Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledao sam drugo poluvreme (zadrzacu se na tome) i Litvanci su se jedva sastavili s loptom, mislim da su imali jedan sut u okvir gola
nasa odbrana vrlo dobra, Stankovic i Jovanovic isto tako, Milijas solidan (vrlo dobri prekidi), Zigic je promasio penal, ali je bio solidan u igri, Pantelic los, Krasa se valjda umorio u drugom delu
sve u svemu, ubedljiva pobeda protiv katastrofalno lose Litvanije

gledao sam drugo poluvreme (zadrzacu se na tome) i Litvanci su se jedva sastavili s loptom, mislim da su imali jedan sut u okvir gola
nasa odbrana vrlo dobra, Stankovic i Jovanovic isto tako, Milijas solidan (vrlo dobri prekidi), Zigic je promasio penal, ali je bio solidan u igri, Pantelic los, Krasa se valjda umorio u drugom delu
sve u svemu, ubedljiva pobeda protiv katastrofalno lose Litvanije

Prvo poluvreme smo igrali dosta bolje nego drugo ali su i Litvanci igrali potpuno smušeno.

Nesto je ovde simptomaticno - mnogi koji su ranije pljuvali reprezentaciju sad je na osnovu jedne igre hvale. Sutra ako budemo igrali mlako sa Austrijom ( sto nam je u mentalitetu ) opet cemo pljuvati. Dakle, veoma smo nestalni - u stanju smo da vredjamo na najznizi moguci nacin pa da posle hvalimo do neba. Za ovu reprezentaciju prava ocena moci ce se dati tek na kraju kvalifikacija.

po meni iz Vose su zasluzili-Stosic,Mrdja,Buac,a iz Partizana,Tosic,Diara,itd,ali naravno znam da ne moze to tek tako

help.gif

nasa repka je sada najjbolja i to cemo dokazati u narednim utakmicama,sve je OK ali fali cuveni Miha tj Sinisa Mihajlovic ali svi znamo da je on sada pomocni trener Intera i da je star za fudbal eeeeeee kakva su tada vremena bila kada je on igrao za repku,stvarno ne znam zasto Radomir Antic ne zove Nojana Krkica

pusti sine.. neka Nojana tamo gde jeste jer mu nista ne fali :D

Uostalom, sam Nojan je rekao da ce igrati za Spaniju.

Dobra stvar je sto je neko konacno uvideo da je Stankovic dosad potpuno netakticno guran na pozicije koje mu ne odgovaraju, i da je konacno zaigrao kako se od njega vec dugo ocekuje. Ipak, to je samo jedna utakmica, pa ga ne bih previse hvalio dok ne spoji nekoliko istih.

zaista me je iznenadila igra nase selekcije protiv neugodne Litvanije,nisam ocekivao tako laku pobedu i sto je najbitnije odlicna pas igra,vidi se kako ih je Antic ukomponovao.
samo se iskreno nadam da sad necemo podbaciti u Becu,ako ponovimo igru sa utakmice protiv Litvanije imamo velike sanse da pobedimo Austriju i da se ucvrstimo na prvom mestu u nasoj grupi,jos kad se vrati Kacar koji je fenomenalan imacemo dobre sanse za plasman na SP,nadam se samo da se nasi nece opustiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back