Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgleda da nisam u toku, kad su ovi nasi naucili da ganjaju loptu?
prvo me Krasic odusevio sa onim golom, pa Pantelic uspeo da pogodi okvir gola, do kraja kvaliikacija, mozda mu i golman nesto odbrani :lol: pa Jovanovic za 2-0 i onda cesto indolentni Obradovic sutira savrseno precizno za 3-0
igra u prvih pola sata do neprepoznavanja, sto rece gica i uslo je sve sto smo mislili da sutnemo
posle pad i otaljavanje do kraja
zadnja linija vrlo dobra, Stankovica ne mogu da prepoznam, Milijas i dalje rupa, nije on za vrhunski fudbal, krila sjajna, Pantelic, trudi se pa izgori, nek se malo hladi, Zigic napokon iskoriscen kako treba, vuce dvojicu sa sobom i pravi prostor
sve u svemu,samo da san potraje sto duze (da bi se plasirali, cak i ja o tome razmisljam a bio sam uveren da od toga nema nista, tebaju nam sve pobede kod kuce i pobeda na FO, nek u Litvi izvucemo bod)
sjajno je krenulo ali treba jos da se odigra 6 utakmica, polako idemo jednu po jednu, fudbal je cudesna igra

Kada je Antic dolazio, slusao sam ga (a i napisao sam tada ovde) kako je rekao da ce izvuci najbolje iz nasih igraca. Igra u ove dve utakmice pokazuje kakav je on trener. Jer, on je izvukao, na primer, iz nasih krila Jovanovica i Krasica zaista najbolje. Svi cemo se sloziti da Sulejmani treba da igra kada se oporavi, ali posle ove utakmice, pitanje je umesto koga?! To je kljucno. Kod Klementea i Djukica su bili svi ti isti igraci, samo se nije znalo ko gore igra.

Himnu je pevalo barem 20 000ljudi naglas, da je ceo stadion trestao! Jedinu zamerku imam na to da, dok se intonirala Austrijska himna- nije se mogla cuti od zvizduka nasih navijaca.Mislim u redu je da navijamo,ali barem kada se peva neka Himna(pa makar i protivnicka),trebalo bi da se cuje samo ta himna ili pevanje iste.....

Znao sam sta ce biti kada antara dodje........nama srbima stvarno treba neki diktator.
Krasica napokon pros*alo,od ivanovica se i ocekuju ovakve fenomenalne partije polako postaje jedan od najboljih defanzivaca na svetu,dok je vidic odavno najbolji.
Milijas odlican,onaj obranovic odlican(partizan smrdi),stojkovic extra.......ma bolje se nije moglo zamisliti-da ne ureknem.

AFRIKA NEMA ALTERNATIVU

ALE ALE ALE

Čestitke na dobrom početku kvalifikacija. Bliže ste SP nego mi;) (bar dok ne oderemo ove traljave Ukrajince u Maksimiru):whistling:.

Nemojte previše poletjeti ipak su Litva i Austrija treća liga. Ključne su vam tekme s Rumunjima i Francuzima doma, tu morate bar 1 dobit. Vi ste bar u igri za 1. mjesto za razliku od nekih:sad2:....

Čestitke na dobrom početku kvalifikacija. Bliže ste SP nego mi;) (bar dok ne oderemo ove traljave Ukrajince u Maksimiru):whistling:.

Nemojte previše poletjeti ipak su Litva i Austrija treća liga. Ključne su vam tekme s Rumunjima i Francuzima doma, tu morate bar 1 dobit. Vi ste bar u igri za 1. mjesto za razliku od nekih:sad2:....
Pa kako da ne poletimo kad sme dali 6 golova za dve tekme, a primili samo jedan, i sto je jos bitnije igrali smo nevidjeno dobro ... Ne bih rekao da su trecerazredne repke, Litva je razvalila Rumune u gostima, Austrija Francuze (a i Hrvati su se mucili sa njima na Euru) i nije im lako dati po 3 gola ... Rumuni su prosuli vec 5 bodova kod kuce, tako da ako nas ne pobede slobodno ih mozemo otpisati, a ako ne izgubimo kuci od Francuza mislim da imamo mnogo velike sanse za prvo mesto ...

