buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.846
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da smo dokazali koliko je Zeitgest "ozbiljan" dokumentarac. Autor je smesan i neobrazovan...

A cime ste to "dokazali"?![]()
Izvini mooolim te, procesljaj par tema o Zeitgeistu! Autor ocigledno nije imao istoriju ni kao predmet u osnovnoj...
Mentalno su programirani da osvoje i absorbuju sve rase i vrste sa kojima se sretnu. Oni koji ne mogu biti absorbovani bice unisteni. Cilj ovog svega je bilo da se dodje do zakljucka koja je najsavrsenija forma u fizickoj realnosti koja moze da postoji u bilo kojoj okolini. Naucno, reptilski dnk se ne menja mnogo u toku vremena.
Oni imaju teokratsku vladavinu zasnovanu na ritualizmu i strogoj hijerarhiji. Smatraju sebe superiornim i zaduzenim da dovedu u red fizički kosmos i da vladaju njime.
Kako komuniciraju sa ljudima?? Jel mislis na cistokrvne reptile, ili ove sto su 50% ljudi 50% reptili, kao sto su Bush, Rotsildovi itd???
Hm pitas da li imaju obicaj da voajerisu, nevidljivi? Pa ovako, pre nego sto su nastali fizicki reptili, nastali su nefizicki reptili. Dakle imamo one koje ljudsko oko moze videti, i one koje ne moze. Ti nefizicki Reptili tj. astralni se drugacije nazivaju Demoni. Satanisti kada prizivaju demone i djavole, oni ustvari prizivaju nefizicka Drako Reptilska bica, koja se nalaze na nizim astralnim nivoima. Postoje citavi ritualni praznici koje upraznjavaju reptilsko-ljudske porodice, gde zrtvuju ljude i prizivaju svoje nefizicke, astralne srodnike.

Samo shto ovo nije tema kontradikcije o machkama nego "kontradikcije o reptilima"
A dokazano je da ne samo da kontradikcija nema vec je njihovo(reptilsko) pojavljivanje u SVIM religijama sveta
PRAVILO
Shto pokazuje konzistentnost a opovrgava kontradiktornost verovanja u netelesna pandimenzionalna bica koja se bave nama iz nekog razloga.
Najdirektnije ih pominje Kuran u "Suri o Dzinima" kako sam naveo na temi o reptiloidnim vanzemaljcima i to Ibn Mesud koji chak navodi i podelu ;
Napomena moderatorima;ovo nije religijska rasprava vec svedochenje istorijske, poznate licnosti.

Posto smo pokazali da je kontradikcija jedino u glavama nojeva koji veruju da opasnost prestaje kad je zabiju u pesak, resih da vratim ovu temu na prvu stranu.
Da sam kojim slucajem moderator , postavio bih je kao lepljivu da ne moramo iznova i iznova da objasnjavamo novopridoslim clanovima foruma na sta se misli kad se pominju reptilci.![]()

I sad su se strasti smirile pa idemo nastavak.
Koga tema ne zanima, slobodno nek ide u kafanu i tamo nek se cudi .
Kako to lepo rekoh (volim da citiram sebe jer puno toga pametnog sam kazo) mnogi se nasi prijatelji forumasi utrkuju u materjalizmu zaboravljajuci sopstvenu religioznost.
A onda pocnu cestitanja raznih verskih praznika i takoto.
Sve vreme ukazujem na apsurdnost takvog stanovista po kojem u jednu verziju postojanja nekog nadprirodnog sveta sa andjelima i demonima verujete a drugu tako naivno dbacujete.
Naravno da se iza svega toga nalazi neki drugi svet. Druga dimenzija .
A sve ono sto smo navikli da prihvatamo u religioznom miljeu zvuci cudno i neverovatno kad se na isto pogleda iz realistickog rakursa.
Zanimanja svestenika su realna .
Opasnost od koje nas oni cuvaju i spasavaju, takodje realna.
Sta mislite zbog cega Jevreji i Muslimani svojoj deci cak odsecaju kozuricu?
Religijski aspekt iu razmatranju reptiloidnih tema je prosto neizbezan jer se upravo religije sveta na manje ili vise slican nacin bave istom temom i to vec hiljadama godina.![]()

![]()
They live, fim koji govori o tome kako ljudi zive u sistemu koji su stvorili entiteti koji su naizgeld ljudi ali zapravo You' re wrong, dead wrong. Oni su zapravo vasi gospodari a mi njihovi robovi koji radimo prljave stvari za njih i to potpuno slobodnom voljom. Obozavaju kad neko radi za njih slobodnom voljom. U svakom slucaju pogledajte film, ukoliko to vec niste. THEY LIVE!

Odlicno.
Sad razgovaramo.
Daklem meni je sizofreno kad neko sebe naziva vernikom, obreze sinu prepucijum jer mu je tako nalozilo neko bice iz druge dimenzije,odbija da jede pojedinu hranu jer mu je zabranilo neko bice iz druge dimenzije ,radi mostvo cudnih rituala a s druge strane odbija da prihvati sastavni deo iste doktrine koji govori o onoj drugoj strani.
O opasnosti od koje nas svestena lica i razni verski obredii stite.
), niti danasnja nauka dozvoljava da se u ovako nesto veruje...Religiju gledam (a cini mi se i mnogi ljudi) kao nesto sto je kroz istoriju odrzavalo pojedine narode i davalo im volju za borbu i opstanak...
...i u isto vreme je religija bila razlog sukoba istih naroda...
Ko to naredjuje prolivanje krvi sopstvenom detetu?
Ko je taj koji se nasladjuje decijim bolom?
http://forum.krstarica.com/threads/402494
.Kome je ovo bilo upuceno?