Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi gledao, nismo bili bas sjajni, Rumuni su jedna razbijena banda i zato smo pobedili
Stankovic i Milijas ne mogu da kontrolisu sredinu terena, Pantelic 5 ofsajda, Dragutinovic kiksao nekoliko puta
ali postoji tim, bore se za svaku loptu, motiv do neba, vidi se napredak
jos samo da popunimo rupe i da bolje trcimo, tj. Kacar umesto Milijasa, jos neko umesto Dragutinovica i bice to OK
E pa tako. Bar da vidim normalnu procenu. Nije vazno da li ce neko drugi da se slozi ili ne. Svako utakmicu vidi drugacije. Zavisi gde mu je centar paznje.

Hvala na komentaru, ali iskreno.:p

Nije mi jasno zasto je Zigic igrao poslednjih 15-ak minuta. Tad nam je treba Lazovic jer je svez i brz pa na kontru nesto da uradimo. Takodje, nije mi jasan Subotic kao zadnji vezni. On bi mogao da upadne na stopera 'mesto Dragutinovica.
Jos jedna stvar, da li mislite da je Ivanovic napravio faul kod gola?! Meni se bogami cini da je tako. Rukom je povukao Rumuna prilikom pada za sut.

Ja sam očekivao ulazak Lazovića umesto Žigića kao sigurnu izmenu još pre nego što je počela utakmica, a pogotovo kad je ispalo da Žigić osim ofsajda, faulova, gubljenja lopte, i jednog dobrog pasa Panteliću koji je ovaj prokockao i nije praktično ništa ni radio.

Subotić bi mogao da igra štopera, i verovatno je i već viđen za tu poziciju kao Dragutinovićev naslednik, ali ne još. Vidi se da je još uvek isuviše nesiguran. Bukvalno je bio tri puta blizu lopte, i jedino što je uradio je što je dobio žuti.

Ne, ne mislim da je Ivanović napravio faul. To su neka sitna čačkanja na granici faula. Standardna stvar. Bilo ih je nekoliko i tokom ovog meča. Kao recimo ono kad je Rumun u prvom poluvremenu ramenom lansirao Pantelića u reklame.
Ukoliko je nečeg neregularnog bilo kod tog gola, pre bih to tražio kod Vidića. Nisam dobro uhvatio šta je on tačno izveo, al' mi je delovalo malko sumnjivo.

Haha, koji smo klošari sa ovom krađom vremena. Pogotovo Stojković sa čekanjem da mu Rumun priđe, pa hvatanjem lopte u ruke. Priznajem da me bilo malo blam to gledati.

Svejedno, pobeda. Svaka čast momcima, al' vidim da nisam jedini kome upada u oči Milijaš kao standardni reprezentativac.

Ima tu još stvari poput situacija u kojima Žigić vodi loptu, a niko mu se ne otkriva kao da se od njega očekuje da nekog predribla, iako je i vrapcima na granama jasno da on ne bi mogao da predribla ni mrtvog konja. Pored toga, Dragutinovićeva i Pantelićeva nesigurnost, kao i to čuvanje rezultata k'o da se radi o klincima iz osnovne. Oni čuvaju rezultat tako što ispucavaju loptu sasvim napamet. Neće to na dobro izaći.

Zatim nedostatak kontinuiteta dobre igre tokom cele utakmice, što se verovatno najviše vidi kad se uporede prvo i drugo poluvreme gotovo svake utakmice. Suviše talasamo.

I da, kondicija. To nas je uvek jebalo. Baš sad je bio jedan jasan primer toga kad Krasić vuče loptu na desnoj strani, pretrči par metara i Rumun mu je bez ikakvih poteškoća uzme jer je ovaj jednostavno stao pošto nema snage da više trči.

:think:

Jok nego treba da se trka da izbaci loptu :roll::roll:

Rumuni ne mogu da se sastave, nista od njih. Sad treba ostati na zemlji i odrati posao protiv naizgled slabijih ekipa, mada, nama su te slabije oduvek bile veci problem od onih iz top klase :) bem ti mentalitet.

