Reptoidi vanzemaljci

http://aliens.monstrous.com/greys_and_dolphins.htm

reptile1.gif

:hahaha:
Slu-u-u-tiiim da me-e-e ne voliš...
NA-NA-NA-NA-NAAAAA...
(Ž.Samardžić)
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Sad ozbiljno. Na temu.
Slutim.
Novi zamah teme o reptilima.
Kako?Zašto?Pa evo:
uzeo ja meki film na DVD-u,kad ono trailer nekog filma,gdje neki kosmički brodovi...
Lebde.Nad gradovima,kao u Independece day.Neki alieni ljudskog lika kažu:ne bojte se.
Kad ono i nastavku trejlera,počnu otimati ljude,jedan ga rokne nečim u vugla...
Kad ono puče glava,nema krvi,nego ispod zelena krljušt.I reptilsko oko...
:eek: :hahaha: :mrgreen:
Znači,stiže uskoro u svjetska kina.Holivude,i bogu si težak!!!

Mentalno su programirani da osvoje i absorbuju sve rase i vrste sa kojima se sretnu. Oni koji ne mogu biti absorbovani bice unisteni. Cilj ovog svega je bilo da se dodje do zakljucka koja je najsavrsenija forma u fizickoj realnosti koja moze da postoji u bilo kojoj okolini. Naucno, reptilski dnk se ne menja mnogo u toku vremena.

Oni imaju teokratsku vladavinu zasnovanu na ritualizmu i strogoj hijerarhiji. Smatraju sebe superiornim i zaduzenim da dovedu u red fizički kosmos i da vladaju njime.

Kako komuniciraju sa ljudima?? Jel mislis na cistokrvne reptile, ili ove sto su 50% ljudi 50% reptili, kao sto su Bush, Rotsildovi itd???

Hm pitas da li imaju obicaj da voajerisu, nevidljivi? Pa ovako, pre nego sto su nastali fizicki reptili, nastali su nefizicki reptili. Dakle imamo one koje ljudsko oko moze videti, i one koje ne moze. Ti nefizicki Reptili tj. astralni se drugacije nazivaju Demoni. Satanisti kada prizivaju demone i djavole, oni ustvari prizivaju nefizicka Drako Reptilska bica, koja se nalaze na nizim astralnim nivoima. Postoje citavi ritualni praznici koje upraznjavaju reptilsko-ljudske porodice, gde zrtvuju ljude i prizivaju svoje nefizicke, astralne srodnike.

Ovo je veoma bitno ponoviti svaki put kad razgovaramo o njima.

Naime oponenti svih tema o reptoidima su sve vreme na pozicijama religioznosti zanemarujuci popu nojeva sa glavom u pesku i onu drugu stranu kojom se religija bavi.
Sta vise koja je osnovni uzrok i smisao postojanja religija.

I sad su se strasti smirile pa idemo nastavak.

Koga tema ne zanima, slobodno nek ide u kafanu i tamo nek se cudi .

Kako to lepo rekoh (volim da citiram sebe jer puno toga pametnog sam kazo) mnogi se nasi prijatelji forumasi utrkuju u materjalizmu zaboravljajuci sopstvenu religioznost.

A onda pocnu cestitanja raznih verskih praznika i takoto.:D

Sve vreme ukazujem na apsurdnost takvog stanovista po kojem u jednu verziju postojanja nekog nadprirodnog sveta sa andjelima i demonima verujete a drugu tako naivno dbacujete.

Naravno da se iza svega toga nalazi neki drugi svet. Druga dimenzija .
A sve ono sto smo navikli da prihvatamo u religioznom miljeu zvuci cudno i neverovatno kad se na isto pogleda iz realistickog rakursa.

Zanimanja svestenika su realna .

Opasnost od koje nas oni cuvaju i spasavaju, takodje realna.

Sta mislite zbog cega Jevreji i Muslimani svojoj deci cak odsecaju kozuricu?

Religijski aspekt iu razmatranju reptiloidnih tema je prosto neizbezan jer se upravo religije sveta na manje ili vise slican nacin bave istom temom i to vec hiljadama godina.:bye:

Samo shto ovo nije tema kontradikcije o machkama nego "kontradikcije o reptilima"

A dokazano je da ne samo da kontradikcija nema vec je njihovo(reptilsko) pojavljivanje u SVIM religijama sveta
PRAVILO

Shto pokazuje konzistentnost a opovrgava kontradiktornost verovanja u netelesna pandimenzionalna bica koja se bave nama iz nekog razloga.

