Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si mi se nasao strucan da sudis o njemu na osnovu jedne utakmice...promasio 2 penala, dao 2 gola...opet se nije sjebao psihicki vec nastavio da se trudi.
Ma nek si ti stručan pa sudiš o korisnicima na osnovu njihovih nikova i profila na Forumu!!!
Savo nije za reprezentaciju, daleko od toga, ima 35 godina.
Ja znam da ti nisi bio rodjen 2000 godine pa nisi mogao da vidis koliko nas je covek slepao na Eu2000...a i cele te sezone je punio u primeri.
Šta si ti ovdje??? Mekakav matični ured pa tako lupetaš o datumima rođenja??? Ma naravno, sam Savo blokirao, dodavao, centrirao i skakao na svoj centaršut...:hahaha:
Savo je na "ajd zdravo" i o njemu više ne treba diskutovati!!!:whistling:

Kako si ti ovo s Franjom samo povezao, nema ti ravnog....u to vrijeme je većinu mlađe populacije u Zg bolio q... za Franju, mene prvog, tako da ti se zahvaljujem što si mi prosvijetlio neke stvari...vidim da si bio posebno zainteresiran za njegov lik i djelo i to valja cijenit, bez obzira koliko debilno to bilo....:hvala: Prije bi reko da je to onda bio naš najveći uspjeh...

A i baš sam si nešto mislio da bi se ti jedini mogo ulovit na ovakvu zayebanciju....;)

Pa eto vidiš da imamo i mi nešto zajedničko!!! I mene libo taki za gnjilog Franju!!!
Tudjman.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Upravu si potpuno!!!
"Debilno" bi bilo biti zainteresovan za jedan ovakav lik i njegovo djelo!!!​

au Rainbow Six ti si neki veliki strucnjak za fudbal, do mog.... ****** jel tebi bilo koji nas igrac dobar? sava je velicina i ljudska i fudbalska(nisam ni grobar, a ni za ds), covek se uvek trudio i borio, gde god da je igrao...
Ajd nek ga voliš i nosi ga sebi kući!!! Ja sigurno nisam stručnjak, al teško da su bili i stručnjaci oni koji su sastavljali repku u Savinoj eri!!! Naravno, ovdje prije svega mislim na rezultate koje nam je repka postizala, ili bolje reći koje je uokolo po svijetu fasovala!!! Dobro je više da Savom i ostalim životinjskim carstvom!!! :sad2:
To sam ja za Savu uvek i govorio. Ne zna, ali se trudi i gine. To cu vise da cenim od manekenisanja po terenu.
Ne zna, ali se trudi i gine??? Nek onda ide u Irak a ne u Repku!!! Repki je ipak potrebnije malo više onih koji nešto i znaju a trude se i da to svoje znanje pokažu na terenu!!! Mislim, ipak je riječ o Repki!!!
Ma iskreno, lik baš i nije izraziti pajvan, al daleko od toga da je postao legenda za kovanje u zvijezde!!!

Poslednja izmena:
Šta si ti ovdje??? Mekakav matični ured pa tako lupetaš o datumima rođenja??? Ma naravno, sam Savo blokirao, dodavao, centrirao i skakao na svoj centaršut...

Koji si ti ludak :rotf: :klap:
Od tih njegovih odigranih 102 za repku,polovina je bila na kojekakvim prijateljskim i oproštajnim utakmicama,nešto malo u kvalifikacijama i tek po neka na prvenstvima...dao 37 golova i zamalo da bude najbolji strelac svih vremena.....i to bi ste mogli da podnesete :dash:

Ne znam zasto pljujete coveka koji ima 35 godina. Cinjenice tipa broj golova za reprezentaciju i najbolji strelac na jednom prvenstvu govore valjda nesto. Dok je igrao, igrao je. Psovao sam ga na svetskom 2006 jer je vec tad bio spor i nije trebao da igra. Ali pre toga je bio jako dobar. Onaj njegov gol klizecim pokazuje instikt napadaca kakav Zigic i Pantelic nikad nece imati. A detinjasto je zezati coveka za dva promasena penala. Skupilo se sve: trema, pritisak, zelja....
Inace, slazem se da vise ne treba igrati u BG-u. Neko rece da ljudi tamo nesto rade. Prvo, to je diskutabilno, jer je poznato da cela Srbija radi za BG, a drugo, pa zar od 2 miliona ljudi nije moglo bar 30 hiljada da se namoli da dodje?!

E a bas taj kllizeci nam je trebao u Parizu,kad je Jankovic poslao loptu ka Hijavati,a ovaj samo posmatrao Mandandu kako je hvata umesto da je pruzio nogu,dao gol i odvalio mu glavu. :mrgreen:

Sta si se napalio na taj hrvatski izraz "repka". Jesi Hrvat?

ipak ti i CarZg imate mnogo vise zajednickog nego sto mislis...samo sumnjam da bi on tako pljuvao coveka koji je odigrao toliko utakmica za drzavni tim...

To moze samo neotesana srpska bagra

Ako ti kažem da sam "hrvoje" ti bi onda u bulju da me ljubiš ha???:D
Šta se gubiš sa Savom??? Zebo te on sa sve skupa svoji 37 golova kad ih je skoro sve davao u vrijeme dok nam je bila muka da gledamo i trpimo fudbalske abortuse naše reprezentacije!!! I neću više da se smaram s pričom o majmunolikom bijeljinskom kupusaru!!!:cool:

Sta si se napalio na taj hrvatski izraz "repka". Jesi Hrvat?

ipak ti i CarZg imate mnogo vise zajednickog nego sto mislis...samo sumnjam da bi on tako pljuvao coveka koji je odigrao toliko utakmica za drzavni tim...