Sve pohvale Anticu, forsiranje dugih lopti kao i prekidi donose rezultate samo ako igras sa dva spica...konacno da imamo normalnog selektora. Svaka cast, dizem kapu CARE :)

Vazna pobeda, uz ne bas sjajnu igru. Vidic i Bane kraljevi, Obradovic dobar, Drago veceras ocajan, i treba sto pre osposobljavati Subotica da ga zameni. I nadam se da ce se Milijas sto pre prodati pa da ga vise ne gledam u reprezentaciji. Mislim, yebes igraca kome je najveci kvalitet to sto 'dobro drzi loptu'. Deki nesto slabiji nego inace, ali je pretrcao za dvojicu. Krasic :worth:

Cestitke na pobedi.

Ne znam zasto se toliko kritikuje. Kakva nam je reprezentacija bila prethodnih godina, ovo je odlicno.

Sto se tice Milijasa - Antic je uvek imao nekog mudraca u timu koji organizuje igru, izvodi slobodnjake, kornere - Milijas je klasicni Pantic. Zato ce igrati svaku utakmicu dok je Antic selektor.

Pantelic je igrao ono sto treba. Mi drugog za takvu igru nemamo. Jedino da zovemo Kezmana ponovo. Drago nije masina moze covek nekad da pogresi. Nikad niste ni videli Subotica kako igra, a vec hocete da menjate Draga. Eee...

Cestitke na pobedi.

Ne znam zasto se toliko kritikuje. Kakva nam je reprezentacija bila prethodnih godina, ovo je odlicno.
Sto se tice Milijasa - Antic je uvek imao nekog mudraca u timu koji organizuje igru, izvodi slobodnjake, kornere - Milijas je klasicni Pantic. Zato ce igrati svaku utakmicu dok je Antic selektor.

Pantelic je igrao ono sto treba. Mi drugog za takvu igru nemamo. Jedino da zovemo Kezmana ponovo. Drago nije masina moze covek nekad da pogresi. Nikad niste ni videli Subotica kako igra, a vec hocete da menjate Draga. Eee...

bold 1. u pravu si, ali imamo mi oci i tacno se vidi sta ne valja i sta treba da se ispravi, nije svaka reprezentacija losa ko Rumunija
bold 2. Milijas usporava igru, a te prekide je izveo ocajno, covek nije za vrhunski fudbal
bold 3. Pantelic je jednom odigrao kako treba, vratio se korak nazad i pustio pas Krasicu, mora mnogo bolje da se krece
bold 4. gledao sam Subotica u Bundes ligi, da budem iskren nisam odusevljen, ali je mlad i moze postati bolji, Drago moze biti samo gori, svaka mu cast za sve sto je do sad dao, imam stvarno lepo misljenje o njemu, ali treba da se misli na buducnost

Ljudi, realno, mi ne raspolazhemo igrachkim kadrom kao francuzi, pa da mozhemo da se zhalimo mnogo, jeste da su milijash i pantelic bili loshi, ali na kraju, mi JESMO pobedili, shto znachi da Antic zna shta radi kad njih stavlja u prvu postavu :) Ima josh vremena do kraja kvalifikacija, tako da ochekujem samo da budemo bolji i da nam se igra usavrshava, 'ajde da pustimo Antica da radi svoj pos'o :D

ovaj Zigic i Pantelic mi nedeluju dobro u napadu(pogotovo zigic)zasto jednostavno neproba da umesto nekoga od ove dvoice ubaci Lazovica ili pak Sulejmanija pa da vidimo :D
Zato sto se na ovakvim utakmicama nista ne isprobava. Na njima igraju iskusni kojih se i protivnik boji. Nije od velikog znacaja studirati njihovu igru na datoj utakmici. Pogotovu ako je dobijena. Postoje tu mnogi faktori zasto je neko na terenu a neko ne. Obican navijac to ne vidi. Ako jednog Zigica cuvaju dva ili tri igraca on ne mora na utakmici nista vise da napravi. Ostavlja slobodan prostor ostalima koji protiv sebe nemaju cuvara. I mnogo toga daljeg.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back