Reptoidi vanzemaljci

Majstore za ovo se slazem sa tobom!Ali ono sto ja hocu da ti kazem je sledece,da nema nikakvih Gustera ili Ilumkakoseveczovu!Oni supci su ljudska bica isto ka ja i ti!Razlika izmecu njih i tebe i mene je,da oni imaju mnogo vise para od mene i tebe,na mocnim su pozicijama(u vladama raznih zemalja,mocnih korporacija,kompanija...),i matoriji su od nas,vecina njih je Jevrejskog porekla!!!!Tako da oni mogu da rade skoro pa sve!Mogu da puste u javnost bilo sta,samo da bi mi bili zaokupljeni necim pa da oni mogu na miru da planiraju kako jos para da ukradu narodu!A narod sve to zna i nista ne preduzima!!!!

Odmah da kazem da ni jedna nacija nema direktne veze sa ovim zlom, pa ni Jevrejska. Sve nacije su zrtve hibrida.

Hoces da kazes da Rotšildovi nisu Reptili? Jel nisu, a zasto onda rade sve te krvave rituale u kojima je ukljucen kanibalizam, sto mozes lepo da vidis ako ti iznesem rituale koje je izvodila elita njihovih Hazara kada su usli u Evropu. Taj kanibalizam je bio jer su im potrebni ljudska krv i hormoni da bi ostali u ljudskoj formi. Nije sigruno bilo tek tako, zato sto su hteli da postanu bogati, kako bi ti rekao. Zasto su zrtvovali ljude (i jos uvek ih zrtvuju) u krvavim ritualima, ako je to sve zbog novca kako ti kazes??

Da, te familije drze 90% ekonomije celog sveta, sto na svoje sto na tudje ime, na imena ljudi koji su njihove sluge. Ali, daleko od toga da se sve to zlo radi samo zbog novca. Da je zbog novca ne bi bilo programiranja uma i ne bi bilo kanibalizma. Njima novac nije glavna okupacija, sta ce im kada ga oni prave. Uvek mogu da naprave inflaciju, to nije problem, tako da ne radi se to zlo zbog novca. Novac je danas samo sredstvo kojim se na veoma lak nacin kontrolise ovolika populacija.

Danasnji Jevreji nemaju apsolutno nikakavu povezanost sa srednjim istokom. Prica o Abrahamu kako ide iz grada Ur i stigne u Canaan je ustvari prica o Reptilskim hibridima koji napustaju Sumersku teritoriju i kolonizuju druge delove centralne Azije i srednjeg istoka. Vecina Evropsko-Americkih Jevreja ima genetsku konekciju sa Hazarima, koji su svi uzeli jevrejsku religiju 800tih godina u novoj eri da bi zaobisli katolicku vladavinu u Rimskoj imperiji koju su drzali njihova reptilska braca iz Vavilona, koji su usli u Evropu davno pre njih.

Vavilon je bila civilizacija koju je Sumer razvio, znaci Sumeri su postali Vavilonci i onda su se rasirili po Centralnoj Aziji i postali Hazari. Zato su se zvali Iluminati, tada Vavilonsko bratstvo. Vavilonsko bratstvo se spojilo sa Atlantidjansko-Egipatskim skolama u Evropi i postali su Masoni. Ovo nadolazenje Hazara je pripremilo put za Mongolsko-Reptilske horde da marsiraju ka Evropi.

Rimljani(predvodjeni drugom grupom Reptilskih hibrida) su poceli da se shire u centralnoj Aziji, Britanskim ostrvima, i severnoj Africi. To je postalo problematicno za Hazare u Kavkazu jer Hazari su kontrolisali sve puteve izmedju Azije, Evrope i srednjeg Istoka. Oni nisu hteli da placaju porez Vatikanu ili Hriscanskim Rimljanima. Iluminati(reptilski hibridi) medjusobno nisu slozni. Hazarska elita je takodje bila reptilska. Da bi izbegli da budu stavljeni pod kontrolom Rimljana ceo Reptilsko-Hazarsko-Vavilonsko-Sumerski sektor je presao u Jevrejsku veru 800 tih godina u novoj eri. I onda da infiltriraju i kontrolisu svoju Evropsku Reptilsku bracu, sada novi jevrejski emigranti su usli na zapad tako sto su se prvo naselili u Rusiju, Nemacku, Poljsku, Bohemiju, koja je postala Cehoslovacka i Madjarska.

Poslednja izmena:
Zasto su spameri i njihovi moderatori zakljucali ovu zadnju temu o reptilima:
http://forum.krstarica.com/threads/293122

Zato sto ne mogu da opovrgnu izrecene dokaze, pa zakljucavaju teme.

to da su validni dokazi, do sada bi vojska i policija zaplenila server krstarice i poslala isti masonima ili iluminatima ili teletabisima, svejedno.

