Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u sestro, al ti je opak jezik :lol:
Stojkovic je odlican golman, verovatno nas najbolji od raspada SFRJ
Naravno da je naj bolji !!! Jezik mi nije baš oštar koliko bi trebao biti...nego se ovde mnogi pro......ju ! Velike patriote...i veliki poznavaoci fudbala??? Ovaj što ga njaka...da se ocene dobijaju prema plaćenim porcijama mesa...baš ga pretera....ti brale odbrani 2 penala za 2 minuta...podigni 50.000 navijača na noge...pa ćeš dobiti u svim novinama devetke a ne samo od SPORTSKOG ŽURNALA....:).

Naravno da je naj bolji !!! Jezik mi nije baš oštar koliko bi trebao biti...nego se ovde mnogi pro......ju ! Velike patriote...i veliki poznavaoci fudbala??? Ovaj što ga njaka...da se ocene dobijaju prema plaćenim porcijama mesa...baš ga pretera....ti brale odbrani 2 penala za 2 minuta...podigni 50.000 navijača na noge...pa ćeš dobiti u svim novinama devetke a ne samo od SPORTSKOG ŽURNALA....:).

ma nase novine su cudo jedno
u Novostima je svojevremeno pisano da je Zajic otkrovenje sezone

Stojkovic, po meni, lose bira klubove, prvo Nant koji je bio u raspadu, pa Sporting kome je najbolji igrac bio Simon Vukcevic (proglasise ga ljudi za najboljeg stranca u ligi, smehotresno)
nek nadje neki normalan klub i bice bolje i njemu i nasoj repki, mi boljeg nemamo

ma nase novine su cudo jedno
u Novostima je svojevremeno pisano da je Zajic otkrovenje sezone

Stojkovic, po meni, lose bira klubove, prvo Nant koji je bio u raspadu, pa Sporting kome je najbolji igrac bio Simon Vukcevic (proglasise ga ljudi za najboljeg stranca u ligi, smehotresno)
nek nadje neki normalan klub i bice bolje i njemu i nasoj repki, mi boljeg nemamo
Slazem se sa tobom prijatelju, ali kako naći dobar klub kada odeš na probu, pomisliš da je sve ok...a SRBIN TE ISPLJUVAO..samo tako...i to...ko?...onaj iz tvog okruženja...što jede i pije sa tobom.

Ma Antic ipak treba da proba Kezmana po mom misljenju,takav tp igraca nam treba nekazem da su pantelic i Zigic losi ali treba dati priliku i Kezmanu
Zigić nikada nije ličio na fudbalra, Pantelićevo je prošlo, Jevrić je prošlost, Kežmanu treba dati šansu, Lazović je bez razloga zanemaren...jer kada su mnogi hodali četvoronoške, on je davao golove i zajedno sa Stojkovićem bio jedina svetla tačka u reprezentaciji...Niste valjda kratkog pamćenja.?!:rtfm:

Ma Antic ipak treba da proba Kezmana po mom misljenju,takav tp igraca nam treba nekazem da su pantelic i Zigic losi ali treba dati priliku i Kezmanu

Ma kakav Kezman,mislim ok ajde nek zaigra bar neku tekmu za Srbiju da ostvari zelju,ali ja jedva cekam da mali Aleksic iz vojvodine stekne malo vise iskustva,bice ubica,samo da se proda pametno,u klub u kom ce igrati.

5wgefo.jpg

Bilo bi dobro da rasirimo ovo,da se izgubljene duse informisu...:cool::cool:

Ovog Nevena Subotica pod hitno u reprezentaciju,decko je danas dao dva gola! A mogao je i da pozove Branka Jelica cisto za prijateljsku,mislim da je decko zasluzio,a takodje i Adema Ljajica,da odigra jednu tekmu da ne mogu da nam ga uzmu druge repke...

Slazem se u potpunosti, samo za Subotica ne zbog golova, jer je on stoper, vec zbog igre. Citao sam Antica u blicu, kaze da je on blizu odluke da zaigra za Srbiju! Uh, to bi bilo Ivanovic, Vidic, Subotic i bilo koji levi bek u odbrani!

Ma nesto Neven kalkulise,nisu tu bas cista posla! Ali kad bi nam on igrao uz ove nase mislim da bismo imali jednu od najboljih odbrana u Evropi.

Ma i ako neće, ne mora... Ko kod se premišlja ja ga ne bih molio!!! Ko ih yebe ako neće!!! Inače, dok god imamo onih kojima je mjesto rezervisano u ekipi i onih koje moljakamo da igraju, nećemo biti ni za tuki!!! Nek igraju samo oni koji poštuju repku i koji će da "izgaraju na terenu"!!! Šta koji **** jedan Antić treba da ljubi u dupe tamo nekog Subotića da usvoji osjećaj patriotizma i da obuče dres repke!!! Ako 'oće - svaka čast i dobrodošao sine, ako neće - ko ga yebe, nek traži sebi bolje i tamo gdje ga bolje prihvataju kao svog!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back