Reptoidi vanzemaljci

Prica koju sam procackao na internetu kaze sledece : Reptilni vanzemaljci iliti Lizardmeni su praistoriska superirna civilizacija koja je nekada davno pre homosapiensa objavila rat Bogu u cilju da samo ona upravlja univerzumom . Bog je porazio reptile i osudio ih da budu hladnokrvni zbog cega zive podzemljom . To je deo price iz nekakvih drevnih legendi koje takodje cesto ukljucuju spevove o tome kako se Princ uzima za reptila (kod nas za zabu) koja se pretvara u prelepu princezu .

Koliko shvatam savremeni teoreticari reptila smatraju da su vanzemaljci odavno na zemlj . A ti vanzemaljci su reptili iliti lizardmeni . Oni imaju moc da se pretvaraju u bilo koji oblik a hrane se ljudskom energijom koju ljudi zrace pod jakim emocijama bilo losim ili pozitivnim . Cesto se spominje fizicko hranjenje ljudima (sto je velika glupost) .

Da li su reptili na vrhu piramide ili ima neko iznad njih ? Sta je sa tim Bogom koji ih je porazio i ko je taj Bog ? Sta savremeni zastupnici teorije reptila mogu da dodaju u najkracim crtama .

Legenda kaze da poledjina americkog dolara kaze da moze biti samo jedan . U dobro verujemo .

http://2.***************/_yg0vx16GexY/STTgrojRHnI/AAAAAAAAEDE/QjoHh-Bw6O0/s400/billete_dolar_usa.jpg

annuitcoeptissmall.jpg

Postoji trinaest stepenika do vrha piramide . Na samom vrhu piramide nalazi se oko Reptila ili bar oko neke zivotnje sto se moze reci sa obzirom da ljudsko oko nema ovoliko cudnih bora i ovakav polozaj . Ne zna se ko je izmedju vrha i trinaeste stepenice .

Sta vi mislite ? Ja mislim da nema dovoljno dokaza a ima previse nedovrsenosti kao sto su : Sta je cilj tih Reptila ? Zasto ga odmah ne izvrse kad su vec superiorni ? Sta je sa Bogom koji ih je nekada davno porazio ? Cekam Reptilne strucnjake da u kratkim i jasnim crtama (bez koriscenja nejasnih termina) daju odgovore na postavljena pitanja .

Da vas vidim :zper:

Nisam nijednom komentarisao bilo kave teme koje se ticu tih "gospodara sveta" u obliku reptila....
Ono sto me povuklo je to sto mi je vise dosadilo da se teme o tome otvaraju skoro svaki dan.

Ja bih tim zagovornicima teorije o reptilima postavio samo jedno pitanje:

CEMU rasprava o tome, ako je ako kazete reptiloidna civilizacija mnogo naprednija od nase?
Cak i da utvrdimo da oni postoje, sta covecanstvo moze uraditi?
Ako su planirali da nas sve pojedu(ili poj.ebu svejedno) kakve su nase sanse da se od toga odbranimo?

pa neka otvaraju ljudi teme moraju da predstave svoju inteligenciju negde kad nigde drugde nemogu zato sluze forumi

dok nisam dosao na ovaj forum nikada niko nije spominjao ove reptile a imam par drugova koji vole te misterije ali kad sam ovde o tome cuo pa ljudi da li ste vi normalni Reptili neki kontrolisu zemlju cujete li vi sebe ili transformisu se e sta sve covek nece procitati :worth:

mada covekova masta moze svasta

Cuj, da li ja imam deset godina...ako ja imam 10. vi reptiashi imate 3.

Vi reptile, ja wc solje...vi NLO, ja letece WC Solje...svako ima pravo na svoju teoriju.
Kad meni osporavaju moju, ili zele svoje da nametnu, ja pocnem cirkus colorado... :)

I onda im bude krivo sto ljudi padaju na moje sale. I to stariji izreliji ljudi, emocionalno i u svakom drugom pogledu formirani. :)

Cuj, da li ja imam deset godina...ako ja imam 10. vi reptiashi imate 3.

