Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne gledam utakmicu ali kad vas vidim kako komentarisete kad dajemo golove a kako kad ih primamo dodje mi da vas sve isamaram!!!!!! Znate li vi ipak objektivno da posmatrate utakmicu i da ne menjate stavove posle svake uspesne ili neuspesne akcije!!!:evil: :evil: :evil:

nisi gledao, nismo bili bas sjajni, Rumuni su jedna razbijena banda i zato smo pobedili
Stankovic i Milijas ne mogu da kontrolisu sredinu terena, Pantelic 5 ofsajda, Dragutinovic kiksao nekoliko puta
ali postoji tim, bore se za svaku loptu, motiv do neba, vidi se napredak
jos samo da popunimo rupe i da bolje trcimo, tj. Kacar umesto Milijasa, jos neko umesto Dragutinovica i bice to OK

Haha, koji smo klošari sa ovom krađom vremena. Pogotovo Stojković sa čekanjem da mu Rumun priđe, pa hvatanjem lopte u ruke. Priznajem da me bilo malo blam to gledati.

Svejedno, pobeda. Svaka čast momcima, al' vidim da nisam jedini kome upada u oči Milijaš kao standardni reprezentativac.

Ima tu još stvari poput situacija u kojima Žigić vodi loptu, a niko mu se ne otkriva kao da se od njega očekuje da nekog predribla, iako je i vrapcima na granama jasno da on ne bi mogao da predribla ni mrtvog konja. Pored toga, Dragutinovićeva i Pantelićeva nesigurnost, kao i to čuvanje rezultata k'o da se radi o klincima iz osnovne. Oni čuvaju rezultat tako što ispucavaju loptu sasvim napamet. Neće to na dobro izaći.

Zatim nedostatak kontinuiteta dobre igre tokom cele utakmice, što se verovatno najviše vidi kad se uporede prvo i drugo poluvreme gotovo svake utakmice. Suviše talasamo.

I da, kondicija. To nas je uvek jebalo. Baš sad je bio jedan jasan primer toga kad Krasić vuče loptu na desnoj strani, pretrči par metara i Rumun mu je bez ikakvih poteškoća uzme jer je ovaj jednostavno stao pošto nema snage da više trči.

Ajd i ja da se ukljucim. Slazem se za Milijasa, mada je dobro drzao loptu poslednjih 10 minuta. Igra Pantelica nema smisla. Nije mi jasno zasto je Zigic igrao poslednjih 15-ak minuta. Tad nam je treba Lazovic jer je svez i brz pa na kontru nesto da uradimo. Takodje, nije mi jasan Subotic kao zadnji vezni. On bi mogao da upadne na stopera 'mesto Dragutinovica.
Jos jedna stvar, da li mislite da je Ivanovic napravio faul kod gola?! Meni se bogami cini da je tako. Rukom je povukao Rumuna prilikom pada za sut.

Ajd i ja da se ukljucim. Slazem se za Milijasa, mada je dobro drzao loptu poslednjih 10 minuta. Igra Pantelica nema smisla. Nije mi jasno zasto je Zigic igrao poslednjih 15-ak minuta. Tad nam je treba Lazovic jer je svez i brz pa na kontru nesto da uradimo. Takodje, nije mi jasan Subotic kao zadnji vezni. On bi mogao da upadne na stopera 'mesto Dragutinovica.
Jos jedna stvar, da li mislite da je Ivanovic napravio faul kod gola?! Meni se bogami cini da je tako. Rukom je povukao Rumuna prilikom pada za sut.

ивановић је чоек био у офсајду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back