Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Subotic Chooses Serbia Ahead Of USA
Promising Borussia Dortmund defender Neven Subotic has opted to pledge his allegiance to the country of his parents, Serbia, rather than the United States.

Banja Luka-born centre-back Neven Subotic was involved in an international tug-of-war between Serbia, Bosnia, and the United States, but it now sees that the Serbs have won the heart of the Borussia Dortmund defender.

He was eligible to play for America having moved to the States in 1990 to escape the Yugoslavian civil war, and having represented the country at U-17 and U-20 levels.

There were even rumours of his being called up to the German national side, but FIFA ruled that impossible due to new regulations.

Agencije has reported that Subotic will play for Serbia in their upcoming World Cup qualifier against Romania on March 28.

FIFA approval is, however, still required before the defender can make his Serbia debut.

Subotic had been invited to play in next week's Serbia friendly against Bulgaria in Belgrade, but he opted to stay in Germany with Dortmund to concentrate on his match fitness.
http://www.goal.com/en/news/1059/serbia/2008/11/15/966084/subotic-chooses-serbia-ahead-of-usa

U bre,sta je ovo?! 6:1 za Srbiju?ßShvatam da Bugari nisu velesila,ali ipak da das 6 golova i da imas dva promasena penala,+dve precke i stativu...Bravo!!
Valjda su indisponirani Bugari više od nas tugovali zbog Savinog oproštaja od Repke!!! Mislim, ukoliko je uopšte neko od nas bio žalostan što penal-expert odlazi iz repke u kojoj je upravo i debitovao!!! Mislim, kome do sad nije bilo jasno zašto je Savo istinski majmun, mogao je to da sazna za samo 20-ak minuta njegovog oproštajnog reprezentativnog nastupa!!! Oni njegovi penali potpuno simbolišu uspjehe generacije u kojoj je nastupao!!! Ja sam kontao da u Repki nema većeg dunstera za dati gol od Marka, al' evo, Savi je trebalo samo par minuta među Orlovima, pa da nas potpunoma uvjeri da i nemamo zašto da žalimo zbog njegove reprezentativne penzije!!! Naprotiv!!!

ne kenaj bre mali
Milosevic i kada mu ne ide uvek, ali uvek ostavlja srce na terenu. Bori se, trudi se uvek, uz odlican osecaj za prostor i gol koji poseduje nabiflao je 37 golova u reprezentaciji. Eto, promasio 2 penala ali nastavio da grize i postigao 2 gola.

Da ne pominjem i to da je on jedna ljudska velicina sto je pokazao nebrojeno puta

Bori se ko Borac banjalučki!!! Ja bi mu dao još pet puta da promaši, samo da neko skonta koliki je to pajvan!!! Al ajd što čovjek ne pogodi dva puta iz penala, već što mu goldžija onako ladno samo se sobali u stranu i uhvati "živu loptu"!!! Jači šut po golu imaju klinci osnovci nego nesretnik Savo!!!

i kako sada da vicemo "savo majmune"
ode covek i upropasti fazon :hahaha:
Ovako:
"Otiš'o si Majmune, ostala je tuga...":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

...
Iskreno nisam neki Vaš simpatizer, ali bi mi bilo draže da igrate Vi na SP-u nego neki Norvežani, Šveđani ili Poljaci od kojih nikad ništa, sve predvidljivo....
ZAR NISI???!!! :dontunderstand:A JA 100% BIO SIGURAN DA SE LOŽIŠ NA NAS!!!:rotf::rotf::rotf:

Znam šta sam rekao.....na stranu to koliko volite Savu ali je sigurno bilo to vreme (1995 - skidanje sankcija pa do njegovom izostavljanja iz reprezentacije) kada je baš bilo mučno pratiti plave......ubaci u taj spisak i Jokanovića koji je umeo samo da šalje lopte u bunar.

