Reptoidi vanzemaljci

Bog zna...
A ti kao ne znas u sta mi verujemo... :roll:
Aj obrazloszi ovo jer :dontunderstand:
Ovo takodje ne razumem, hoces da kazes da se neko moli kad neko kaze knjiga, ili jede? :dontunderstand:

Pa znam... Sta im je svetinja? Knjiga koju je napisao covek....
zeleno, jbbg , prosuo sam vodu po tastaturi pa ponekad brlja... Pitanje dal je vernike lako kontrolisati? Naravno da jeste. Milioni rade ono sto im knjiga kaze. Narandzasto se odnosi na zeleno....

Pa znam... Sta im je svetinja? Knjiga koju je napisao covek....
zeleno, jbbg , prosuo sam vodu po tastaturi pa ponekad brlja... Pitanje dal je vernike lako kontrolisati? Naravno da jeste. Milioni rade ono sto im knjiga kaze. Narandzasto se odnosi na zeleno....

Bibliju su pisali ljudi koji su bili ispunjeni Duhom Svetim i tako je i pisali kako im je od Duha dato...
Mi ne obozavamo knjigu vec Boga, ako mi neko kaze da uradim nesto sto nije po RECI BOZIJOJ onda to i necu, znaci ne moze lako da manipulise...

Bibliju su pisali ljudi koji su bili ispunjeni Duhom Svetim i tako je i pisali kako im je od Duha dato...
Mi ne obozavamo knjigu vec Boga, ako mi neko kaze da uradim nesto sto nije po RECI BOZIJOJ onda to i necu, znaci ne moze lako da manipulise...

Ako su knjigu pisali judi ispunjenim Bogom, kako onda ono sto pise u knjizi moze biti laz?

I da, manipulise vama vec skoro 2000godina, govori vam kada da se molite, kako, sta da jedete i kada, kada da se kecate ( sexate )... i stotine miliona hriscana to radi, znaci da, ovce kojima manipulise obicna knjiga....

Mi to radimo slobodnom voljom i zelimo.
Odakle ti to sta da jedemo? Bog je rekao da mozemo sve da jedemo, u starom zavetu neke zivotinje nisu smele jer su bile neciste, ali su sada i one ciste zbog Hristove krvi.

Slobodnom voljom? Radis to jel ti je obecana nagrada, znacio kao malo dete si koje ce pojesti i karfiol/brokoli samo ako posle otoga dobije omiljenu cokoaldu... Religija ne dopusta slobodnu volju....

Kako odakle? Sta je post? Znaci govori ri sta da jedes i kada, tj. brani ti da jedes odredjenu hranu. Kako su se to procistile? Pile njegovu krv ili sta?

Slobodnom voljom? Radis to jel ti je obecana nagrada, znacio kao malo dete si koje ce pojesti i karfiol/brokoli samo ako posle otoga dobije omiljenu cokoaldu... Religija ne dopusta slobodnu volju....

Kako odakle? Sta je post? Znaci govori ri sta da jedes i kada, tj. brani ti da jedes odredjenu hranu. Kako su se to procistile? Pile njegovu krv ili sta?

Pa eto koliko malo poznajes Bibliju i sudis sa ne znanjem...
Prvo Bog je rekao da ne sudimo onima koji jedu jer to cine jer meni zahvalljuju, i onaj koji ne jede opet cini mene radi. (Znaci sam postis kad imas potrebu za tim, a ne onaj post koji je sastavio ne znam ko... i post ne ukljucuje samo ne ''jedenje'')
Ja jednostavno zelim da budemo sa Bogom i sa njim u njegovom carstvu. Al ti to ne razumes, nisi spreman da ucinis taj korak i da poverujes, zasto ne zatrazis pomoc od Boga ali iskreno, pa da vidis jel postoji ili ne.
Za ovo poslednje pitanje: :roll: :roll: :roll: nisu...

Mi to radimo slobodnom voljom i zelimo.
Odakle ti to sta da jedemo? Bog je rekao da mozemo sve da jedemo, u starom zavetu neke zivotinje nisu smele jer su bile neciste, ali su sada i one ciste zbog Hristove krvi.

pojasni mi malo ovaj deo...sta je to po tebi Hrist radio sa zivotinjama pa im oplemenio krv...kod ljudi se zna kako se oplemenjuje krv...a kako kod zivotinja??

sad sam te provalio...ti si bre bogohulnik i sluga necastivog,preobucen u mantiju vernika i bogougodnog coveka..inace,ko bi drugi proturio ovo???

pojasni mi malo ovaj deo...sta je to po tebi Hrist radio sa zivotinjama pa im oplemenio krv...kod ljudi se zna kako se oplemenjuje krv...a kako kod zivotinja??

sad sam te provalio...ti si bre bogohulnik i sluga necastivog,preobucen u mantiju vernika i bogougodnog coveka..inace,ko bi drugi proturio ovo???

Zar nije Bog u viziji pokazao apostolu Petru razne zivotinje i rekao mu da ne odbija ono sto je ocistio?

Ocistio ih je na isti nacian kao i nas, YHWH ti je vec odg, gde se to spominje.
Znas da su i gubavsi postali cisti...
A bogohulno je sta?

Jeste krvlju, umro za nas, sve dok ne ukapiras ;) :D

Ma da, ti video svojim ocima.... Znaci kada su ga razapeli postavili su kanticu ispod i sakupili krv, onda su angazovali kompaniju koja se bavi zaprasivanjem komaraca i napravili rastvor krvi i vode i tako zaprasili celu planetu ( koja je tada bila ravna ) i tako procistili sve ljude i zivotinje... da znas ima logike, dobra prica za neki SF film B-produkcije....

Ma da, ti video svojim ocima.... Znaci kada su ga razapeli postavili su kanticu ispod i sakupili krv, onda su angazovali kompaniju koja se bavi zaprasivanjem komaraca i napravili rastvor krvi i vode i tako zaprasili celu planetu ( koja je tada bila ravna ) i tako procistili sve ljude i zivotinje... da znas ima logike, dobra prica za neki SF film B-produkcije....

Ti stvarno nisi uzeo Bibliju u ruke?
To sto pises nema veze sa mozgom... :sad2:
Blago onima koji veruju, a ne vide...
Nisam video ali znam eto znam jesu.

Back