A autore postavljace dokaza bi mrak progutao i osvanuli bi na reptilijanskoj gala veceri, sve sa jabukom u ustima.

I jos ostaje pitanje spamera...
Ko je u stvari ovde spamer. Mi koji se malo zabavljamo na pdf-u zabava, ili vi koji nas ometate svojim, po meni, totalno neprihvatljivim teorijama koji ne samo da vredjaju hriscanstvo, nauku i logiku, nego svaciju inteligenciju.

Ova tema o reposima je sasvim dovoljna, druga ne treba. Narocito sto niste znali odgovoriti na pitanja iz prvog posta teme.

Evo jednog prilicno ubedljivog primera shapeshiftinga na CNN snimku specijalno za Milicu cobanicu.... ;)

Obratite paznju na 0:26 sekundi.

Ko li je samo editovao ovaj snimak? Verovatno vasi voljeni "VIP" vladari sveta ...koji su puni vrlina i dobrote ...ma pravi sveci.

Milice, ovaj se bas trudi oko tebe.. :):)

"Mi" nikad nismo tvrdili da volimo svetske vladare. Cak sta vise, neke i prezirem.

Snimak je laznjak, to ce da potvrdi svaki amater -editor najmanje lokalne tv stanice.
A i YouTube nije izvor verodostojnosti. Svaka fukara moze nesto uploadovati i folirati narod "kako je to to"

:)

Milice, ovaj se bas trudi oko tebe.. :):)

"Mi" nikad nismo tvrdili da volimo svetske vladare. Cak sta vise, neke i prezirem.

Snimak je laznjak, to ce da potvrdi svaki amater -editor najmanje lokalne tv stanice.
A i YouTube nije izvor verodostojnosti. Svaka fukara moze nesto uploadovati i folirati narod "kako je to to"

:)

Ma da .. to je tvoja cuvena "logika".

Ili ovde imamo tvoj defintivan sud "Snimak je laznjak".
Ali nesto ne vidim neki razlog istinitosti ovog suda ... na cemu se temelji njegova istiniost? A da.. .kazes svaki amater ce to potvrditi. E ovo vidis nije logika vec logicka greska gde se uzima kao argumenet tvrdnja "svi, svako, vecina ..opste je poznato ..i slicno.

Dok ne izneses dokaz da ovo nije istina i da je snimak lazan on ostaje ni jedno ni drugo. Moze biti lazan a moze biti istinit. A sta ti verujes....mnogo me zabole.... samo nemoj to svoje verovanje iznositi kao argument .
Nema nikakve protivurecnosti u tvrdnji da nama vlada neljudska rasa... dakle logicki je to moguce a da li je i istina ne mozemo biti sigurni. Rojal je defintivno ubedjen da oni postoje jer on kaze da je tako nesto video i on ima razloga za to ubedjenje ... ali mi ostali i vi nazovi "skeptici" mozemo samo verovati ili ne. Tako da bi bio red da se spustis sa grane na koju si se popeo i sa koje pljujes ljude otvorenog uma.

Zabole te....sta? Zar te niko nije ucio da se tako ne izrazavas po forumima? :) Gubis zivce?

A mene "zabole" sto tebe "boli", i koristicu svoje pravo postovanja ovde koliko god mogu, jer volim da gledam u arenu.

A vidis, vecinu nas ovde boli uvo za tvoje furke, i za tvoj trud da ispadnes pametan.
I moje verovanje jeste argument, ali nije dokaz. Odnesi snimak kako sam ti rekao na analizu i uverices se. Ne moras mi zahvaljivati :)

Nazvao si me izmedju redova majmunom...hahahahha...kao sto rekoh, gubis zivce.. :)

:mrgreen:
Zeleno reptilče.
:hahaha1:
Moje mišljenje je da ljudima kao ovcama neka interesna grupa vlada.
E sada,jesu li to reptiloidi,insektoidi,ili fašistoidi nije ni bitno.
Tiraniju treba skršiti.Lagano.Ignorisanjem.
Živjeti svoj život na normalan način.
NE DOZVOLITI manipulaciju.
Kako objasniti vladavinu priglupih kretena na planeti?
Pa samo PODRŠKOM nekijeh tamo.
Ako su reptilijanci,poslati kletvu na njih.
Tipa dabogda ih mama u ptičjem kljunu poznala.
:hahaha:
I ne napadati jedni druge bez razloga.
Osim ako neko nije reptil,onda primjenjujem kletvu na nj...

Dakle, video sam slične stvari i ono, paranoja je neverovatna

kao prvo mora se shvatiti da su ispred tih ljudi reflektori i da su oni našminkani

na ovom snimku iznad je odsjaj od kapaka

na nekim sličnim snimcim je u pitanju odsjaj od reflektora u očima
evo ilustrovaću u paintu
f_okom_829d9d7.jpg

Back