Najdirektnije ih pominje Kuran u "Suri o Dzinima" kako sam naveo na temi o reptiloidnim vanzemaljcima i to Ibn Mesud koji chak navodi i podelu ;

Napomena moderatorima;ovo nije religijska rasprava vec svedochenje istorijske, poznate licnosti.

Posto smo pokazali da je kontradikcija jedino u glavama nojeva koji veruju da opasnost prestaje kad je zabiju u pesak, resih da vratim ovu temu na prvu stranu.:mrgreen:
Da sam kojim slucajem moderator , postavio bih je kao lepljivu da ne moramo iznova i iznova da objasnjavamo novopridoslim clanovima foruma na sta se misli kad se pominju reptilci.:per:

I sad su se strasti smirile pa idemo nastavak.

Koga tema ne zanima, slobodno nek ide u kafanu i tamo nek se cudi .

Neko moze u svetim pismima da nalazi veze sa reptilima, a oni koji drugacije gledaju i shvataju te svete knjige mogu da se ne slazu sa tim.

Njihovo pravo je da pokusaju da pobiju tudje, drugacije tumacenje knjige koju i oni postuju, jer to drugacije tumacenje, po njihovom misljenju, skrnavi poruku te knjige...

Tako da... oni koji ne veruju u postojanje humanoidnih reptila, a osecaju se prozvano, bilo pominjanjem neke svete knjige, ili necim drugim, imaju puno pravo da ovde komentarisu.

Kako to lepo rekoh (volim da citiram sebe jer puno toga pametnog sam kazo) mnogi se nasi prijatelji forumasi utrkuju u materjalizmu zaboravljajuci sopstvenu religioznost.

A onda pocnu cestitanja raznih verskih praznika i takoto.:D

Sve vreme ukazujem na apsurdnost takvog stanovista po kojem u jednu verziju postojanja nekog nadprirodnog sveta sa andjelima i demonima verujete a drugu tako naivno dbacujete.

U ono vreme, onoliko razvijena tehnologija i svest ljudi, neke stvari drugacije nije ni mogla da objasni, pa je plamteci zbun bilo prihvatljivo objasnjenje....

Da neko danas prica da je video plamteci zbun koji govori, naravno da bih mislio da je sizofrenik, jer mu sve ono sto smo do sada saznali ne dozvoljava da na takve nacine objasnjava gomilu pojava.

Ljudi postuju vecinu tih prica ne zato sto bezuslovno veruju u njih, nego zato sto ih one odredjuju i tim pricama su se razlikovali i u proslosti od drugih....

Da li su podjednako naivna objasnjenja od pre par hiljada godina kada su se ljudi poistovecivali sa zivotinjama, pricali sa drvecem, radjali bez odnosa i ova novokomponovana od pre par decenija kada nam je nauka objasnila gomilu stvari...

Naravno da se iza svega toga nalazi neki drugi svet. Druga dimenzija .
A sve ono sto smo navikli da prihvatamo u religioznom miljeu zvuci cudno i neverovatno kad se na isto pogleda iz realistickog rakursa.

Zanimanja svestenika su realna .

Opasnost od koje nas oni cuvaju i spasavaju, takodje realna.

Sta mislite zbog cega Jevreji i Muslimani svojoj deci cak odsecaju kozuricu?

Religijski aspekt iu razmatranju reptiloidnih tema je prosto neizbezan jer se upravo religije sveta na manje ili vise slican nacin bave istom temom i to vec hiljadama godina.:bye:

Kao sto rekoh na pocetku, sto se mene tice, nemam nista protiv da neko iznese svoje vidjenje pojedinih stvari, tako da ne bi trebalo da bilo ko ima problem ako se i ja iz odredjenih razloga sa tim vidjenjem ne slazem i te iste razloge i iznesem...

Odlicno.
Sad razgovaramo.:ok:

Daklem meni je sizofreno kad neko sebe naziva vernikom, obreze sinu prepucijum jer mu je tako nalozilo neko bice iz druge dimenzije,odbija da jede pojedinu hranu jer mu je zabranilo neko bice iz druge dimenzije ,radi mostvo cudnih rituala a s druge strane odbija da prihvati sastavni deo iste doktrine koji govori o onoj drugoj strani.
O opasnosti od koje nas svestena lica i razni verski obredii stite.