Ma sve to nije ništa bez Branka Brnovića!!! Lik nas je oduševljavao svojim potpunim odsustvom svog bilo kakvog smisla za fudbal, a pogotovo odsustvom osjećaja za svoje pozicioniranje na terenu!!! Šta drugo očekivati od igrača koji ima ovako inteligentan sitnooki pogled!!!
Brnovic_Branko.jpg

Vaš najveći uspjeh od osamostaljenja ;) Nego lijepo to Vama ide, ne bi Vas baš volio u kvalifikacijama, a s druge strane volio bi jer nam često potcjenjujete igrače...nekako sam podvojen po tom pitanju :lol:...al nayebat ćete se vi još sa Francuzima i Rumunjima, dići će se oni...
Naravno da je najveći, pošto je Franjo nedugo nakon te tekme strkao pod intenzivnu i više se nije pojavio u javnosti!!! Ono što ste ga smrknutog gledali u loži na toj tekmi, bilo je i posljednje što ste ga viđali!!! Savićević vam se na ulicama Zagreba nadrkavao se sa BBB, vi sa igračem više na svom terenu ispali i to odmah u kvalif. za EP nakon onog 3. mjesta na SP-u, Ladić objeručke plivao onako uprazno za loptom koja se lagano kotrlja u gol, Jarni postao Roberta, potom još i Franjo sklopio ruke na prsa,...ma yebeš finale SP-a šta je bila ta tekma!!!

Poslednja izmena:
Bori se ko Borac banjalučki!!! Ja bi mu dao još pet puta da promaši, samo da neko skonta koliki je to pajvan!!! Al ajd što čovjek ne pogodi dva puta iz penala, već što mu goldžija onako ladno samo se sobali u stranu i uhvati "živu loptu"!!! Jači šut po golu imaju klinci osnovci nego nesretnik Savo!!!

Ti si mi se nasao strucan da sudis o njemu na osnovu jedne utakmice...promasio 2 penala, dao 2 gola...opet se nije sjebao psihicki vec nastavio da se trudi.
Savo nije za reprezentaciju, daleko od toga, ima 35 godina.
Ja znam da ti nisi bio rodjen 2000 godine pa nisi mogao da vidis koliko nas je covek slepao na Eu2000...a i cele te sezone je punio u primeri.
I odkud mu 37 golova, da nije neko izmislio? Iako ima pregrst golova postignutih protiv farskih ostrva, malte i slicno neki od njegovih golova su bili odlucujuci u konacnom plasmanu reprezentacije.
Savo nije ultra kvalitetan igrac, ali je imao solidnu karijeru i nadavao se golova...nikada nije odbio poziv za reprezentaciju, nikada nije postavljao ''posebne uslove'' kao neki.

prvo, ne volim ja Savu vec ga postujem.
kako mucno?
u kvalifikacijama za SP 98 smo fenomenalno igrali...
na Sp nesrecno ispustenih 2-0 protiv svaba i kakav poraz protiv holandije
da ne pominjem sta su nam sudije radile tokom kvalifikacija i prvenstva

Kvalifikacije za Eu 2000
Prvi u grupi
izjebemo direktno Croate, oni ni ne odu na prvenstvo.

da ne analiziram ponaosob

Jel bolje bilo kada ti je reprezentaciju vodio Klemente? ili Djukic? To je mrak naseg fudbala...
I pored tih tzv."uspeha"koje si naveo mi smo morali da igramo mnogo mnogo bolje...ali tada je postojalo više nego ikad podela u reprezentaciji na zvezdaše,partizanovce,strance (pa i njih su delili na zvezdaše i partizanovce),selektore (takođe po klupskom stažu) i sl.
A jedan od takvih je bio i Savo (bilo je pored njega još takvih).....i kada se sve to skupi,na ništa nismo ličili.
Ko podcenjuje?
Ja licno smatram da trenutno imate bolju ekipu...nama treba jos godinu dana sa Anticem...e onda....kad se izdignu ovi mladici, Ivanovic, Kacar, Krasic, Sulejmani....bice to tiim za respekt.

:ok:

I pored tih tzv."uspeha"koje si naveo mi smo morali da igramo mnogo mnogo bolje...ali tada je postojalo više nego ikad podela u reprezentaciji na zvezdaše,partizanovce,strance (pa i njih su delili na zvezdaše i partizanovce),selektore (takođe po klupskom stažu) i sl.
A jedan od takvih je bio i Savo (bilo je pored njega još takvih).....i kada se sve to skupi,na ništa nismo ličili.

