Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledajte kako gospodin radi posao,
gledajte kako se od gomile kvazi igraca, natripovanih fudbalera pravi tim
kakav trener...

ali mene je strah da
posle Antica....potop.

340x.jpg

svaka cast gospodine Anticu

Promašio dva penala na oproštaju! To može samo majmun poput Save! :rotf:

ne kenaj bre mali
Milosevic i kada mu ne ide uvek, ali uvek ostavlja srce na terenu. Bori se, trudi se uvek, uz odlican osecaj za prostor i gol koji poseduje nabiflao je 37 golova u reprezentaciji. Eto, promasio 2 penala ali nastavio da grize i postigao 2 gola.

Da ne pominjem i to da je on jedna ljudska velicina sto je pokazao nebrojeno puta

slaba poseta strashno........
imao sam iskrenu zhelju da idem, ali jednostavno nisam mogao da priushtim sebi da pobegnem sa 3 poslednja chasa, koliko neopravdanih imam, to bi bio veliki luksuz za mene.
da su pomerili termin na 8, pola 9, verovatno bi vishe ljudi doshlo (ipak je radni dan danas, ljudi su uglavnom na poslu), i josh vishe da je vikend, na b92 prochitah komentare kako treba da bude sram nas Beogradjane zato shto je bila onako bedna poseta. Pa shta oni misle, da se u Beogradu bleji po ceo dan? Da ljudi nemaju poslove i obaveze?
losh dan, losh termin

Ljudi moji kako odjednom svi igraju, pa ove zadnje tri utakmice za pohvalu. Bravo.
Sto je bilo malo ljudi, da li sto je Sava politicki angazovan ili sta vec jb...ga.

Hvala sale za ove golove,valja ovo imati.

Ja se nadam da je bilo malo ljudi zbog toga sto je radni dan a i termin odigravanja je glup.
Ko ne ceni Savu zato sto je za DS taj je primitivan i zbog takvih smo ovde gde smo....

Covek je fudbaler i to je njegov posao
dao je veliki doprinos reprezentativnom fudbalu
ima pravo da se politicki opredeli to je njegovo ljudsko i gradjansko pravo.

Bugari su danas bili znatno oslabljeni neigranjem Žigića i Pantelića
Vidite šta se desi kad dobro odaberete koga da ne pozovete u reprezentaciju

+ Kežman :thumbdown:
Inače ja sam mislio da je ovaj već odigrao tu oproštajnu utakmicu jer o Savi nisam ništa čuo u zadnjih godinu dana......ja ga nikad nisam cenio i kao igrač nije bio ništa posebno.....igrao je kada nam je reprezentacija bila odvratna i kada su se navijači više nego ikad delili na Delije i Grobare.....fala lepo i doviđenja :bye:

+ Kežman :thumbdown:
Inače ja sam mislio da je ovaj već odigrao tu oproštajnu utakmicu jer o Savi nisam ništa čuo u zadnjih godinu dana......ja ga nikad nisam cenio i kao igrač nije bio ništa posebno.....igrao je kada nam je reprezentacija bila odvratna i kada su se navijači više nego ikad delili na Delije i Grobare.....fala lepo i doviđenja :bye:

Odvartna kazes....

-Djukic
-Djorovic
-Mihajlovic
-Mirkovic
-Jugovic
-Stojkovic
-Savicevic
-Mijatovic
-Stankovic
-Drulovic
-Kovacevic

itd itd
Da li si ti pri cistoj svesti ?

A za te sto su se delili mogu da kazem samo da su to iskomplexirani majmuni kojima je vaznije da cigan/grobar odigra lose nego da reprezentacija pobedi.

Najveci sljam medju navijacima

Znam šta sam rekao.....na stranu to koliko volite Savu ali je sigurno bilo to vreme (1995 - skidanje sankcija pa do njegovom izostavljanja iz reprezentacije) kada je baš bilo mučno pratiti plave......ubaci u taj spisak i Jokanovića koji je umeo samo da šalje lopte u bunar.

prvo, ne volim ja Savu vec ga postujem.
kako mucno?
u kvalifikacijama za SP 98 smo fenomenalno igrali...
na Sp nesrecno ispustenih 2-0 protiv svaba i kakav poraz protiv holandije
da ne pominjem sta su nam sudije radile tokom kvalifikacija i prvenstva

Kvalifikacije za Eu 2000
Prvi u grupi
izjebemo direktno Croate, oni ni ne odu na prvenstvo.

da ne analiziram ponaosob

Jel bolje bilo kada ti je reprezentaciju vodio Klemente? ili Djukic? To je mrak naseg fudbala...

prvo, ne volim ja Savu vec ga postujem.
kako mucno?
u kvalifikacijama za SP 98 smo fenomenalno igrali...
na Sp nesrecno ispustenih 2-0 protiv svaba i kakav poraz protiv holandije
da ne pominjem sta su nam sudije radile tokom kvalifikacija i prvenstva

Kvalifikacije za Eu 2000
Prvi u grupi
izjebemo direktno Croate, oni ni ne odu na prvenstvo.

da ne analiziram ponaosob

Jel bolje bilo kada ti je reprezentaciju vodio Klemente? ili Djukic? To je mrak naseg fudbala...

Vaš najveći uspjeh od osamostaljenja ;) Nego lijepo to Vama ide, ne bi Vas baš volio u kvalifikacijama, a s druge strane volio bi jer nam često potcjenjujete igrače...nekako sam podvojen po tom pitanju :lol:...al nayebat ćete se vi još sa Francuzima i Rumunjima, dići će se oni...

Vaš najveći uspjeh od osamostaljenja ;) Nego lijepo to Vama ide, ne bi Vas baš volio u kvalifikacijama, a s druge strane volio bi jer nam često potcjenjujete igrače...nekako sam podvojen po tom pitanju :lol:...al nayebat ćete se vi još sa Francuzima i Rumunjima, dići će se oni...

Ko podcenjuje?
Ja licno smatram da trenutno imate bolju ekipu...nama treba jos godinu dana sa Anticem...e onda....kad se izdignu ovi mladici, Ivanovic, Kacar, Krasic, Sulejmani....bice to tiim za respekt.

Ko podcenjuje?
Ja licno smatram da trenutno imate bolju ekipu...nama treba jos godinu dana sa Anticem...e onda....kad se izdignu ovi mladici, Ivanovic, Kacar, Krasic, Sulejmani....bice to tiim za respekt.

Pročitam nekad komentare na B92 pa vidim svašta....moram priznati da nisam često gledao vašu repku ovih godina, ali čini mi se da ste pokupili ono najgore od stare jugoslavenske škole, kalkuliranje, prenemaganje, u 35. min već se čeka kraj poluvremena (e to je i naš problem), defanzivni stil i previše dodira u igri...ova nova generacija predvođena Vidićem i Krasićem poštenije pristupa "problemu", ono po sistemu "igraj, napadaj, stvaraj,daj sve od sebe, pa šta bude"...ko Rusi na euru...
Iskreno nisam neki Vaš simpatizer, ali bi mi bilo draže da igrate Vi na SP-u nego neki Norvežani, Šveđani ili Poljaci od kojih nikad ništa, sve predvidljivo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back