Ne mislim da vredjam ikog ovim mojim konstatacijama a ako ipak to nekog vredja ,izvinjavam se ali to je naprosto moje vidjenje.

they_live_movie_poster1.jpg

They live, fim koji govori o tome kako ljudi zive u sistemu koji su stvorili entiteti koji su naizgeld ljudi ali zapravo You' re wrong, dead wrong. Oni su zapravo vasi gospodari a mi njihovi robovi koji radimo prljave stvari za njih i to potpuno slobodnom voljom. Obozavaju kad neko radi za njih slobodnom voljom. U svakom slucaju pogledajte film, ukoliko to vec niste. THEY LIVE!

They Live, dobar film, ima dobru pouku koliko su ljudi izmanipulisani da razmisljaju samo o materijalnim i prizemnim stvarima... umesto o duhovnim vredostima coveka...

Covek postaje simbolicno zombi, tj duhovno mrtav, kada zivi materijalisticki i telesno samo....

Sto i film prikazuje... i ima puno takvih...

Ostlao je SF...

Svako ko veruje u Boga i Bibliju, zna da su Sotona i Demoni ti koji zavode ljude da budu takvi a ne neki vanzemaljci ili reptili...
I to su ti entiteti.. ili duhovna bica...

eto moje glediste :cao:

.

Poslednja izmena:
Odlicno.
Sad razgovaramo.:ok:

Daklem meni je sizofreno kad neko sebe naziva vernikom, obreze sinu prepucijum jer mu je tako nalozilo neko bice iz druge dimenzije,odbija da jede pojedinu hranu jer mu je zabranilo neko bice iz druge dimenzije ,radi mostvo cudnih rituala a s druge strane odbija da prihvati sastavni deo iste doktrine koji govori o onoj drugoj strani.
O opasnosti od koje nas svestena lica i razni verski obredii stite.

Ti recimo avramske religije ne odvajas od gustera, a onaj ko u avramskim religijama ne nalazi gustere, nece nikako da prihvati to tvoje vidjenje.
To sto neko veruje u nesto, ne mora da znaci da je u obavezi da poveruje i u ono u sta ti verujes, samo zato sto je, eto sposoban da veruje u nesto.

Sto se tice sizofrenije i religije...

Religiju gledam (a cini mi se i mnogi ljudi) kao nesto sto je kroz istoriju odrzavalo pojedine narode i davalo im volju za borbu i opstanak...
U ono vreme, kada su ljudi, neznajuci za bilo sta drugo, bezuslovno verovali u sve price na kojima se religije zasnivaju, postovali su obicaje i tako prezivljavali.
Ne pomocu neke uzvisene sile kojoj su se molili, nego pomocu volje koja je rasla s tim molitvama.
S obzirom da je sve to odrzavalo nase pretke, meni nije tesko da odvojim jedan dan u nedelji i odam pocast ideji i ljudima zbog kojih i danas postojim.
Iz istog razloga postujem i praktikujem obicaje.

S obzirom da ne gledam na sve ovo kroz bice iz druge dimenzije, ne bih znao da ti odgovorim na pitanje zasto je sizofrenija kada verujes u jedno, a ne i kada verujes u nesto drugo...
Mogu samo opet da kazem da su ljudi pre nekoliko hiljada godina mogli sebi da dozvole ovakve price, a da je smisljanje takvih prica danas smesno, bas kao i verovanje i u one od pre par hiljada godina i u ove novokomponovane.
Postovanje je skroz nesto drugo... Ljudi se starim, biblijskim pricama ne smeju iz vec pomenitih razloga (te price su odrzavale ljude kroz istoriju), a ovim novim pricama ne mogu da se ne smeju, jer niti imaju istorijsku tezinu (nisu dovoljno stare i usadile se u narod :)), niti danasnja nauka dozvoljava da se u ovako nesto veruje...

To je moje misljenje...

Gledajte - verovanja su verovanja.
Neko veruje u Budu, neko u Hrista, neko u teorije zavere, neko ne veruje ni u šta.. i svako treba da poštuje tuđi stav. Svako ima pravo da veruje u sistem/filozofiju ili šta već i da iznese svoj stav o tome, dokle god to čini na kulturan način.
Dakle, nastavljamo diskusiju :).

Back