Pele.L.
Primećen član
- Poruka
- 792
jeebt.Ja sam tolerantan!
bio reptil ili ne...drzi rakiju ,da popijes.
ako crknes, sta cu ti ja...takav je red.
a ti ni to ,vidim,ne umes.deccko...
ljutu cu onu da uzmem sljivovaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeebt.Ja sam tolerantan!
bio reptil ili ne...drzi rakiju ,da popijes.
ako crknes, sta cu ti ja...takav je red.
a ti ni to ,vidim,ne umes.deccko...
Majstore za ovo se slazem sa tobom!Ali ono sto ja hocu da ti kazem je sledece,da nema nikakvih Gustera ili Ilumkakoseveczovu!Oni supci su ljudska bica isto ka ja i ti!Razlika izmecu njih i tebe i mene je,da oni imaju mnogo vise para od mene i tebe,na mocnim su pozicijama(u vladama raznih zemalja,mocnih korporacija,kompanija...),i matoriji su od nas,vecina njih je Jevrejskog porekla!!!!Tako da oni mogu da rade skoro pa sve!Mogu da puste u javnost bilo sta,samo da bi mi bili zaokupljeni necim pa da oni mogu na miru da planiraju kako jos para da ukradu narodu!A narod sve to zna i nista ne preduzima!!!!
Ma samo opletite po gasu na fruge pdf-ove...i ne zaboravite spakovati cirkusku satru.
Animator? u pravu si .. a ni mator nisam..
Naravno da me interesuje kako ce se bratija izvuci...![]()
Zasto su spameri i njihovi moderatori zakljucali ovu zadnju temu o reptilima:
http://forum.krstarica.com/threads/293122
Zato sto ne mogu da opovrgnu izrecene dokaze, pa zakljucavaju teme.
Milice, ovaj se bas trudi oko tebe..
"Mi" nikad nismo tvrdili da volimo svetske vladare. Cak sta vise, neke i prezirem.
Snimak je laznjak, to ce da potvrdi svaki amater -editor najmanje lokalne tv stanice.
A i YouTube nije izvor verodostojnosti. Svaka fukara moze nesto uploadovati i folirati narod "kako je to to"
![]()
Milice, ovaj se bas trudi oko tebe..
"Mi" nikad nismo tvrdili da volimo svetske vladare. Cak sta vise, neke i prezirem.
Snimak je laznjak, to ce da potvrdi svaki amater -editor najmanje lokalne tv stanice.
A i YouTube nije izvor verodostojnosti. Svaka fukara moze nesto uploadovati i folirati narod "kako je to to"
![]()
e, mogu ja ovo...samo, kostat tje...![]()
Dakle, video sam slične stvari i ono, paranoja je neverovatna
kao prvo mora se shvatiti da su ispred tih ljudi reflektori i da su oni našminkani
na ovom snimku iznad je odsjaj od kapaka
na nekim sličnim snimcim je u pitanju odsjaj od reflektora u očima
evo ilustrovaću u paintu
![]()