Ova nasa pobeda nad Austrijom je pravi primer koliko je brzina vazna u modernom fudbalu.Austrijska zadnja linija je bila prespora za Krasica i Jovanovica,koji su odigrali maestralno(pogotovo Jovanovic,koji je bio izvanredan).Druga stvar je sto im je odbrana igrala suvise duboko,pa su nam ostavljali dosta prostora za sut,sto je bilo vidljivo kod prvog i drugog naseg gola.Pantelic,koga inace do sad nisam mnogo gotivo,pokazao je jedan extra kvalitet koji nema bas veliki broj napadaca(pogotovo kod nas:mrgreen:),a to je da sam sebi stvori sansu,ali i da asistira drugima(npr.Obradovicu).Mislim da samo treba jos vise da potenciramo igru kratkih pasova i to pogotovo protiv ovakvih ekipa,koje nemaju bas zavidnu tehniku i koje igraju uglavnom preko bokova i pokusavaju da centarsutevima i dugim loptama pogode neku cepanicu(Janko).Drugu alternativu u napadu,koliko sam video,nemaju.Mislim da nam podhitno treba drugi stoper pored Vidica(Krstajic i Dragutinovic zreli za penizju,a ovaj Lukovic ako je stoper,ja sam kralj Petar)npr.Stepanov,mozda Bisevac,a i velemajstor Bane Ivanovic moze da igra bez problema stopera,mada je kao desni bek car:worth:.Obradovica je prosralo ovu utakmicu i ne treba ga vinuti u zvezde,jer jos uvek se userem kad igra za Partizan,a kamoli za reprezentaciju.Dobra stvar je sto je ovde imao sjajnog Jovanovica,koji je zatvarao stranu,kad on ode napred,dok u Partizanu,nazalost,on to nema i eto problema.Mislim da je Milijas mozda jedini promasaj(pored stopera) u prvih 11.Tu nam fali neki dobar kreativac,igrac sa idejom,a Milijas nije bas taj igrac oko kog bi mogla da se vrti igra(steta sto Moreira nema nase drzavljanstvo:mrgreen:).Isto mi nije jasno zasto ona "motka" tj.Zigic mora svaku utakmicu da igra svih 90 minuta.Ja bih ga zamenio posle 20 minuta,jer je ocigledno veeeelika kocnica u napadu.Shvatam ja,treba nama takav igrac,ali ne u svakoj prilici.I Austrijski i Litvanski stoperi su odlicni skakaci i tu Zigic nema sta da trazi.Tu je trebalo fosirati nekog brzeg napadaca,recimo Jovanovica u spicu,a Tosica ili Jankovica ubaciti na krilo.Sve u svemu,nije lose,ali prava iskusenja tek dolaze next year

Poslednja izmena:
Srbija moze da pobedi Rumuniju i Francusku sada imamo jak tim tj jake igrace

Decko ti ,bez ljutnje, ocigledno nemas pojma o fudbalu.
Svi ovi igraci koji su igrali u prosle dve tekme su igrali i prethodne kvalifikacije,izuzev Milijasa(za koga mislim da nije za repku iako sam delija) i Obradovica. Ovde najvecu zaslugu ima GOSPODIN ANTIC,koga nasi igraci postuju i igraju dobro zbog njega.
Iskreno mislim da smo ekipa istog kvaliteta kao i ranije,jedino me plasi da cemo pogubiti sve konce ako prvi primimo gol,secate se tekme sa Francuzima kad su nam dali gol nismo znali gde se nalazimo,a u ove dve utakmice smo prvi poveli i onda igrali fenomenalno. Racunao sam nesto,neka uzmemo bod protiv rumuna tamo i ovde i sa francuzima da uzmemo bod ovde kao i sa litvancima tamo a ovde dobijemo sve ostale tekme idemo kao prvi. Iskreno se nadam neresenom rezultatu Francuska-Rumunija i to je to. NADAM SE DA IDEMO U AFRIKU DA SADIMO PAPRIKU
SAMO PANTA DA NAM PRORADI!!!!!!!!
JA TE VOLIM JA TE VOLIM JA TE VOLIM SRBIJO

ha dobro vi mozete biti i prezadovoljni..........mi sa timom kvaliteta poput vaseg smo preziveli toliko bedaka,dok ste vi bili 3 na SP,pa isli na evropsko.......a mi se maltretirali sa ovim nasim konjima.......mora neka i lose da krene.........nas po statistickoj gresci nije mogao vise maler da tera :mrgreen: pa i lopta bi se pobunila u nasim nogama do sada :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back