nije bilo PRE!
u bigbangu je pocelo i vreme i prostor.

Dobro...ajde...
argh228.gif
odakle je poceo big bang, gde se nalazila primarna tacka iz koje je sve pocelo, koji su osnovni uslovi morali biti ispunjeni da bi do big banga spontano doslo?

Зар ти ја личим на неког ко нешто тражи од других људи?
Који мој пост носи искључивост у себи да би могао да стекнеш такво мишљење?
Једноставно, ти си ушао у дискусију са мном и ја очекујем твоје одговоре или признање да их немаш...
Није битан разлог због ког ниси дао одговоре.
Ја сам стрпљив човек и чекао сам твој повратак надајући се да ћеш завршити незавршено кад се вратиш...

Previse ozbiljno shvatas to sto sam napisao, mislio sam da ces osetiti blagu ironiju.
Nisam usao ni u kakvu diskusiju sa tobom, zaista se ne secam koje odgovore ocekujes od mene, secam se da je valjda pocelo sa platonom.
Ne mogu sada da vrtim teme i da trazim tvoja pitanja, pa ako ti nije smor(ili ako ih vec imas u glavi, a delujes mi naostreno;)) postavi ih ponovo, pa cemo a vidimo sta mogu da ucinim da umirim tu emotivnu uzburkanost nastalu kod tebe(moze i na pm ako zelis da ne pravimo oftopic).

kao sto sam rekao

nije bilo PRE, nije bilo GDE

na kraju krajeva, sto se nauke tice, svemir je mogao da nastane i stvaranjem od strane grupe pijanih vanzemaljaca

nego, da cujem

?
il je opet maca pojela jezik?

Pa sta je onda bilo? Jel vidis pitanje koje sam ti postavio...a postavih ga tebi pre nego sto si ti meni za prevaranta matorog...pa odgovori...evo jos jednom:
koji su osnovni uslovi morali biti ispunjeni da bi do big banga spontano doslo?

Bako vec sam ti napisao, evo ponovicu ti... da se malo samocitiram:
Ali izgleda da ne vredi...nesto nedostaje da prodre do bake, kako bi ona prestala sa maltretianjem i rabljenjem svoje tastature.
Sto se skenova diploma tice - nisam se nista misteriozno ucutao, a vec sam ti rekao, ali izgleda da nesto kod bake isparava, ne zadrzava se...da si iole ozbiljan sagovornik, da u tebi postoji materijal koji vredi, pa da kazem da si vredna truda koji bi ulozio u skeniranje i kacenje diploma(u punoj rezoluciji)- onda bih to mozda i uradio.
Ovako...zasto bi se ja cimao i smarao da dam na 'uvid' dokonom stvorenju dokaz da imam dve diplome, ako me to stvorenje apriori ne shvata/posmatra ozbiljno. Kada bih ti okacio diplome, shvatala bi me ozbiljno? Jel to zelis da kazes? Sta bih ja dobio kacenjem mojih diploma, sta bi ti dobila? Ajde budi iskrena pa odgovori, ali ne da brljavis sa smajlijima i interpunkcijom, nego pokusaj da odgovoris kao odrasla trezvena osoba koja je u stanju da poveze dve prostoprosirene recenice, a da se ne pogubis u naletima samozadovoljstva i slavodobitnosti izazvanih navodnim vremenskim iskustvom i kilometrazom, koju imas na ovoj planeti.

pusti ti analiziranje (dobro, ako bas moras budi ljubazan pa se samo...analiziraj...:mrgreen:)
ne ide to tebi od ruke...

evo, bit cu iskrena pa cu odgovoriti - ja konja za trku imam, kakav god da je, nek je i raga, a ti?
nemas?
naravno. to je jasno od pocetka.
jos od one teme o HIVu koju ja nisam zaboravila, ali ti prigodno jesi;
pominjala se neka ...literatura? neke...diplomice...?
sjecas li se... Asfalte...;)

sta bi dobio? hmm...
pa...evo pitaj ostale sudionike ove "rasprave" sta bi dobilo, ako vec "ne znas"...
mozda bi povratio mrvu kredibiliteta, a mozda i ne bi...ostaje da se vidi.
sam si sebe (svojim nepovezanim laprdanjem i vrdanjem) doveo u ovu poziciju - gdje te dozivljavamo kao obicnog...redikula (aj da da bas ne kazem neuku budalu...).

pusti ti analiziranje (dobro, ako bas moras budi ljubazan pa se samo...analiziraj...:mrgreen:)
ne ide to tebi od ruke...

evo, bit cu iskrena pa cu odgovoriti - ja konja za trku imam, kakav god da je, nek je i raga, a ti?
nemas?
naravno. to je jasno od pocetka.
jos od one teme o HIVu koju ja nisam zaboravila, ali ti prigodno jesi;
pominjala se neka ...literatura? neke...diplomice...?
sjecas li se... Asfalte...;)

sta bi dobio? hmm...
pa...evo pitaj ostale sudionike ove "rasprave" sta bi dobilo, ako vec "ne znas"...
mozda bi povratio mrvu kredibiliteta, a mozda i ne bi...ostaje da se vidi.
sam si sebe (svojim nepovezanim laprdanjem i vrdanjem) doveo u ovu poziciju - gdje te dozivljavamo kao obicnog...redikula (aj da da bas ne kazem neuku budalu...).

Vidis bako da ne vredi...kako objasniti nekome ko ne zeli da razume...
argh228.gif
, vase poimanje mene, tacnije mog profila na forumu me ne interesuje, niti dotice...mozete me dozivljavati kako god zelite, zaista, meni to ne smeta.
Sto se tice teme o HIV-u(i slicnih tema koje se ticu medicine i farmacije) tu sam nedvosmisleno kompetentniji od tebe, a sto se svega ostalog tice ti i sa tom ragom kojom se hvalis nisi iznela nista sto bi kod sagovornika stvorilo dojam da ti uopste imas pojma o bilo cemu sto pricas. Jedino sto si pokrenula temu o konoplji od koje si napravila slikovnicu, a ne temu na kojoj se prica o konoplji.