:ok:

Covece....mi smo vicesampiona Evrope, Cesku dobili u oba meca....u Pragu je Savo postigao gol za pobedu u 90 minutu.Naprimer.
To je tada bio uspeh a ne "uspeh"....mogli smo bolje ali nismo morali...mafija je radila svoj posao, to stoji....zbog toga gospodin Antic nije ni hteo da cuje za reprezentaciju. Ko je pravio najvise problema i rasturao reprezentaciju? Uglavnom Crnogorci...ja ih ne mrzim ali tako je. Mijat nije hteo da igra ako ne igra njegov kum, Dejo je takodje postavljao neke specijalne uslove...Pixy, Savo, Jugovic, Sinisa nikada nisu pravili pitanje i njima je reprezentacija bila iznad svega.
Ipak, i pored svih "podela" kult reprezentacije je postojao sto se moglo videti i po poseti kada reprezentacija igra kuci. Ovo sada jos uvek ne lici ni na sta ali dobro...Antic je tu.

Ovako:
"Otiš'o si Majmune, ostala je tuga...":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ZAR NISI???!!! :dontunderstand:A JA 100% BIO SIGURAN DA SE LOŽIŠ NA NAS!!!:rotf::rotf::rotf:

Ma sve to nije ništa bez Branka Brnovića!!! Lik nas je oduševljavao svojim potpunim odsustvom svog bilo kakvog smisla za fudbal, a pogotovo odsustvom osjećaja za svoje pozicioniranje na terenu!!! Šta drugo očekivati od igrača koji ima ovako inteligentan sitnooki pogled!!!
Brnovic_Branko.jpg

Naravno da je najveći, pošto je Franjo nedugo nakon te tekme strkao pod intenzivnu i više se nije pojavio u javnosti!!! Ono što ste ga smrknutog gledali u loži na toj tekmi, bilo je i posljednje što ste ga viđali!!! Savićević vam se na ulicama Zagreba nadrkavao se sa BBB, vi sa igračem više na svom terenu ispali i to odmah u kvalif. za EP nakon onog 3. mjesta na SP-u, Ladić objeručke plivao onako uprazno za loptom koja se lagano kotrlja u gol, Jarni postao Roberta, potom još i Franjo sklopio ruke na prsa,...ma yebeš finale SP-a šta je bila ta tekma!!!

Kako si ti ovo s Franjom samo povezao, nema ti ravnog....u to vrijeme je većinu mlađe populacije u Zg bolio q... za Franju, mene prvog, tako da ti se zahvaljujem što si mi prosvijetlio neke stvari...vidim da si bio posebno zainteresiran za njegov lik i djelo i to valja cijenit, bez obzira koliko debilno to bilo....:hvala: Prije bi reko da je to onda bio naš najveći uspjeh...

A i baš sam si nešto mislio da bi se ti jedini mogo ulovit na ovakvu zayebanciju....;)

Poslednja izmena:
Stari dobri Branko Brnovic. Kad pomislim na njega, Jokana i Jugu osetim nesto toplo oko srca.

Jokan i Juga su bili kvalitetni igraci
mi danas nemamo takve na tim pozicijama
e sad smotani Brnovic i vecito nespremni Dejo i Mijat i nervozni Miha su nesto drugo
toj repki je falilo fizicke spreme (zato su nas Holandjani i mlatnuli golom u 89 minutu) i discipline, a i Santrac je bio strasan strucnjak:dash:

Slazem se, ali ipak smo nekako imali stabilnost u timu. Znalo se ko pocinje utakmicu, a ko ce da greje klupu. Ili je to bila posledica Santraceve ozbiljnosti ili klanovske pripadnosti, ne znam, ali znam da mi se to dopadalo. DOduse, tad sam bio dete pa mozda nisam nista znao o fudbalu.

Ne znam zasto pljujete coveka koji ima 35 godina. Cinjenice tipa broj golova za reprezentaciju i najbolji strelac na jednom prvenstvu govore valjda nesto. Dok je igrao, igrao je. Psovao sam ga na svetskom 2006 jer je vec tad bio spor i nije trebao da igra. Ali pre toga je bio jako dobar. Onaj njegov gol klizecim pokazuje instikt napadaca kakav Zigic i Pantelic nikad nece imati. A detinjasto je zezati coveka za dva promasena penala. Skupilo se sve: trema, pritisak, zelja....
Inace, slazem se da vise ne treba igrati u BG-u. Neko rece da ljudi tamo nesto rade. Prvo, to je diskutabilno, jer je poznato da cela Srbija radi za BG, a drugo, pa zar od 2 miliona ljudi nije moglo bar 30 hiljada da se namoli da dodje?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back