To moze samo neotesana srpska bagra

Repka nije hrvatski izraz. Upotrebljavaju ga i Slovenci a u češkom i slovačkom jeziku je osnovni žargonski izraz dopunjen još i izrazom repre. (Reptezentace= repre, repka)

Za plavo boldovano ćeš od moderatora dobiti verovatno kartončić, samo ukoliko ovo primete! :evil:

Ne znam zasto pljujete coveka koji ima 35 godina. Cinjenice tipa broj golova za reprezentaciju i najbolji strelac na jednom prvenstvu govore valjda nesto. Dok je igrao, igrao je. Psovao sam ga na svetskom 2006 jer je vec tad bio spor i nije trebao da igra. Ali pre toga je bio jako dobar. Onaj njegov gol klizecim pokazuje instikt napadaca kakav Zigic i Pantelic nikad nece imati. A detinjasto je zezati coveka za dva promasena penala. Skupilo se sve: trema, pritisak, zelja....
Inace, slazem se da vise ne treba igrati u BG-u. Neko rece da ljudi tamo nesto rade. Prvo, to je diskutabilno, jer je poznato da cela Srbija radi za BG, a drugo, pa zar od 2 miliona ljudi nije moglo bar 30 hiljada da se namoli da dodje?!

pazi sto se tice tog namoljavanja...realno je da za neciji oprostaj bude slobodan ulaz...nadam se da se slazemo oko toga, dodaj na to pasje vreme...eto ti ga nas bilans...:bye:

pazi sto se tice tog namoljavanja...realno je da za neciji oprostaj bude slobodan ulaz...nadam se da se slazemo oko toga, dodaj na to pasje vreme...eto ti ga nas bilans...:bye:

Jeste da je trebao da bude slobodan ulaz i da je moglo da bude lepse vreme, ali ponavljam i stojim pri tvrdnji sa bi u ovoj nasoj bednoj zemlji na minus 20, na oluji, i da je karta 50 evra, doslo vise ljudi u nekom drugom gradu (citaj: Smederevu)

Repka nije hrvatski izraz. Upotrebljavaju ga i Slovenci a u češkom i slovačkom jeziku je osnovni žargonski izraz dopunjen još i izrazom repre. (Reptezentace= repre, repka)

Za plavo boldovano ćeš od moderatora dobiti verovatno kartončić, samo ukoliko ovo primete! :evil:
Ma stipu ga onako u glavu sudarenog gore na grani!!! Nije qrtončić vrijedan ni kartončić!!!
:whistling:

Smederevo ima fenomenalan stadion gde moze da stane do 20 hiljada sa ekstra travom cak i sada kada je u drugoj ligi. Ovo je pouzdano jer sam iz Smedereva, a mislim da moze neko da potvrdi da Nis, Novi Sad, Kragujevac, Krusevac.... imaju normalne stadione.

Smedervo-moze, ali ipak...nema Smederevo neku bog zna kakvu navijacku grupu koja bi mogla da iznese taj teret..Nije da potcenjujem Semendriu, ali ipak...

Novi Sad- igrala je tu mlada stalno pa nikad nije bio pun stadion..Opet Firma ima snagu da vodi navijanje kvalitetno

Nis-Meraklije su dobra ekipa sto pokazuju na rukometu, ali onaj stadion je za plakanje..bio sam letos, znam sta pricam..ono treba zabraniti

Krusevac-moze..

mada pun pogodak je KRAGUJEVAC..Novi stadion oko 23.000 mesta....Devilsi su odlicna grupa, mislim da bi to bilo idealno

Smedervo-moze, ali ipak...nema Smederevo neku bog zna kakvu navijacku grupu koja bi mogla da iznese taj teret..Nije da potcenjujem Semendriu, ali ipak...

Novi Sad- igrala je tu mlada stalno pa nikad nije bio pun stadion..Opet Firma ima snagu da vodi navijanje kvalitetno

Nis-Meraklije su dobra ekipa sto pokazuju na rukometu, ali onaj stadion je za plakanje..bio sam letos, znam sta pricam..ono treba zabraniti

Krusevac-moze..

mada pun pogodak je KRAGUJEVAC..Novi stadion oko 23.000 mesta....Devilsi su odlicna grupa, mislim da bi to bilo idealno

U potppunosti se slazem. Smederevo ima smesne navijace. Ali, mislim da oni nisu najbitniji. Vazniji su gledaoci, ljudi tipa moj cale. Znate ono kada se napravi huk tipa ajde, vozi, sutni, dodaj..... Pa psovanje :D sudije, protivnika.... Jos ljudi ozlojednjeni, ju es stil u krizi......

U potppunosti se slazem. Smederevo ima smesne navijace. Ali, mislim da oni nisu najbitniji. Vazniji su gledaoci, ljudi tipa moj cale. Znate ono kada se napravi huk tipa ajde, vozi, sutni, dodaj..... Pa psovanje :D sudije, protivnika.... Jos ljudi ozlojednjeni, ju es stil u krizi......

pa dobro ali tako se samo kvari tekma...Sad recimo njih 500 u kopu pevaju Morem plovi jedna barka, a moj i tvoj cale se deru dodaj, baci :D:D

Mislim da ipak bolje prolazi grad koji ima dobru navijacku grupu koja moze da vodi navijanje...Pod navijackom grupom ne mislim na trubace unajmljene na taj dan od strane gradonacelnika, nego znas vec: Firma, Meralije, Otrovi, Red Devils...

Ma samo da se ne opuste ,shodno nasem mentalitetu. Mada ovo moze da bude mac sa dve ostrice,u polufinalu nam dolazi neka od mnogo jakih ekipa. Mada crni kao sto si rekao ako budu igrali kako znaju i bez omalovazavanja protivnika,mozemo daleko. Nadam se finalu opet pa sta bude.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back