Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
АЈ ДА ВИДИМО НЕВЕНА
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne gledam utakmicu ali kad vas vidim kako komentarisete kad dajemo golove a kako kad ih primamo dodje mi da vas sve isamaram!!!!!! Znate li vi ipak objektivno da posmatrate utakmicu i da ne menjate stavove posle svake uspesne ili neuspesne akcije!!!![]()
![]()
![]()
Ne gledam utakmicu ali kad vas vidim kako komentarisete kad dajemo golove a kako kad ih primamo dodje mi da vas sve isamaram!!!!!! Znate li vi ipak objektivno da posmatrate utakmicu i da ne menjate stavove posle svake uspesne ili neuspesne akcije!!!![]()
![]()
![]()
Fino fino pobjeda jedna protivnik manje
Ako si ovde na fudbalu i komentarises utakmicu koju gledas onda budi objektivan zbog onih koji utakmicu ne gledaju. Nemoj da lupetas kako god lopta ode tamo gde ti ne zelis.(ili obrnuto) Licno misljenje daj kad se utakmica zavrsi!!!ВИДИ ЕБАЛА ТЕ ОБЈЕКТИВНОСТ
Ajd i ja da se ukljucim. Slazem se za Milijasa, mada je dobro drzao loptu poslednjih 10 minuta. Igra Pantelica nema smisla. Nije mi jasno zasto je Zigic igrao poslednjih 15-ak minuta. Tad nam je treba Lazovic jer je svez i brz pa na kontru nesto da uradimo. Takodje, nije mi jasan Subotic kao zadnji vezni. On bi mogao da upadne na stopera 'mesto Dragutinovica.
Jos jedna stvar, da li mislite da je Ivanovic napravio faul kod gola?! Meni se bogami cini da je tako. Rukom je povukao Rumuna prilikom pada za sut.