Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све навијачке теме су нажалост "lockovane"....
А пошто је репка актуелна после сјајне победе над румунима, и некако плашљиве игре у одбрани, јер је то био наш најјачи адут...
поздрав

ovaj Zigic i Pantelic mi nedeluju dobro u napadu(pogotovo zigic)zasto jednostavno neproba da umesto nekoga od ove dvoice ubaci Lazovica ili pak Sulejmanija pa da vidimo :D

pa ono sto je zigic radio na ovoj utakmici nije bilo toliko primetno ali
ON JE PRETRCAO NAJVISE BIO JE I U NASEM KAZNENOM STALNO JE VRSIO PRITISAK NA NJIHOV ZADNJI RED I UVEK JE OKO NJEGA BILO BAREM 2-3 PROTIVNICKA IGRACA

Ti si poreski otimac a ovamo aktivno doprinosis svim rusilackim aktivnostima! Jel? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
U koliziji su ti aktivnost i potpis. Opredeli se za jedno od ta dva da znamo hoces li sa nama ili da te izbombardujemo kad nam dodjes na vrata da otimas imovinu! :rotf: :rotf: :rotf:

Pa ja ne otimam!!! Ja za ono što oduzmem barem izdam potvrdu!!! Imam ja službene mada mnogo češće izdajem one svoje potvrde!!! Šta mogu kad ne volim da državu bacam u trošak!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha:
Mogu ja da upadnem i kroz prozor, i to direkt sa krova!!!
Podržavam svaki vid rušilačkih aktivnosti pošto mnogo volem da radim "u mutnom"!!!
Kriziram bez barem jedne prinudne naplate dnevno!!!

I jos da dodam: Ti si sa Tabom glavni rusilac moderatora po Krstarici a ovamo mene nopruzuju za takve aktivnosti. :sad2: Ja nikome nista nisam ni kaz*o niti sam mu nesto uradio. Sram vas bilo i tebe i njega! :evil:.................................................:hahaha:

Ja??? Rušilac moderatora??? Ti si mene pobrkao sa sobom!!! Nisam ja nikog srušio već je taj sam pao u depresiju kad je spoznao na šta mu pdf liči onda kad banuje sve one koji mu se ne svide!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back