repriza - ZA SVE

teardrop:
Espi, može li OPTIMIST, 29. novembra 22a? Čini mi se da ga je neko pomenuo.

Moze,ali samo da znas da treba na vreme da se rezervisu stolovi,da je tamo uvek velika guzva i jako je zagusljivo - mislim mnogo puse,a slabo se luftira.Ako se sve slozite,ja nemam nista protiv.Procunjacu i ja malo po gradu sutra,ko hoce moze samnom,pa cemo da vidimo lokale koji su tog tipa,jer ko ce se sad svih setiti.:roll:
Eto,vi dajte jos neki predlog - i nek odmah svi kazu dal su za ili protiv,nemoj da se posle neko buni da mu nije po volji

tesko je narodu ugoditi,ali ja cu se truditi da svi vuci budu siti i sve ovce budu na broju - ako mi KOja ne smaze koju:lol: :lol: :lol:

Nećemo se do Uskrsa dogovoriti, ako pustiš da svi daju predloge :lol: Nego, bolje ti lepo tresni mesto i vreme, pa da vidimo ko će doći i za koliko ljudi treba rezervisati mesta. Ako mene pitaš, svi lokali su u igri, sem Hyatt-a ili nekih bircuza.

Cali, nisam sigurna ni da li sam te pitala :) Vidiš da se izmotavam?

ja sam spomenula onomad optimist, volim da idem tamo, a vidim nisam jedina, i to je ok. uostalom ima veliki drveni sto za nabacivanje konobara na isti heheheh, mogli bi njega da rezervisemo?! jes!

sto se struja okacila u avatar svaka joj cast!.A SAD MALO ONA! nece samo cali da se pridrzava lol. vidite da ima nesto dobro od sastanaka, ja se napokon svidela sebi na nekoj fotki!

Back