Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stopera imamo kolko oces (vidic, krstajic, stepanov, ivanovic). ono sto se mora iskopati je napadac, a toga bas nema. skoro da bitrebalo zvati ludog kezmana.

Stepanov je dobar, ali ne znam koliko igra i koliko je u formi. I cinjenica je da nije u trenutno u Anticevim planovima. Ivanovic je ekstra na desnom beku, Krstajicevo vreme je proslo, uzasno je spor, a Vidic je taj jedan zacementirani. Dakle, nemamo drugog stopera.

Stepanov je dobar, ali ne znam koliko igra i koliko je u formi. I cinjenica je da nije u trenutno u Anticevim planovima. Ivanovic je ekstra na desnom beku, Krstajicevo vreme je proslo, uzasno je spor, a Vidic je taj jedan zacementirani. Dakle, nemamo drugog stopera.

ivanovic je opak gde god da ga stavis, a kolarov je odlican desni bek, kao i onaj rukavina. krstajic jeste mator al moze da igra kad nema drugog.

Samo da se ne dizemo u nebesa,kao pred svetsko u nemackoj kada smo pricali da imamo najbolju odbranu na svetu a znate i sami kako je proslo.
Ma svi su dobri, ali golman Stojković je jedan...on nam je skoro uvek spasao cast i dečko brani kao Vladimir Beara...njegova uloga je naj gora..on kad pogreši svi vide...a 1:1 teško da se brani, a sve drugo je za svaku pohvalu. Vlasimire Stojkoviću, ti si nam često osvetlao obraz , samo što to mnogi brzo zaborave???

Ma svi su dobri, ali golman Stojković je jedan...on nam je skoro uvek spasao cast i dečko brani kao Vladimir Beara...njegova uloga je naj gora..on kad pogreši svi vide...a 1:1 teško da se brani, a sve drugo je za svaku pohvalu. Vlasimire Stojkoviću, ti si nam često osvetlao obraz , samo što to mnogi brzo zaborave???

Ja ga obozavam,stvarno je full golmana samo sto je malo lik puk'o s mozgom....ali nema veze takvi su svi golmani. :)

Molio bih ljude koji su odgledali dve tekme u zivotu i koji nemaju pojma o fudbalu da se ne trpaju gde im nije mesto. HVALA

Kacar umesto Milijasa,ne mogu da se mere njih dvojica,ovaj prvi ima sve i sut i brzinu i skok i jak je u duelu,a drugi nista sem pasa i suta......Moze Milijas ali samo kao rezerva nekih 15-ak minuta pred kraj....uh kad se vrati Miki Sulejmani al' cemo da meljemo .....

Ne znam sta ti znaci da vredjas. 2 centralna vezna su Stankovic i Milijas. Stankovic igra defanzivno, sto znaci da ovaj drugi moze da bude malo ofanzivniji. Ko kaze da Kacar i Milijas treba da se mere? Ti nekom kazes da je gledao dve utakmice u zivotu. Pa ne znam koliko si ti gledao u zivotu kad za Milijasa kazes "moze". On je kod Antica standardan.

Ne znam sta ti znaci da vredjas. 2 centralna vezna su Stankovic i Milijas. Stankovic igra defanzivno, sto znaci da ovaj drugi moze da bude malo ofanzivniji. Ko kaze da Kacar i Milijas treba da se mere? Ti nekom kazes da je gledao dve utakmice u zivotu. Pa ne znam koliko si ti gledao u zivotu kad za Milijasa kazes "moze". On je kod Antica standardan.

Pogresan covek se uvredio!
A nisam ni imao nameru da vredjam,vec je ovo konstatacija.
Po meni ,kazem ,moje misljenje je da je bolje da igra Kacar umesto Milijasa,jel vise moze da uradi i u defanzivi i u ofanzivi.

svaka cast nasoj reprezentaciji i igracima i Radomiru...
realno oduvek smo imali extra igrace u poznatim evropskim klubovima ali niko nije uspeo da ih uigra kao sto je to ucinio gospodin Atletiko Madrid :)
imamo jednu od najboljih odbrambenih linija na svetu, uz solidan vezni red, ali sto se napada tice mislim da je Pantelic kanta...
trebalo bi pozvati Kezmana da ponovo zatrese protivnicke mreze u dresu reprezentacije...
MATEJA KEZMAN ! ! !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back