gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
realno, nemamo mi ni sredinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogresan covek se uvredio!
A nisam ni imao nameru da vredjam,vec je ovo konstatacija.
Po meni ,kazem ,moje misljenje je da je bolje da igra Kacar umesto Milijasa,jel vise moze da uradi i u defanzivi i u ofanzivi.
Ne znam sta ti znaci da vredjas. 2 centralna vezna su Stankovic i Milijas. Stankovic igra defanzivno, sto znaci da ovaj drugi moze da bude malo ofanzivniji. Ko kaze da Kacar i Milijas treba da se mere? Ti nekom kazes da je gledao dve utakmice u zivotu. Pa ne znam koliko si ti gledao u zivotu kad za Milijasa kazes "moze". On je kod Antica standardan.
e, za za slucaj da si na mene mislio, ja sam karl hajnc rumeni
pa cuo sam i ja za olimpijakos
mada nisam znao da je igrao u mladjim zvezdinim kategorijama, hehe
imamo jednu od najboljih odbrambenih linija na svetu, uz solidan vezni red, ali sto se napada tice mislim da je Pantelic kanta...
trebalo bi pozvati Kezmana da ponovo zatrese protivnicke mreze u dresu reprezentacije...
MATEJA KEZMAN ! ! !
Na mene je mislio ne na dellboya
ti meni kazes da sam odgledao 2 utakmice u zivotu
p.s-tebra ja sam igrao u zvezdi u mladjim kategorijama,i u jos par klubova vise od 10 godina igranja tako da je sasvim debilno da lupetas ko otvoren prozor a da ne znas sa kim pricas,s druge strane ja to sigurno mogu reci za tebe jer sigurno ni priblizno do istog nivo nisi dosao.......ja mislim da sam ti ovim postom sve rekao.
Ti verovatno nisi bio ni u njegovoj blizini, a dozvoljavaš sebi pravo da tako nešto kažeš...imaš li ti potvrdu da si normalan? Dečko je sasvim ok!!!Ja ga obozavam,stvarno je full golmana samo sto je malo lik puk'o s mozgom....ali nema veze takvi su svi golmani.![]()
Ti verovatno nisi bio ni u njegovoj blizini, a dozvoljavaš sebi pravo da tako nešto kažeš...imaš li ti potvrdu da si normalan? Dečko je sasvim ok!!!
Ti verovatno nisi bio ni u njegovoj blizini, a dozvoljavaš sebi pravo da tako nešto kažeš...imaš li ti potvrdu da si normalan? Dečko je sasvim ok!!!
Ja nisam brat? Ja sam sesttra!!! Odgovorno tvrdim da nemaš pojma šta je fudbal i šta je fudbalska mafija? Pitaš se zašto Stojković ne brani? Pa, ja ću ti objasniti!!!. Vladommir Stojković je prodat za veliju lovu. Njegov trener koji ima malu platu u Portugu ne vidi svoj profit u Stojkoviću, nego u nekom klincu koji na sve liči samno ne na golmana. On želi da GA PRODA I SVOJ PROCENAT STAVI U DJEP. Ti to ne razumeš. Ako je golman Stojković dobio u Sportskom Žurnalu 9...što se retko dobija na SVETSKOM PREVENSTVU ZA DVA ODBRANJENA PENALA ZA DVA MINUTA...to znači da je on kvalitet , bez obzira u kom je klubu...ti ništa ne znaš o fudbalu, i fudbalskoj mafiji...i sa tog aspekta i govoriš.. Ako golman za 2 minuta odbrani 2 penala, i i novinari ga ocene sa ocenom 9 na SVETSKJOM PRVENSTVU....to znaČI DA JE VISOKO KOTIRAN A DA ti NIšta neznaš i ne razumeš o fuudbalu!!!! A da je on drugi Vladimir Beara. On nam je spasao čast i čest u više navrata. Brale,to ti kaže sestra koja je apsolvirala fudbnal!!!Brate nemoj mi reci da tako dobar golman nema mesta ni u jednom dobrom klubu u evropi? Po meni on bi opusteno mogao da brani u juveu umesto ovog mrtvog maningera(ne umesto buffona jer je buffon buffon) ili u bilo kom klubu koji igra u ligi sampiona. A zasto ne brani? Otisao covek sam sa treninga Evertona....nije branio u mrtvom Nantu....u cemu je onda problem ,gde god da ode on ne brani.....? A to sto ti kazes da li sam bio u njegovoj blizini,to nema nikakve veze kakav je on bio mozda prema tebi(ako si bio u njegovoj blizini),jer mozda je extra lik ovako za drustvo i sl...ali da je profesionalac....nije....DAJ BOZE DA ME DEMANTUJE. VOLEO BIH DA GA VIDIM U MANCHESTERU.
Ako je golman Stojković dobio u Sportskom Žurnalu 9...što se retko dobija na SVETSKOM PREVENSTVU ZA DVA ODBRANJENA PENALA ZA DVA MINUTA...to znači da je on kvalitet , bez obzira u kom je klubu...
Ja nisam brat? Ja sam sesttra!!! Odgovorno tvrdim da nemaš pojma šta je fudbal i šta je fudbalska mafija? Pitaš se zašto Stojković ne brani? Pa, ja ću ti objasniti!!!. Vladommir Stojković je prodat za veliju lovu. Njegov trener koji ima malu platu u Portugu ne vidi svoj profit u Stojkoviću, nego u nekom klincu koji na sve liči samno ne na golmana. On želi da GA PRODA I SVOJ PROCENAT STAVI U DJEP. Ti to ne razumeš. Ako je golman Stojković dobio u Sportskom Žurnalu 9...što se retko dobija na SVETSKOM PREVENSTVU ZA DVA ODBRANJENA PENALA ZA DVA MINUTA...to znači da je on kvalitet , bez obzira u kom je klubu...ti ništa ne znaš o fudbalu, i fudbalskoj mafiji...i sa tog aspekta i govoriš.. Ako golman za 2 minuta odbrani 2 penala, i i novinari ga ocene sa ocenom 9 na SVETSKJOM PRVENSTVU....to znaČI DA JE VISOKO KOTIRAN A DA ti NIšta neznaš i ne razumeš o fuudbalu!!!! A da je on drugi Vladimir Beara. On nam je spasao čast i čest u više navrata. Brale,to ti kaže sestra koja je apsolvirala fudbnal!!!
Jasno je da je Stojković izuzetan golman, velika je šteta prvenstveno za njega što ne brani više u Sportingu, ali hteo sam par reči da napišem o trenutno najboljem golmanu naše lige, bez premca. Smatram da je velika šteta što ovaj momak nastupa za reprezentaciju Crne Gore-radi se o golmanu Partizana Mladenu Božoviću. Svi navijačio Partuzana oduševljeni su igrama tamnoputih stranac i Brazilca Žuke - moje mišljenje je da je najbolji stranac u Partizanu golman Božović (pogotovu u evropskim utakmicama)![]()
Jasno je da je Stojković izuzetan golman, velika je šteta prvenstveno za njega što ne brani više u Sportingu, ali hteo sam par reči da napišem o trenutno najboljem golmanu naše lige, bez premca. Smatram da je velika šteta što ovaj momak nastupa za reprezentaciju Crne Gore-radi se o golmanu Partizana Mladenu Božoviću. Svi navijačio Partuzana oduševljeni su igrama tamnoputih stranac i Brazilca Žuke - moje mišljenje je da je najbolji stranac u Partizanu golman Božović (pogotovu u evropskim utakmicama)![]()
Stojkovic je odlican golman, verovatno nas najbolji od raspada SFRJ