Vi reptile, ja wc solje...vi NLO, ja letece WC Solje...svako ima pravo na svoju teoriju.
Kad meni osporavaju moju, ili zele svoje da nametnu, ja pocnem cirkus colorado... :)

I onda im bude krivo sto ljudi padaju na moje sale. I to stariji izreliji ljudi, emocionalno i u svakom drugom pogledu formirani. :)

Jeli ti drugar, reputaciona moc ti je 13 slucajnost ili .... :think: :per:

CEMU rasprava o tome, ako je ako kazete reptiloidna civilizacija mnogo naprednija od nase?
Cak i da utvrdimo da oni postoje, sta covecanstvo moze uraditi?
Ako su planirali da nas sve pojedu(ili poj.ebu svejedno) kakve su nase sanse da se od toga odbranimo?

Ko kaze da su naprednija civilizacija. Mi smo "bozja" deca a oni su deca "satane". Covek je u svojoj sustini cista ljubav, a oni su cisti strah. Samo su nas izdegenerisali i to je to, izmanipulisali su nas da budemo kao oni. Originalna ljudska rasa je starija od reptilske. Sad ces ti verovatno da postavis pitanje: "Ako nisu napredniji kako su Drako uspeli u kontroli nad ljudima i kako i danas uspevaju?" citiracu: "Tako što su čoveku usadili svoj um. Usadili su mu način razmišljanja koji njima odgovara, mentalitet roba. Pored toga su genetskim manipulacijama promenili DNK čovekov. Skraćena je i percepcija čovekova, on više ne vidi druge dimenzije kao nekada kada je bio celovit i mogao da opaža i deluje ne samo na fizičkom planu, nego i na astralnom, mentalnom i duhovnom kao u svom prirodnom okruženju. Sada čovek ne vidi ništa osim materijalnog sveta, ostale dimenzije samo nejasno naslućuje kroz snove, vizije i 'mistična iskustva'. Zato su mu Drako-Iluminati te 'više svetove' predstavili kao 'božanske' ili numinozne, a bića koja tamo žive kao 'bogove'. A to su bili oni. "

Sta covecanstvo moze da uradi? Grupno nista, individualno mnogo. Dokazano je da ne postoji kolektivno spasenje niti kolektivno budjenje, samo INDIVIDUALNO.

Kakve su nase sanse da se odbranimo? Ne znam nisam toliki strucnjak. Navodno mozda bude i nekih intervencija sa strane....

Poslednja izmena:
Ajde da pitamo Schwarzyja da nas opet spasi.
Samo Conan saves the day.
Ali ne,buniće se Oziman.
Tražiće da Terminator spomene kevu zmijama.
Možemo i da pitamo J Lo i onog repera da im se naspominju mame...
nazvaćemo i Michele Pfeffer kao LadyHawk da ih pokida...
:hahaha:
:mrgreen:

Šta znate o nestancima dece?

Siguran sam ništa, jer o tome ne želite ništa da znate.

Prema podacima Ministarstva pravde u SAD godišnje nestaje oko 800.000 dece samo u SAD. Od toga je broj dece koja nestaju bez ikakvog traga, koja se više nikada ne nalaze, ni živa ni mrtva, oko 450.000. U Indiji taj broj prelazi 1.000.000 godišnje.

Zašto nestaju? Odgovor je u knjigama 'Najveća tajna' i 'Priče iz vremenske omče'
http://rapidshare.com/files/188728837/Najveca_Tajna_Dejvid_Ajk.pdf
http://rapidshare.com/files/198200268/David_Icke_-_Price_iz_vremenske_omce.pdf

Kako nestaju? Tako što vi to dozvoljavate svojim neznanjem.

Svoju decu i sebe morate da čuvate znanjem, a ne fizičkim i mentalnim ograničenjima.

Poslednja izmena:
Ne.
Ja ne verujem u repose, samim tim ni da otimaju decu okolo.
A pravilnik krste lepo kaze kako prolaze oni koji kace piratski materijal na forum...to je bilo samo prijateljsko upozorenje, da ti mod ne bi seo za vrat, a ti mene po defaultu optuzio da ja imam "moc"...

Back