nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Idu orlovi na S.P.2010 u to sam siguran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kacar verovatno upada umesto Milijasa u nekim sledecim utakmicama. Jos da iskopamo nekog stopera i da prorade napadaci i to je to. Samo toliko![]()
stopera imamo kolko oces (vidic, krstajic, stepanov, ivanovic). ono sto se mora iskopati je napadac, a toga bas nema. skoro da bitrebalo zvati ludog kezmana.
Stepanov je dobar, ali ne znam koliko igra i koliko je u formi. I cinjenica je da nije u trenutno u Anticevim planovima. Ivanovic je ekstra na desnom beku, Krstajicevo vreme je proslo, uzasno je spor, a Vidic je taj jedan zacementirani. Dakle, nemamo drugog stopera.
ivanovic je opak gde god da ga stavis, a kolarov je odlican desni bek, kao i onaj rukavina. krstajic jeste mator al moze da igra kad nema drugog.
Kacar verovatno upada umesto Milijasa u nekim sledecim utakmicama. Jos da iskopamo nekog stopera i da prorade napadaci i to je to. Samo toliko![]()
stopera imamo kolko oces (vidic, krstajic, stepanov, ivanovic). ono sto se mora iskopati je napadac, a toga bas nema. skoro da bitrebalo zvati ludog kezmana.
Ma svi su dobri, ali golman Stojković je jedan...on nam je skoro uvek spasao cast i dečko brani kao Vladimir Beara...njegova uloga je naj gora..on kad pogreši svi vide...a 1:1 teško da se brani, a sve drugo je za svaku pohvalu. Vlasimire Stojkoviću, ti si nam često osvetlao obraz , samo što to mnogi brzo zaborave???Samo da se ne dizemo u nebesa,kao pred svetsko u nemackoj kada smo pricali da imamo najbolju odbranu na svetu a znate i sami kako je proslo.
aha kako da ne kacar umesto miliasa .........svasta .
Ma svi su dobri, ali golman Stojković je jedan...on nam je skoro uvek spasao cast i dečko brani kao Vladimir Beara...njegova uloga je naj gora..on kad pogreši svi vide...a 1:1 teško da se brani, a sve drugo je za svaku pohvalu. Vlasimire Stojkoviću, ti si nam često osvetlao obraz , samo što to mnogi brzo zaborave???
Idu orlovi na S.P.2010 u to sam siguran
Da odbrana nam je verovatno jedna od najboljih na svetu........dok napadac je vecita boljka.
e imam ideju,aj da onog vucinica nagovorimo da se izjasni kao srbin damo mu drzavljanstvo i otmemo![]()
Ne znam sta ti znaci da vredjas. 2 centralna vezna su Stankovic i Milijas. Stankovic igra defanzivno, sto znaci da ovaj drugi moze da bude malo ofanzivniji. Ko kaze da Kacar i Milijas treba da se mere? Ti nekom kazes da je gledao dve utakmice u zivotu. Pa ne znam koliko si ti gledao u zivotu kad za Milijasa kazes "moze". On je kod Antica standardan.
Pogresan covek se uvredio!
A nisam ni imao nameru da vredjam,vec je ovo konstatacija.
Po meni ,kazem ,moje misljenje je da je bolje da igra Kacar umesto Milijasa,jel vise moze da uradi i u defanzivi i u ofanzivi.