Literaturu(bilo koju) mozes traziti sama, valjda ti je preostalo materijala na osnovu kojeg ces vrsiti funkcije kliktanja misem i kucanja po tastaturi.

Vidis bako da ne vredi...kako objasniti nekome ko ne zeli da razume...
argh228.gif
, vase poimanje mene, tacnije mog profila na forumu me ne interesuje, niti dotice...mozete me dozivljavati kako god zelite, zaista, meni to ne smeta.
Sto se tice teme o HIV-u(i slicnih tema koje se ticu medicine i farmacije) tu sam nedvosmisleno kompetentniji od tebe, a sto se svega ostalog tice ti i sa tom ragom kojom se hvalis nisi iznela nista sto bi kod sagovornika stvorilo dojam da ti uopste imas pojma o bilo cemu sto pricas. Jedino sto si pokrenula temu o konoplji od koje si napravila slikovnicu, a ne temu na kojoj se prica o konoplji.

Literaturu(bilo koju) mozes traziti sama, valjda ti je preostalo materijala na osnovu kojeg ces vrsiti funkcije kliktanja misem i kucanja po tastaturi.

Asfalte, sta da ti kazem...mislim, ti si vec sve rekao - lazljivac si (evo, bit cu iskrena...), neuk, wanna be demagog i...tupko...
jest, tuzno je... posmatrati te kako sam sebe mucis, al sta da se radi...:roll:

btw ovo gore boldovano...da smo dobili dinar za svaki put kad si posegnuo za tom parolom...eee...:D

Ovo je taj odgovor? I ti dajes sebi za pravo da od nekoga trazis nekakve dokaze?

naravno.
da si se malo bavio naukom, ucenjem i razvijanjem svog mozga umesto sto si glumatao intelektualca tako sto si "hvatao beleske" znao bi o cemu govorim.......

al dobro, ja cu sacekati jos malo na tvoj odgovor.
ocekujem tvoj odgovor cim se Trece oko pozabavi teorijom svemira (odmah posle omadjijanih jaja).

Neko ko ne moze da shvati ono sto je svabov napisao nema ni 4 razreda srednje skole,a kamoli 5 fakulteta.
Nije bilo gde i nije bilo pre,zato sto nije postojalo ni vreme ni prostor,Jednostavno nista nije postojalo.

Znaci lepo priznajete - univerzum je nastao ni iz cega....
Ja shvatam sta svaba pise, al je to dzaba kada pise gluposti. Ako nista nije postojalo - sta je iniciralo big bang, koji je to splet okolnosti bio? Ajde oxi ti pokusaj da odgovoris na ovo pitanje a da ne ponavljas ko svaba - niceg nije bilo. Jos jednom da ponovim pitanje - kako je univerzum nastao ni iz cega?

Asfalte, sta da ti kazem...mislim, ti si vec sve rekao - lazljivac si (evo, bit cu iskrena...), neuk, wanna be demagog i...tupko...
jest, tuzno je... posmatrati te kako sam sebe mucis, al sta da se radi...:roll:

btw ovo gore boldovano...da smo dobili dinar za svaki put kad si posegnuo za tom parolom...eee...:D

Ne vredi ti bako nista to sto pises, mozes da blatis koliko hoces, a dinare neces dobiti, jer da bi nesto dobila prvo to moras i da zasluzis. Ako ti je tuzno da posmatras kako sam sebe mucim, onda to nemoj ni raditi...prosto...mada znam da ti je to jedna od retkih preostalih stvari(da ne kazem zadovoljstava) u tvom bapskom zivotu - da lutas po forumu i budes srecna ili tuzna u zavisnosti od postova koje citas, s tim da ce ti odgovori uvek biti, bez obzira na emotivno stanje, samo skup smajlija i preteranog koriscenja interpunkcijskih znakova, bez ikakog nagovestaja iole inteligentnog odgovora ili komentara, al sta da se radi...programiranje je odradilo svoje, neuroni nisu vise u stanju da se izbore...i onda dobijamo...''onako' fine:mrgreen: i visokoumne?..:(postove) nase bake:roll:...al sta da ''se'' radi:wink:

hahha :D:D:D
e nasmejah se :D:D:D
za sta si TI uopste kompetentan majke ti?

Za lik & delo prevaranta mozda nisam kompetentan kao ti, ali postoje svabo, verovao ti ili ne, stvari za koje sam i te kako kompetentan. To sto ja vama delujem tako kako vam delujem, stvar je samo vase percepcije i dozivljaja, kao i nemogucnosti da shvatite da postoje fakultetski obrazovani ljudi koji nisu ograniceni, ali na to ocigledno da niste navikli.

Sto se kompetencije tice...evo da te podsetim da si mi potvrdio svoj odgovor...nije bilo pre..nije bilo gde. I to je to. za tebe je to validan odgovor dalje od toga te ne interesuje, no mislim da ipak nisi u stanju da ides dalje od toga, nema materijala. I onda mi slavodobitno pricas kako je trebalo da hvartam beleske...beleske cega...nije bilo pre...nije bilo gde...tebi je to validno objasnjenje koje si slepo prihvatio?
Tako mogu i ja tebi da kazem za bilo koje pitanje iz oblasti medicine ili farmacije da nemas pojma i da je trebalo da hvatas beleske...mdjt. mozda ti je tesko da shvatis da ne moze jedan covek, pa tako ni ja, da ima odgovore na sva tvoja pitanja.

Back